.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    crazyyyyy
    Guest

mom4eta kefi li vi nqkoe momi4e da vi napravi smu4ka?

ei mom4eta kajete e kefite li se ako nqkoe momi4e vi napravi smu4ka ili e tapo?

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    тъпо е.

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    тъпо е.
    +

после седи кофти...

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Супер фен
    kefi me samo da ne e nqkva sinina s diametyr 2 km

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    !?! Вие добре ли сте?! Смучката е едно от най-най-най-най-най-най-яките неща, които са ми правили. И не ми е проблем да си я "нося" после. Първо, че самото "правене" на смучка направо ме побърква (ахх, сладка болка, толкова прекрасна), ситуациите, в които ми правят случки е ужасно възбуждаща. Второ, друго си е целият ти врат, гърби и гръд да са в мораво-синьо (или съответстващ цвят, никога не съм го дефинирал) - винаги съм го възприемал като нещо елитно. Не знам.

Накратко - много обичам да ми оставят смучки! (освен, ако нямам важно интервю на следващия ден.. трябва да нося поло )

Повече от фен
    xaxaxa, az ne sym mom4e, ama me kefi kak sedi, nqkvo mn mi e gotino, a priqtelq mi ne se syprotivlqva kato mu pravq, taka 4e predpolagam ne mu e gadno.
    I wish for this night time to last for a life-time
    The darkness around me
    Shores of a solar sea
    Oh how I wish to go down with the sun
    Sleeping, Weeping, With you...

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    momiche sum,ama shte otgovorq - ne se kefq osobeno da me 'markirat' po tozi nachin.predpochitam drug vid proqvi na intimnost
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Голям фен
    Град
    trqvna
    не съм момче обаче седи сладко ,а и наистина ситуацията,в която се прави смучка е много възбуждаща,както за момчето(предполагам )така и за момичето

Повече от фен Аватара на Komshiikata
    Град
    Във филма
    Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    тъпо е.
    Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Priateliat mi adski mn se kefi ama ba6ta my go gleda nakrivo kato se pribere sus smy4ka i za tva gi pravia malko po-nadoly ot vrata

Guest
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    !?! Вие добре ли сте?! Смучката е едно от най-най-най-най-най-най-яките неща, които са ми правили. И не ми е проблем да си я "нося" после. Първо, че самото "правене" на смучка направо ме побърква (ахх, сладка болка, толкова прекрасна), ситуациите, в които ми правят случки е ужасно възбуждаща. Второ, друго си е целият ти врат, гърби и гръд да са в мораво-синьо (или съответстващ цвят, никога не съм го дефинирал) - винаги съм го възприемал като нещо елитно. Не знам.

Накратко - много обичам да ми оставят смучки! (освен, ако нямам важно интервю на следващия ден.. трябва да нося поло )
    и аз съм с теб

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Това според мен е глупаво...какво толквоа е една смучка, че да й се радваш толкова много. Вярно че...да, има си различни глдни точни, но... Мисля че има други неща е по-хубаво да ти се направят, откоко една смучка.

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Това според мен е глупаво...какво толквоа е една смучка, че да й се радваш толкова много. Вярно че...да, има си различни глдни точни, но... Мисля че има други неща е по-хубаво да ти се направят, откоко една смучка.
    Як аватар

Естествено, че има много по-хубави неща. Например, да ми подарят цветя ^_^ Но въпросът е не какво ви кефи най-много, а дали харесваме да ни оставят смучки. Аз харесвам. Не съм тръгнал да ти правя на теб ^^ Ти не харесваш. Май сме 50 на 50 тук, а?

Цитирай Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!

и аз съм с теб

и аз съм с вас.много ме кефят смучките и с радост си ги нося и не ги крия

Ако е в момент на страст и на възбуда да прай колкото ще,ама ако е само ей така за да ме маркира...гррррр нема да стане
    Ако не ме убие щанга няма какво друго!

Мега фен
    Град
    Utopia..
    sux

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    sux
    С извинение, ама не ми изглеждаш най-чувственият тип, който съм виждал. Някак си се чудя човек, чиито аватар и подпис са питбули (надявам се не бъркам породата ^_^), дали изобщо е способен да бъде чувствен любовник.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Priateliat mi adski mn se kefi ama ba6ta my go gleda nakrivo kato se pribere sus smy4ka i za tva gi pravia malko po-nadoly ot vrata
    някъде към таза ли? или там му правиш смучки по принцип

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    някъде към таза ли? или там му правиш смучки по принцип
    Ti puk kakuv si! Kazah MALKO po-nadoly! Demek tam kudeto sa kliy4icite ili po gurdite...

Град
    Sofia
    Не харесвам как седи на врата ми... не благодаря !
    My name's Pitt and you'r ass ain't talkin' your way outta this shit !

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Як аватар

Естествено, че има много по-хубави неща. Например, да ми подарят цветя ^_^ Но въпросът е не какво ви кефи най-много, а дали харесваме да ни оставят смучки. Аз харесвам. Не съм тръгнал да ти правя на теб ^^ Ти не харесваш. Май сме 50 на 50 тук, а?
    Благодаря

Пък това че не си тръгнала да правиш на мен...губя ли?

Супер фен
    Град
    Пък това че не си тръгнала да правиш на мен...губя ли? [/color]
    Язе съм мъжко, май не губиш много

Пък това че не си тръгнала да правиш на мен...губя ли? [/color]
    Язе съм мъжко, май не губиш много
    двама мъже да си правя смучка и аз да ги гледам и да се докосвам

вдъхновихте ме

Супер фен
    Град
    Чак и аз се .. вдъхнових. Поначало съм хетеро, ама женските фантазии (каквито и да са) са ми слабост!

Град
    Plovdiv
    tupo e ! tva edva li ne e se edno si nein trofei za pred drugite ... bla bla tapnq

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си