.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    sofiazoooo
    Guest

Otnosno momi4etata.edno pitane!

zna4i s priqtelkata mi hodim ot 1 mesec..po4ti vseki den go pravim.no onzi den dokato ..sled okolo 10-15-ta minuta ,tq ne be6e ve4e vlajna ot dolo..iskam da popitam tova na kakvo se dulji ..ve4e ne e bila vuzbydena ,svur6ila e..kakvo? ako moje da pomognete..

Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete
    Qvno ne si se postaral dostata4no dobre

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Ако поначало я задоволяваш, няма какво да се притесняваш. И на двата пола им се случва да "зацепят". А ако поначало не можеш - разчети се из темите тук, има много добри съвети и техники.

Град
    Bourgas
    Цитирай Първоначално написано от Sladkata_Nansi
    Qvno ne si se postaral dostata4no dobre
    има неща вярно

Guest
    Mi pi4 svar6ila e kazvam ti go ot li4en opit.Svar6ila e i sled tova ve4e ne i bilo hubavo.

Повече от фен
    Gluposti, ne e zadyljitelno da e svyr6ila, za da izsyhne...prosto ili ne si q vyzbudil dobre o6te ot na4aloto, ili ako ste prekysnali, pyk dori i za malko na neq i e minala trypjata i e izsyhnala...slu4valo mi se e.
    I wish for this night time to last for a life-time
    The darkness around me
    Shores of a solar sea
    Oh how I wish to go down with the sun
    Sleeping, Weeping, With you...

Голям фен
    Град
    Бургас
    абее спокойно стига да не става често.. някой път се случва.. може и да не е проблема в теб то и стига да се е сетила за нещо гадно.. някакъв проблем нейн например и да и се е секнало желанието..

Guest

Re: Otnosno momi4etata.edno pitane!

Цитирай Първоначално написано от sofiazoooo
    zna4i s priqtelkata mi hodim ot 1 mesec..po4ti vseki den go pravim.no onzi den dokato ..sled okolo 10-15-ta minuta ,tq ne be6e ve4e vlajna ot dolo..iskam da popitam tova na kakvo se dulji ..ve4e ne e bila vuzbydena ,svur6ila e..kakvo? ako moje da pomognete..
    e 6tom se e slu4ilo vednuj ne zna4i ni6to... ako e redovna praktika nai dobre 6te e da pogovorite i ako e nalojitelno da otide na ginekolog

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Е на много момичета се случва, правиш и френска и продължавате. На всеки с по-голям опит му се е случвало особено при по-продължителен акт.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    от 100 неща мвоже да се дължи-от протривне,от намалена възбуда,от свършване,от употреба на алкохол,от употреба на някои лекарства и какво ли не още.

Мега фен
    Град
    SF
    Ами според мен нищо особено не зна4и. Просто понякога от по-продължителен секс примерно се слу4ват такива работи... Или заради презервативите... Не е задължително да не си я възбудил и затова да е била сухи4ка.

Робинята на Quench

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си