- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- mom4eta kefi li vi nqkoe momi4e da vi napravi smu4ka?
ei mom4eta kajete e kefite li se ako nqkoe momi4e vi napravi smu4ka ili e tapo?
+Първоначално написано от Lake_bodom
![]()
после седи кофти...
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
kefi me samo da ne e nqkva sinina s diametyr 2 km
!?! Вие добре ли сте?! Смучката е едно от най-най-най-най-най-най-яките неща, които са ми правили. И не ми е проблем да си я "нося" после. Първо, че самото "правене" на смучка направо ме побърква (ахх, сладка болка, толкова прекрасна), ситуациите, в които ми правят случки е ужасно възбуждаща. Второ, друго си е целият ти врат, гърби и гръд да са в мораво-синьо (или съответстващ цвят, никога не съм го дефинирал) - винаги съм го възприемал като нещо елитно. Не знам.
Накратко - много обичам да ми оставят смучки! (освен, ако нямам важно интервю на следващия ден.. трябва да нося поло)
xaxaxa, az ne sym mom4e, ama me kefi kak sedi, nqkvo mn mi e gotino, a priqtelq mi ne se syprotivlqva kato mu pravq, taka 4e predpolagam ne mu e gadno.
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
momiche sum,ama shte otgovorq - ne se kefq osobeno da me 'markirat' po tozi nachin.predpochitam drug vid proqvi na intimnost![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
не съм момче обаче седи сладко,а и наистина ситуацията,в която се прави смучка е много възбуждаща,както за момчето(предполагам
)така и за момичето
![]()
Първоначално написано от Lake_bodom
Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".
Priateliat mi adski mn se kefi ama ba6ta my go gleda nakrivo kato se pribere sus smy4ka i za tva gi pravia malko po-nadoly ot vrata![]()
и аз съм с тебПървоначално написано от shizzle
Това според мен е глупаво...какво толквоа е една смучка, че да й се радваш толкова много. Вярно че...да, има си различни глдни точни, но... Мисля че има други неща е по-хубаво да ти се направят, откоко една смучка.
Як аватарПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Естествено, че има много по-хубави неща. Например, да ми подарят цветя ^_^ Но въпросът е не какво ви кефи най-много, а дали харесваме да ни оставят смучки. Аз харесвам. Не съм тръгнал да ти правя на теб ^^ Ти не харесваш. Май сме 50 на 50 тук, а?
Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
и аз съм с вас.много ме кефят смучките и с радост си ги нося и не ги крия![]()
Ако е в момент на страст и на възбуда да прай колкото ще,ама ако е само ей така за да ме маркира...гррррр нема да стане![]()
Ако не ме убие щанга няма какво друго!
sux
С извинение, ама не ми изглеждаш най-чувственият тип, който съм виждал. Някак си се чудя човек, чиито аватар и подпис са питбули (надявам се не бъркам породата ^_^), дали изобщо е способен да бъде чувствен любовник.Първоначално написано от OtherDimension
някъде към таза ли?Първоначално написано от slun4ice
![]()
![]()
![]()
или там му правиш смучки по принцип
Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
![]()
![]()
Ti puk kakuv si! Kazah MALKO po-nadoly! Demek tam kudeto sa kliy4icite ili po gurdite...
![]()
Не харесвам как седи на врата ми... не благодаря !
My name's Pitt and you'r ass ain't talkin' your way outta this shit !
БлагодаряПървоначално написано от shizzle
Пък това че не си тръгнала да правиш на мен...губя ли?![]()
Язе съм мъжко, май не губиш многоПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
Чак и аз се .. вдъхнових. Поначало съм хетеро, ама женските фантазии (каквито и да са) са ми слабост!
tupo e ! tva edva li ne e se edno si nein trofei za pred drugite ... bla bla tapnq![]()