.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    outside Your Life
    Guest

Mai si omryznahme...

Значи лятото срещнах едно момче и май се харесахме , но той ми каза , че не иска нищо сериозно (не само от мен , а по принцип.. ) и така го карахме до нас.. правихме секс няколко пъти , той е я моя град само почивните дни , а през другото време учи в по - голям град. Но нещо нещатат не върваха и го попитах и той ми каза , че от една страна му е омръзнало , че преди му е било интересно и т.н.т. , но сега вече не... и обясни този факт , че не сме били един за друг.. просто не сме си пасвали...
    Вече незнам.. то и аз не съм много наясно какво искам.. от една страна искам да сме двамата , но той не иска нишо сериозно и това не ми допада , макарче от една страна е хубаво , а от дуга не е .. Незнам какво да направя да го заинтрувам пак , дори незнам дали да се опитвам , защото немога му кажа какво да чувства...
    Надявам се вие като неутрални читатели да кажете какво мислите

Мега фен Аватара на koalka
    Еми щом вече той не иска,а и ти не си сигурна,по-добре не се виждайте повече.

Супер фен
    kurvi4ka

Guest
    Цитирай Първоначално написано от vvs_go
    kurvi4ka
    Благодаря много... не съм курва в това можеш да бъдеш сигурен!Не си правете такива изводи моля ви се

ами чесно казано можеби няма смисал само да се насилвате и 2мата щом на него му е омръзнало вече както казваш ти а и ти май не си вече толкова заинтерисована по добре всичко да свърши дотук!Поне ще си запазите хубав спомен какво е било
    Любов е да дадеш на някого възможността да те унищожи, вярвайки че той няма да го направи!

Мега фен Аватара на iiirish
    щом не иска нищо сериозно, тогава какво го интересува дали си пасвате или не? подобен тип отношения като сходство на характери и прочие се отразяват и оказват влияние върху сериозни връзки, а не върху подобни забежки!

мисля, че и той не знае какво иска и какво да прави с теб

Голям фен
    Щом двамата искате различни неща,няма смисъл да сте заедно ( ако може да се каже,че въобще сте).Дано да се осъзнаеш и да се ориентираш към друг и естествено да смениш подхода
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Guest
    Цитирай Първоначално написано от vvs_go
    kurvi4ka

Мега фен
    Град
    София, Лозенец

Re: Mai si omryznahme...

Цитирай Първоначално написано от outside Your Life
    Значи лятото срещнах едно момче и май се харесахме , но той ми каза , че не иска нищо сериозно (не само от мен , а по принцип.. ) и така го карахме до нас.. правихме секс няколко пъти , той е я моя град само почивните дни , а през другото време учи в по - голям град. Но нещо нещатат не върваха и го попитах и той ми каза , че от една страна му е омръзнало , че преди му е било интересно и т.н.т. , но сега вече не... и обясни този факт , че не сме били един за друг.. просто не сме си пасвали...
    Вече незнам.. то и аз не съм много наясно какво искам.. от една страна искам да сме двамата , но той не иска нишо сериозно и това не ми допада , макарче от една страна е хубаво , а от дуга не е .. Незнам какво да направя да го заинтрувам пак , дори незнам дали да се опитвам , защото немога му кажа какво да чувства...
    Търси друг.

Супер фен

Re: Mai si omryznahme...

Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Цитирай Първоначално написано от outside Your Life
    Търси друг.
    дам...

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Намери си някой от твоя град ,който да "иска нещо сериозно"

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Е чувства има ли или е само секс? Ти защо искаш да си с него?

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    След като не те иска, не се занимавай с него. Има и други, ще те боли, но ще мине. По-добре сама, отколкото с човек, който не те обича.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Guest
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    щом не иска нищо сериозно, тогава какво го интересува дали си пасвате или не? подобен тип отношения като сходство на характери и прочие се отразяват и оказват влияние върху сериозни връзки, а не върху подобни забежки!

мисля, че и той не знае какво иска и какво да прави с теб
    Ето с това съм съгласна ...!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си