Ето я моята история. Имах си гадже- много си го обичах, и той мен(уж). Едно момиче през цялото време, в което бяхме гаджета се опитваше да го свали. Аз му казвах да не направи някоя глупост, ама той винаги ми викаше, че обича само мене и че тая му е безразлична. Два пъти сме се поскарвали с тая, а единия път даже се сбихме.
Та отиваме преди 1 месец на един купон аз и моето момче, е там беше и тая нещастница. Както и да е- аз явно пих малко повече и изгубих гаджето си. По едно време ми беше много когти и един др фр ме заведе на 2-рия етаж, ако ще повръщам да е на 2 етаж. Та отиваме и аз го помолих да ме остави сама в банята. След около 10 мин излизам и влезнах в др стая, защото мислех, че там е кухня и ще мога да се измия. Та влизам аз и какво да видя- гаджето ми на пода с оная. Леле полудях. Тя беше върху него и аз отидох и я блъснах, а след това забих един юмрук на него. Веднага го зарязах. Сега от 1 месец насам той не спира да ми звъни и да ми се извинява. Аз не искам и да го чуя, смених си номера на тела. Не сме от едно даскало, оабче той всеки де е в моето даскало. Там се правя, че не го забелязвам, не му обръщам никакво внимание.
Вчера ме пресрещна на входа ми и ми каза, че това било грешка. Че не трябва да му се сърдя, той бил пият и такива неща. Аз се ядосах и го ударих отново в окото. Той само каза, че аз съм СЪЗДАДЕНА за него и той щял да ми отвори очите, за да го разбера, но нямало да е по трудния начин.
Писна ми, МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ. КАК ДА ПОСТЪПЯ? а аз все още си го обичкам, ама нз какво да направя- да го забравя или да му простя. ПЛС ПОМОГНЕТЕ МИ!!! ((