- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- plssss helppp :(((
offf hora help...;( ve4e sam tolkova mnogo ot4aqna prosto nqma na kade pove4e..nikoi ne me haresva..imam si problemi...i taka ...v4era izlizah s bratov4edka mi...otidohme do edno mom4e posled se razhodihme...i pak otidohme do tova mom4e...vlqzohme v tqh...i sh gledame film oba4e kato vidqh brat my napravo otka4ih stra6no gotin e ...bratov4edka mi go be6e haresvala...i nali sq sqdame i sh gledame film..i bratov4edkata vika zapoznaite se i nali se zapoznavame i toi se ysmihna i as ve4e otka4ih...posle kato se pribrahme i bratov4edka mi mi vika ole ako znai6 daniel{taka se kazva vaprosniq sladur}kak te gleda..i as ve4e otka4ih..daje ne sme si govorili prosto se gledahme...smisal tq mi kaza tei...a tq ne bi me izlygala...zabravih da kaja toi e malko ot broikajiite...ama s nqkoi momi4eta e razli4en...bratov4edka mi kaza 4e moje da me yredi..no nz k`fo da mislq ( plsss kajete k`fo da pravq.. ;(..i molq bez ybidi ;(
Рискувай и действай!Първоначално написано от I_ve7o
![]()
Ами според мен 1во го опазнай малко и виж дали и теб те взима само за бройка и после вече реши дали да пробваш с него за да нестане така че после да имаш повече проблеми![]()
Любов е да дадеш на някого възможността да те унищожи, вярвайки че той няма да го направи!
Според мен не трябва да позволяваш всичко тя да прави...все пак трябва и ти да се потрудиш.Да си уредиш сруща с него,вземи му телефона или скайпа...ако те е срам така на живо.Пишете си,вижте си и дано потръгнат нещата.
Първо ще ти задам един въпрос.
Ако братовчедка ти, ти каже да скочиш от 13тия етаж, ще се почудиш ли?
Относно този Дани...
Както казаха и другите, не бързай. Опознай го, поговорете си, вижте дали ще си паснете. Може да се окаже, че любимата му тема за разговор е "Причинители на често и тежко фекалиране".
И не се настройвай на вълна той-е-най-добрият.36Mhz. По този свят има много мъже.
He who runs with aggression walks with no dignity
Накарай братовчедка ти да му намери номера и му пиши смс
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Излезте заедно. Може да ти е малко трудно но няма от какво чак толкова да се притесняваш. Обади му се някой път и го покани на кафе. Или кажи на братовчетка си да уреди една среща, като начало дори с нея
Успех (:
![]()
Високо, високо, високо ... виско застани. Над завист и обида, над дребните сплетни.
mersi adski mnogo na vsi4ki za otgovorite( sh se postaraq da napravq ne6to ama s moq kysmet..pyk i kakto i da e tnx vse pak pi6ete
kolkoto i kvoto i da pi6em ako ne probva6 nqma kak da stane, nali taka?