- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- seks s daskala po fizi4esko
ox xxxxxxxx xora.blskam si glavata i se 4yda 6to go napravix.........prosto s toq dAskal ot baq vreme se zaka4ame ligavim se takiva , ponqkoga v mejdy4asiqta pu6im zaedno v negovata stai4ka v salona. i oniq den ostanaxme sami i toi zaklu4va salona i py6ixme kkakto obi4aino. be6e golqmoto mejdy4asie.... i toi doide celuna me i taka po4na da me bara.......az se panikyosax malko i toi mi vze rakata i go sloji na 4lena si....i az se vazbydix mnogo qko pak i nali si go xaresvam i go napravixme..........
be6e naistina vazbyjda6to da go napravi6 vav fizkultyrniq salon....da no sega sqka6 malko sajalqvam neznam 6to sled kato mi e bilo xybavo........
iskam da mi kajet vie kvo mislite? samo bez ypreci plsss
lelel momi4e ti ludo li si,leel s daskalo po fizichesko i to v salona.lel tva e qko,no...znam li mnogo e skapano,i nishto chusno sled kato mu otkajesh,da ti sysipe jivota v daskaloto.
he,ami trqbvalo e da spre6 mai mai!!Trqbva sama da se kontrolira6!Ako go razberat mogat da go vkarat v zatvora,vnimavai toq moje da e nqkav.........!!Nz ako te kefi pravete go taino,ama vnimavai!!Mislq 4e trqbva ve4e da ne mu obru6ta6 vnimanie!
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Стига да не е много дърт и да не ви хванат-правете си го,щом не те смущава...Но да знаеш че това е наказуемо-него ще го уволнят дисциплинарно,а ако си малолетна или непълнолетна-е подсъдим.Теб ще те изключат също дисциплинарно.Пази се.И помисли дали си струва.
Ne moje da e istina!!!!
Ти добре ли си, що си![]()
![]()
![]()
Ама карай де станалото станало
![]()
Абе тоз даскал женен ли е![]()
Тва ще е върха просто....
![]()
![]()
4e mnogo lujesh
: AMG Corporation
::
Emi....da opredeleno si napravila OGROMNA gre6ka!Ot tuk natatak ve4e ti si re6avai kakvo 6te pravi6 i kak 6te postapi6...![]()
eee ako mojeh i az taka 4e sam zle po fize pone 6te ti pi6e 6 dokato svur6i6 daskalo
Emmi kvo da ti kaja..toq e nekuv qko izvraten tip PEDOFIL i mnoo te e izpolzval koeto e gadnooooo!!!no po dobre si go zapazi v taina za da ne stanat poe4e problems
prosto zabravi za tva deto se e slu4ilo!!!
siLLy y0u.. whErE aRe yOu GoiNg..??
Хахаахахахах тва просто е трябвало да се заснеме с камера секс с даскала по физ хахахааха ебати върха е на тва вече може да му се каже курва хахахахахаДА ИЗЧУКАШ ДАСКАЛА ПО ФИЗИЧЕСКО АХАХАХАХА ебати ако бяхте снимали с камера наете ли колко кинти щяха да ви дадат за филма хахахаахах
![]()
4estita 6est5ica po fizi4esko!!!!!!!!!!!!
Haresvam vsi4ki jeni obi4am samo edna!!!Dilqna!!!Milo obi4kam te!!!
Да бе аз пък чуках 20 годишната госпожица по информатика ж кабинета между компютрите.
Готина история , но май е време да се събудиш![]()
hahaaha Pravilno i go kazaПървоначално написано от mmaxx
![]()
Xa, kakvo mi e mnenieto li![]()
![]()
Btw dnes moq gospodin po fizi4esko kaza na edni da ne se natiskat 4e da ne vzemat da napravqt ne6to i kaza 4e daskaloto ne bilo mqsto za tova xaxaxxaxaxaaxaxxaax![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Da be filmi,filmi,filmi!!!
A ako e verno-gre6ka gre6ka golqma gre6ka......
2PAC forever in our hearts! Just keep this legend alive!!!
THUG LIFE
Until The End Of Time
Just Me Against The World
"....What's next, I don't know and I don't care
One things fo' sho', tommorrow I won't be here...."
ne e trqbvalo da mu puska6...sdarjai se sledva6tiqt pat
ne e trqbvalo da mu puska6...sdarjai se sledva6tiqt pat
принципно си мисля , че тфа което си написала са глупости и е една голяма лъжа.. ама знае ли човек..
Ако е истина.. да ти кажа лошо няма (само ако е млад оба4е) , понеже ако е на 25 години никъф не е проблема.. тфа 4е ти е у4ител нищо не значи.. нито пък не е човек , че да не може да псисш с него.. просто гледай да не повтаряш повече направеното , понеже току виж стане некой гаф..![]()
не съм това , което виждат очите ти , нито това за което мечтае сърцето ти.. Аз съм сълза от миналото Ти и мечта от бъдещето ти..
Само така момиче... Продълвавай в същият дух .. И без никво учене ше си изкараш страхотна диплома...![]()
Gospod e sazdal sveta za 6 dni,no mu e otnelo vekove za da sazdade nqkoi tolkova krasiv,umen i inteligenten 4ovek kato men
tva da ne go sanuva sno6ti![]()
![]()
abe hora zakfo vqrvate na vsichko koeto se pishe tuk. Tova nemoje da e vqrno az shte pusna druga tema che sam ebal miss bulgaria. Ae vzemete se malko!![]()
e tva e otgovorПървоначално написано от incheto
![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!