От 1 месец не съм с гаджето си което обичам и за пръв път обичам някой,аз скъсах с него и той ме чака защото и той ме обича,исках малко почивка и си я получих с неангажиращи кратки игри.С това момче се виждаме почти всеки ден като сме от една компания и дори да не ходим си правим нон стоп намеци дори някой път се и цункаме.И все пак аз не исках да ходим точно сега защото исках малко разнообразие а и скъсахме поради караници и се чувствах някак си задължена.
И все пак си мисля за него както и той за мене ... преди няколко дена сънувах как седя на едно дърво и идва ангел при мен който ми казва да се сетя за миговете ни заедно,тогава момчето ми се явява на сън и ми се явяват някакви спомени.Смея да твърдя че дори да сме в супер отношения сега и да си излизаме често,доста го дразнех нарочно като му говоря някакви неща за някой колко е хубав(това нормално ли е според вас в смисъл всички момичета ли правите така както и аз нарочно дразнене за да го държа изкъсо за да си мисли за мен,и все пак поддържах и огъня с намеци).
Какво мислите за последният ми въпрос за женските игри за дразнене и дали и вие го правите ?И какво за тълкуването на съня ми ?