naistina e yjasna - lubovta
moje da te nakara da letish v oblacite, i samo zaradi 1 \ili malko pove4e...aide\ gre6ka\i da te svali s grym i trqsak na zemqta!
ne e 4estno! Ne e za6toto mn booli!
moq sly4ai e po razli4en, nesam hodila s nego, prosto to4no togava, kogato i toi zapo4na da hlutva po men ili pone da mi go pokazva..... az se ebavah s nego \be6e prosto 1 6ega\, toi se yseti, i se obidi, az az glypa4kata vmesto da se izvinq kvoo vzeh 4e my precakah 4ast ot site, posle se okaza 4e ne e bil negov, i e imal problemi zarasi men, izvinih my se, opravih 4ast ot tva, koto sasipah, no toi ve4e neiska i da 4ye za men, i ostavi tova, ami predi 3 dni go podludih po gsm-a, prosto zvanq, toi vdiga, az ne govorq, iznervih go, napsyva me deje, doseti 4e sam az, obidi me, i az go napravih na 5 st. napravo..... a nai mn syjalqvam za tova 4e my kazah 4e e gyrbav, a toi ne e,\ prosto ima malka "4ypka", daje e mn sladko, a i e po4ti nezabelejima mislq 4e e rezyltat ot mn sedene pred pc-to, i 6ofirane, no kakto i da e\, i toi mi zvani i kazva gurbav sam bil taka li?! - a az...... ne go mislq, no ne my i otg., i zn 4e 6te se iznervi o6te pove4e.............. ;(