Какво си писахме с гаджетоо![]()
![]()
![]()
emi i az...ama naposleduk ne
[23:43:35] Mozzziiiiiiiieeeeee каза: taka li?
[23:43:39] Mozzziiiiiiiieeeeee каза: zna4i ne me obi4a6.......
[23:43:44] Mozzziiiiiiiieeeeee каза: ;(
[23:43:47] FulL ®eSpeCt каза: :O
[23:43:53] FulL ®eSpeCt каза: ne 6otto ti gledam o4i4kiteee
[23:44:25] Mozzziiiiiiiieeeeee каза: e kak gi gleda6 kato sa zatvoreni?
[23:44:26] FulL ®eSpeCt каза: neee obi4am te
[23:44:30] FulL ®eSpeCt каза:
Казах му че като се кисскаме и понякога гледамАз съм ФУл Респект...ВИе като се целувате с гаджето къде зяпате...и верно ли е че когато си с отворени очи не го обичаш пилето до теб
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Така са казали хората но мисля че това са пълни глупости всеки си се целува както му е удобно \/
Любов е да дадеш на някого възможността да те унищожи, вярвайки че той няма да го направи!
Аз си обичам приятеля но тва не ми пречи да се целувам отворени очи.Просто така съм свикнала.Единственото момче с което съм се целувала с затворени е било първата любов![]()
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!
ако го гледаш него и си мислиш колко е сладак значи си го обичкаш![]()
но ако си шириш погледа и разглеждах кокво има зад него токава вече и проблем![]()
Може и да има нещо вярно в това, че ако се целуваш с отворени очи, значи не го обичаш, но според мен всеки се целува така както му е удобно и му харесва!![]()
=D>Първоначално написано от MoHuTo
Tova da se celuva6 sus otvoreni o4i e super typo... kvo 6te zqpa6 nastrani sqka6 ti e bezinteresno tova koeto pravi6?
Това са абсолютни глупости.Да,понякога гледам и какво...аз знам,че го обичам безумно много.
Глупости...
И аз като по - малка мислех, че е задължително да се целуваме със затворениНяма разлика, ако си нежен с гаджето, ако го обичаш, няма проблем, че го целуваш със затворени очи.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Като е тай какво щв кажеш ако приятелят ти те целува и е същия момен зяпа наблизо минаващата кака, с прилепнала поличка, и прашка която подчи се виждаПървоначално написано от sherry
tova da go zqpa6 ot tolkova blizko dokato se celuvate si e super stranno... kvo tolkova ima da mu gleda6? da ne e televizor?
em nie s moqt priqtel...se karahme dosta,za6toto az sam se celuvala s otvoreni o4i(detski mu raboti,a uj e po-golqm)spored men nqma zna4enie...a vapreki vsi4ko do sega az vse o6te si go celuvam s OTVORENI o4i...