na 14god. sum i do sega ne sum imala gadje.ne mislq 4e sum grozna ama sa mi malko krivi zubitetova li e pri4inata da ne sum si imala gadje do sega .mislq 4e e imalo i mom4eta koito sa izpitvali simpatii kum men no nikoi ne mi e predlagal.aa i ne sum debela
![]()
e tva 4e sa mi krivi zubite vliaqt li vurhu celuvkite(s ezik)?
Естествено,че не е това причината.Просто до сега не си срещнала подходящото момче,а и аз до 15 години си нямах гадже.![]()
mersi mnogoo :P
sig. stavam malko dosadna ama 6a vi zadam o6te edno vupro64e.mn. me e sram da govorq s nqkoe mom4e(kum koeto ispitvam nqkvi simpatii).no mi e trudno da govora samo kogato stoi sre6tu men,a kogato si 4atim ili govorim po tel. nqmam takuv proglem.kak 6te me posavetvate?
не ставаш въобще досаднавиж сега не само на тебе ти е трудничко да говориш с момчето което харисваш....и аз бях така преди...но осъзнах че няма нищо "страшно"...просто се отпусни...бъди такава каквато си...нали знаеш ако мислиш предварително че битката е загубена няма да спечелиш...
я се отпусни ТОЙ не хапе
![]()
![]()
Ако го харесваш, може да се сковеш, обаче иначе няма да те изядеНа мен ми харесват срамежливите момичета, обаче да не е и чак толкова много притеснителна
![]()
Ако са сладки и не много нахални, а просто питат, да! :PПървоначално написано от malkata_
mi 4e ti ima predloji koi kazva 4e myjete trqq praim pyrvat stypkaПървоначално написано от gost1
mn blagodarq na vsi4ki pomognahte mi mn.ako imam nqkakvi dr vuprosi 6te se dopitam do vas(nadqvam se da nqmate ni6to protiv) :P![]()
proglema e 4e sum sramejliva. i mislq 4e e taka zaradi zubite miПървоначално написано от vvs_go
И аз имам един крив зъб, страшна работа. Ако знаеш как хапя, обаче.
He who runs with aggression walks with no dignity