Понеже ми се струва по-подредено, пък ми е първата тема все пак, си пускам моето мнение по въпроса в отделен пост. :Р

Обожавам подаръци. От всякъде погледнато, най-точната дума е обожавам. Адски много. Просто такава еуфория ме обзема преди празници, че на хората им става изключително забавно да ми се подиграват. (:
Като се замисля, повече обичам да правя подаръци. Просто понякога ми е неудобно да получавам. Все си мисля, че човекът, който ми подарява нещо, очаква различна реакция от моя страна, а аз не оправдавам очакванията му и не изглеждам толкова щастлива от подаръка, колкото съм всъщност. А може би изобщо не е е така, голяма работа е самовнушението. Обичам да получавам подаръци, които имат някаква сантиментална стойност, или са направени от самия човек. Наистина ми става невероятно мило. Да знаеш, че някой се е постарал специално за теб, а не е купил първото нещо, което е видял в магазина.. мисълта е адски приятна. Или пък, много хубаво ми става, когато получа нещо, което съм искала преди месеци, но от тогава изобщо не съм го споменавала. И когато някой го е запомнил, направил си е труда да намери точно това, което аз съм търсела, невероятно мило е. Обичам и аз да правя такива подаръци. (: Когато сама съм си направила картичката, опаковката до най-малката подробност и въобще, всички детайли, се чувствам страшно удовлетворена когато си поднеса подаръка. Смятам, че така е много по-ценен; човек влага нещо от себе си.
Подаръците, които съм запомнила най-ярко обаче, си остават тези, които са били подарени с любов. И тези, които аз съм подарявала, и тези, които на мен са били подарявани. Някои са много малки, въобще не са грандиозни и велики, но за мен са много ценни. Примерно, имам чувството, че винаги ще помня една запалка, която ми подари един приятел. Ей така, без повод. Аз дори не пуша. Обаче толкова много се зарадвах. Звучи много смешно може би, де да знам как ви се струва, обаче е факт. Когато някой види нещо и си каже "Я, това ще й се хареса, ще й го купя, какво пък" и е визирал теб, купил ти го и ти го е подарил без абсолютно никакъв повод, ти става наистина приятно. Обичам да правя такива подаръци. Въпреки, че ми е малко притеснително и го правя рядко - не знам, дали хората биха реагирали като мен, или биха го счели за някакво подмазване, или кой знае какво. Бе знам ли.

Сега по празниците съм в голям шок. :}
Наистина не знам как на всички всичко да подаря, при положение, че вече абсолютно се разорих. Мисля просто на най-близките приятели да купя по нещо мъничко. Някакви свещички примерно, коледи играчки, ключодържатели, дреболийки. И с някакви картички с готини пожелания, мисля, че ще се получи добре. А, да, обичам да надписвам картички. <3 Това ми е любимата част от целия подарък и, откровено, смятам, че едва ли не е най-важната. Понякога на хората им е по-лесно да напишат някои неща, отколкото да ги кажат. Не понякога, ами винаги като че ли. Пък и е много готино когато след време си намериш разни стари картички, четеш си ги и си спомняш страшно много неща. Велико е. (:
Та, картички ще пиша и правя много. Видяло се е (:
За майка ми и баща ми нямам идея, наистина. Ще трябва пак да се мъкна по магазините и да видя. Пак ще са дребни неща де, няма как.
Любовта ще го убия. То сега Коледа, после Нова Година, после на 23ти правим официално една година, на 25ти имен ден, а за Свети Валентин не ми се и мисли. Та, видяло се е, че ще умираме. (: За Коледа имам идея за част от подаръка, но не знам какъв да е основния. Това е хипер гадно. Хем си мисля, че момчетата нали си харесват практични подаръци, няма да се зарадва само на някаква джиджафка. Бла. Значи изходът, предполагам, ми е да направя това, което съм си наумила и отделно, да купя нещо, от което в момента има нужда. Плюс цялата опаковка, картичка и всичко останало, надявам се да се получи добре. Това ни е първата Коледа заедно, важно ми е. <3 Няма повече да разправям, че е хакерче и де да го знам къде и какво чете, да не се издавам. :Р
После на Нова Година ще трябва да се облека официално, рокля, обувки, ала-бала, специално бельо, че и червена панделка ще си тупна и дам, хубав подарък се надявам да бъда. Пък и нали и аз ще си получа такъв, дай Боже подобни подаръци всекиму. :Р