.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: СРАМ

Супер фен

СРАМ

Какво си писахме с гаджетоо

emi i az...ama naposleduk ne
    [23:43:35] Mozzziiiiiiiieeeeee каза: taka li?
    [23:43:39] Mozzziiiiiiiieeeeee каза: zna4i ne me obi4a6.......
    [23:43:44] Mozzziiiiiiiieeeeee каза: ;(
    [23:43:47] FulL ®eSpeCt каза: :O
    [23:43:53] FulL ®eSpeCt каза: ne 6otto ti gledam o4i4kiteee
    [23:44:25] Mozzziiiiiiiieeeeee каза: e kak gi gleda6 kato sa zatvoreni?
    [23:44:26] FulL ®eSpeCt каза: neee obi4am te
    [23:44:30] FulL ®eSpeCt каза:

Казах му че като се кисскаме и понякога гледам Аз съм ФУл Респект...ВИе като се целувате с гаджето къде зяпате...и верно ли е че когато си с отворени очи не го обичаш пилето до теб
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Така са казали хората но мисля че това са пълни глупости всеки си се целува както му е удобно \/
    Любов е да дадеш на някого възможността да те унищожи, вярвайки че той няма да го направи!

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Аз си обичам приятеля но тва не ми пречи да се целувам отворени очи.Просто така съм свикнала.Единственото момче с което съм се целувала с затворени е било първата любов
    Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!

Голям фен
    Град
    trqvna
    ако го гледаш него и си мислиш колко е сладак значи си го обичкаш
    но ако си шириш погледа и разглеждах кокво има зад него токава вече и проблем

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Може и да има нещо вярно в това, че ако се целуваш с отворени очи, значи не го обичаш, но според мен всеки се целува така както му е удобно и му харесва!

Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    Може и да има нещо вярно в това, че ако се целуваш с отворени очи, значи не го обичаш, но според мен всеки се целува така както му е удобно и му харесва!
    =D>

Guest
    Tova da se celuva6 sus otvoreni o4i e super typo... kvo 6te zqpa6 nastrani sqka6 ti e bezinteresno tova koeto pravi6?

Мега фен Аватара на koalka
    Това са абсолютни глупости.Да,понякога гледам и какво...аз знам,че го обичам безумно много.

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Глупости...
    И аз като по - малка мислех, че е задължително да се целуваме със затворени Няма разлика, ако си нежен с гаджето, ако го обичаш, няма проблем, че го целуваш със затворени очи.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Повече от фен
    Град
    на бюрото пред PC-то в Шумен
    Цитирай Първоначално написано от sherry
    Глупости...
    И аз като по - малка мислех, че е задължително да се целуваме със затворени Няма разлика, ако си нежен с гаджето, ако го обичаш, няма проблем, че го целуваш със затворени очи.
    Като е тай какво щв кажеш ако приятелят ти те целува и е същия момен зяпа наблизо минаващата кака, с прилепнала поличка, и прашка която подчи се вижда

Guest
    tova da go zqpa6 ot tolkova blizko dokato se celuvate si e super stranno... kvo tolkova ima da mu gleda6? da ne e televizor?

Голям фен
    em nie s moqt priqtel...se karahme dosta,za6toto az sam se celuvala s otvoreni o4i(detski mu raboti,a uj e po-golqm)spored men nqma zna4enie...a vapreki vsi4ko do sega az vse o6te si go celuvam s OTVORENI o4i...
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си