- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- МиЛо...
Как мислите не е ли едно от най- хубавите неща да се събудиш от сън след бурна нощ с гаджето., да отвориш очи и да видиш любимия си как си е легнал до теб, гушнал те е и те гледа миличко,, и после да те цунка за добро утро??! Не пускам тази тема с определена цел, ами просто за да се замислиме малко за малките неща които ни карат да се усмихваме!![]()
Това което описа е смисъла на животаПървоначално написано от МЕЛ--
![]()
Страхотен момент ще да е.Първоначално написано от МЕЛ--
![]()
![]()
Но има едно условие - не си отвряй устата. Сутрешният дъх е убиец.
He who runs with aggression walks with no dignity
Това е истината.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
а на всеки ли се случва?![]()
Е тфа ше е мн готинко
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Моментът ще е незабравим![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Не се отнася за всички хора товаПървоначално написано от Crafter
![]()
ще бъде един от най-хубавите и милички моменти![]()
Естествено че ще ми хареса. Дори и да не е след "бурна нощ"...друго е да не се събуждаш сам
Дам, трябва да се замисляме за това, което имамеМного обичам приятеля си и гледам да не го приемам за даденост!
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
ДАм.. на мен ми се случи преди няколко дни... просто велико се почувствах.. няма думи с които да опиша колко добре се почувствах..радвам се че го споделих с вас :Р
Честно да ти кажа това ми е мечтата.Искам всяка сутрин да будя до него...
Първоначално написано от Crafter
![]()
![]()
![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Супер!!!Първоначално написано от sexY_mackA90
![]()
преживяла съм това не веднъж и е чувство, което не може да се сравни с нищо друго. невероятно и несравнимо е да заспиш в прегръдките на любимия, а сутринта първото нещо, което видиш щом отвориш очи да е ТОЙ![]()
ХахахаТова за дъха си е вярно, но се пак за това е банята. Големия проблем обаче идва като ти заемат леглото, като ти вземат одеалото и като се събудиш схванат после, защото не си искал да притесняваш другия и на всичко отгоре е кофти да спиш на чуждо място, то не че успяваш да се наспиш заради изброените по-горе. Сам си е най-добре. Да не бъдем лигави
а да погледнем нещата реално.
![]()
Определено е жестоко...само дето аз малко не мога да спя на чуждо място...но пак е жестоко![]()
Случвало ми се е. Неописуемо е! Тогава е един от моментите, в който най-добре осъзнаваш реално колко много обичаш човека до себе си.
Това найстина ще е много хубаво!![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!