- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Mai si omryznahme...
Значи лятото срещнах едно момче и май се харесахме , но той ми каза , че не иска нищо сериозно (не само от мен , а по принцип.. ) и така го карахме до нас.. правихме секс няколко пъти , той е я моя град само почивните дни , а през другото време учи в по - голям град. Но нещо нещатат не върваха и го попитах и той ми каза , че от една страна му е омръзнало , че преди му е било интересно и т.н.т. , но сега вече не... и обясни този факт , че не сме били един за друг.. просто не сме си пасвали...
Вече незнам.. то и аз не съм много наясно какво искам.. от една страна искам да сме двамата , но той не иска нишо сериозно и това не ми допада , макарче от една страна е хубаво , а от дуга не е .. Незнам какво да направя да го заинтрувам пак , дори незнам дали да се опитвам , защото немога му кажа какво да чувства...
Надявам се вие като неутрални читатели да кажете какво мислите
Еми щом вече той не иска,а и ти не си сигурна,по-добре не се виждайте повече.![]()
kurvi4ka
Благодаря много... не съм курва в това можеш да бъдеш сигурен!Не си правете такива изводи моля ви сеПървоначално написано от vvs_go
ами чесно казано можеби няма смисал само да се насилвате и 2мата щом на него му е омръзнало вече както казваш ти а и ти май не си вече толкова заинтерисована по добре всичко да свърши дотук!Поне ще си запазите хубав спомен какво е било![]()
Любов е да дадеш на някого възможността да те унищожи, вярвайки че той няма да го направи!
щом не иска нищо сериозно, тогава какво го интересува дали си пасвате или не? подобен тип отношения като сходство на характери и прочие се отразяват и оказват влияние върху сериозни връзки, а не върху подобни забежки!
мисля, че и той не знае какво иска и какво да прави с теб
Щом двамата искате различни неща,няма смисъл да сте заедно ( ако може да се каже,че въобще сте).Дано да се осъзнаеш и да се ориентираш към друг и естествено да смениш подхода![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Първоначално написано от vvs_go
Търси друг.Първоначално написано от outside Your Life
![]()
дам...Първоначално написано от p4elata_brumze
Намери си някой от твоя град ,който да "иска нещо сериозно"
Е чувства има ли или е само секс? Ти защо искаш да си с него?
След като не те иска, не се занимавай с него. Има и други, ще те боли, но ще мине. По-добре сама, отколкото с човек, който не те обича.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Ето с това съм съгласна ...!Първоначално написано от anito.sl