.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    СмеХурко
    Guest

просто за секс

Искам да попитам нещо което ми дойде на ум . Значи едно момиче ми се натиска не чак толкова но ми прави намеци . Не я харесва но не е грозна просто не ми допада . та чудя се дали да я навия да се праскаме просто така заради секса и нищо повече . Не ме е срам да я питам но не знам дали ще са съгласи

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    е ти си от мъжките курвета
    кво искаш от нас да ти кажем как да постъпиш ли ако смяташ че е редно питай я ако не стои си на чикий
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Guest
    ще я питам що да не я питам , проблем ли е че е от моя клас ?

Повече от фен
    Град
    somewhere in nowhere like Courage :) my sweet neighbour
    абе душко щом е от твоя клас... ми де да знам аз не бих си навли4ала проблеми с по близки само за 1 ве4ер (по принцип съм твърдо против нещо за 1 нощ ама както и да е ) особено 4е сигърно ще у4ите още дълго заедно.. намери си някоя др и се покажи като 4овек за4иташ 4увствата и сериозен към живота... де да знам.. това мн пове4е се харесва на жените отколкото да се "пуска" на всяка
    хахах СТИСКАЙТЕ СЕ И ВИЕ ДЕ АХАХА

Guest
    Kitana - ако не стане с нея ти съгласна ли си , тъй и тъй не ми удобряваш предложението

Повече от фен
    Град
    somewhere in nowhere like Courage :) my sweet neighbour
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Kitana - ако не стане с нея ти съгласна ли си , тъй и тъй не ми удобряваш предложението
    не аз не съм по такива работи но просто те съветвам да не е с хора които познаваш нали това му било тръпката да е с непознат нз как е някой по опитен да си каже...
    аз се надявам никога да не разбера

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Е бруталяшко е да я праснеш и после да не я погледнеш и все едно нищо няма
    Но все пак...к'во толкова

Guest

Re: просто за секс

Цитирай Първоначално написано от СмеХурко
    Искам да попитам нещо което ми дойде на ум . Значи едно момиче ми се натиска не чак толкова но ми прави намеци . Не я харесва но не е грозна просто не ми допада . та чудя се дали да я навия да се праскаме просто така заради секса и нищо повече . Не ме е срам да я питам но не знам дали ще са съгласи
    Кажи й го директно! Ако откаже и ти се ядоса, какво по-хубаво от това че ще се отдръпне от теб ядосана и повече няма да те занимава. АКо пък се навие ! ЕВала - безплатна курва

Повече от фен

Re: просто за секс

Цитирай Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
    Цитирай Първоначално написано от СмеХурко
    Кажи й го директно! Ако откаже и ти се ядоса, какво по-хубаво от това че ще се отдръпне от теб ядосана и повече няма да те занимава. АКо пък се навие ! ЕВала - безплатна курва
    Tva be6e mnogo glupavo izkazvane!
    I wish for this night time to last for a life-time
    The darkness around me
    Shores of a solar sea
    Oh how I wish to go down with the sun
    Sleeping, Weeping, With you...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си