- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Подаръци.
Mi da podarqvam podaraci i obi4am da go prava i osobenno kato znam,4e tova koeto 6te podarq 6te se haresa na polu4atelq.Haresva mi izrajenieto na 4oveka kato vidi podaraka kato pro4ete karti4kata kato se usmihne kato se zaradva .. kato vika 6tastlivo izrajenie i az se 4uvstvam dovolna 4e sam zaradvala nqkoi \/
Obi4am da poluvam podaraci,da .. to koi li ne obi4a.. obi4am da me iznenadvat i da pravq iznenadi .. obi4am malkite ne6ta i malkite jestove .. dori 1 sms me pravi 6tastliva kogato e ot lubim 4ovek i priqtel ..
Za koleda 6te kupq podaraci na nai blizkite i dokadeto mi stignat parite... az ne pravq nqkakva specialna opakovna na podaracite prosto v to4bi4ka izbiram podhodq6ta karti4ka koqto na men mi haresva i znam 4e na 4oveka koitoi podaravqm 6te haresa.. i nai 4esto pisha spomen i ne6to ot men samata...
Az iskam da vi pomolq za savet .. zna4i 6te si podarqvame podaraci v klasa i sam v nov klas i oo6te ne se poznavame mn dobre .. i imam da podarqvam na edno mom4e.. s nego se razbirame mn dobre .. no ne sam gy opoznala mn dobre i se 4udq kakvo da my vzema ako moje da me posavetvate zashtoto iskam da e ne6to originalo i da gy zapomni i da my ostane za spomen ..![]()
Mersi predvaritelno i veselo iskarvane na praznicite![]()
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy