.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49
    palava y4eni4ka
    Guest

seks s daskala po fizi4esko

ox xxxxxxxx xora.blskam si glavata i se 4yda 6to go napravix.........prosto s toq dAskal ot baq vreme se zaka4ame ligavim se takiva , ponqkoga v mejdy4asiqta pu6im zaedno v negovata stai4ka v salona. i oniq den ostanaxme sami i toi zaklu4va salona i py6ixme kkakto obi4aino. be6e golqmoto mejdy4asie.... i toi doide celuna me i taka po4na da me bara.......az se panikyosax malko i toi mi vze rakata i go sloji na 4lena si....i az se vazbydix mnogo qko pak i nali si go xaresvam i go napravixme..........
    be6e naistina vazbyjda6to da go napravi6 vav fizkultyrniq salon....da no sega sqka6 malko sajalqvam neznam 6to sled kato mi e bilo xybavo........
    iskam da mi kajet vie kvo mislite? samo bez ypreci plsss

lelel momi4e ti ludo li si,leel s daskalo po fizichesko i to v salona.lel tva e qko,no...znam li mnogo e skapano,i nishto chusno sled kato mu otkajesh,da ti sysipe jivota v daskaloto.

he,ami trqbvalo e da spre6 mai mai!!Trqbva sama da se kontrolira6!Ako go razberat mogat da go vkarat v zatvora,vnimavai toq moje da e nqkav.........!!Nz ako te kefi pravete go taino,ama vnimavai!!Mislq 4e trqbva ve4e da ne mu obru6ta6 vnimanie!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Повече от фен
    Стига да не е много дърт и да не ви хванат-правете си го,щом не те смущава...Но да знаеш че това е наказуемо-него ще го уволнят дисциплинарно,а ако си малолетна или непълнолетна-е подсъдим.Теб ще те изключат също дисциплинарно.Пази се.И помисли дали си струва.

Голям фен
    Град
    Na nebeto sred zvezdite
    Ne moje da e istina!!!!

Cyberdyne_101
    Guest
    Ти добре ли си, що си Ама карай де станалото станало

Абе тоз даскал женен ли е Тва ще е върха просто....

Супер фен
    Град
    Sofia / София
    4e mnogo lujesh
    : AMG Corporation ::

Emi....da opredeleno si napravila OGROMNA gre6ka!Ot tuk natatak ve4e ti si re6avai kakvo 6te pravi6 i kak 6te postapi6...

SUCKER
    Guest

ooo super

eee ako mojeh i az taka 4e sam zle po fize pone 6te ti pi6e 6 dokato svur6i6 daskalo

Фен
    Град
    In The MiDdLe Of NoWhEre
    Emmi kvo da ti kaja..toq e nekuv qko izvraten tip PEDOFIL i mnoo te e izpolzval koeto e gadnooooo!!!no po dobre si go zapazi v taina za da ne stanat poe4e problems
    prosto zabravi za tva deto se e slu4ilo!!!
    siLLy y0u.. whErE aRe yOu GoiNg..??

Голям фен
    Град
    Milky Way
    Хахаахахахах тва просто е трябвало да се заснеме с камера секс с даскала по физ хахахааха ебати върха е на тва вече може да му се каже курва хахахахаха ДА ИЗЧУКАШ ДАСКАЛА ПО ФИЗИЧЕСКО АХАХАХАХА ебати ако бяхте снимали с камера наете ли колко кинти щяха да ви дадат за филма хахахаахах

4estita 6est5ica po fizi4esko!!!!!!!!!!!!
    Haresvam vsi4ki jeni obi4am samo edna!!!Dilqna!!!Milo obi4kam te!!!

Moga da kaja samo edno-You is the zle women

Да бе аз пък чуках 20 годишната госпожица по информатика ж кабинета между компютрите.
    Готина история , но май е време да се събудиш

Цитирай Първоначално написано от mmaxx
    Да бе аз пък чуках 20 годишната госпожица по информатика ж кабинета между компютрите.
    Готина история , но май е време да се събудиш
    hahaaha Pravilno i go kaza

Xa, kakvo mi e mnenieto li
    Btw dnes moq gospodin po fizi4esko kaza na edni da ne se natiskat 4e da ne vzemat da napravqt ne6to i kaza 4e daskaloto ne bilo mqsto za tova xaxaxxaxaxaaxaxxaax
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Град
    In The Middle Of NoWhere
    Da be filmi,filmi,filmi!!!
    A ako e verno-gre6ka gre6ka golqma gre6ka......
    2PAC forever in our hearts! Just keep this legend alive!!!
    THUG LIFE
    Until The End Of Time
    Just Me Against The World
    "....What's next, I don't know and I don't care
    One things fo' sho', tommorrow I won't be here...."

Щом те влече...

ne e trqbvalo da mu puska6...sdarjai se sledva6tiqt pat

ne e trqbvalo da mu puska6...sdarjai se sledva6tiqt pat

принципно си мисля , че тфа което си написала са глупости и е една голяма лъжа.. ама знае ли човек..
    Ако е истина.. да ти кажа лошо няма (само ако е млад оба4е) , понеже ако е на 25 години никъф не е проблема.. тфа 4е ти е у4ител нищо не значи.. нито пък не е човек , че да не може да псисш с него.. просто гледай да не повтаряш повече направеното , понеже току виж стане некой гаф..
    не съм това , което виждат очите ти , нито това за което мечтае сърцето ти.. Аз съм сълза от миналото Ти и мечта от бъдещето ти..

Фен
    Град
    На 1 м. от гъза на географията
    Само така момиче... Продълвавай в същият дух .. И без никво учене ше си изкараш страхотна диплома...
    Gospod e sazdal sveta za 6 dni,no mu e otnelo vekove za da sazdade nqkoi tolkova krasiv,umen i inteligenten 4ovek kato men

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    tva da ne go sanuva sno6ti

gnqh
    Guest
    abe hora zakfo vqrvate na vsichko koeto se pishe tuk. Tova nemoje da e vqrno az shte pusna druga tema che sam ebal miss bulgaria. Ae vzemete se malko!

Голям фен Аватара на Nekasa4a
    Град
    София кв. Лозенец /Ловеч "Попска Градинка"
    Цитирай Първоначално написано от incheto
    Ne moje da e istina!!!!
    e tva e otgovor
    I don't thing ! I drink !!!
    Litex & Metal Rulz !!!

Верни сме до Гроб!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми