.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    sianna
    Guest

кажете как да му кажа?

Той ми беше предложи да го направим,аз не му бях отказала,а просто му казах,че не съм готова още.Сега вече съм готова,но как да му кажа,така че да не стане много директно?Забравих да кажа,че това ще ми е първи път.

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Виж в раздел СЕКС темата Питай и патило,и старило.Там последната страница.Че ме мързи да казвам пак.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Голям фен
    Ми,като сте заедно просто му кажи "Ей,знаеш ли...?Вече съм готова"...Знам ли,нещо такова,или "Ела днес в нас в едиколко си часът,имам изненада за теб".
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Мега фен Аватара на koalka
    Ами можеш да му намекнеш с действия,но защо да не му кажеш напряко?Все пак той ще ти е първият и трябва да сте открити.

Повече от фен Аватара на Crafter
    Град
    Sofia
    За един мъж няма понятие, като "много директно". Особено, що се отнася до секс.
    Моето предложение е, да го осведомиш следващия път, като се натискате.
    И тъй-като ти ще искаш директни примери...
    Искам те
    Искам те веднага(даже направо карай с това)
    Вече не мога да чакам...

Така или иначе, аз се съмнявам, че когато започне да става "горещо" той ще поиска одобрението ти, за да се пробва. Просто му позволяваш да си прави своето.

EDIT:

Сетих се нещо важно. В никакъв случай не натяквай това "искам ти да си ми първият". Мъжете мразят отговорността - те бягат от нея. Подобно изказване моментално ще отпуши съзнанието му за всевъзмножни дилеми: Ох, сега трябва да внимавам. Тя дали ще кърви. Ами ако я боли много. Как да започна, откъде да я подхвана...
    He who runs with aggression walks with no dignity

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си