- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Към кой изпитвам повече респект?
Незнам за вас ама няма нищо по респектиращо от това "Ще кажа на баща ти!". Може да ме заплашват с всичко друго ама като чуя това изречение направо настръхвам.
Не защото ще изям някой шамар зад врата ами защото .... незнам можеби за да не се изложа пред него или ......... аве точно на това нямам точен отговор ама е гадно усещането![]()
Искам да разбера: към кой от родителите имате повече респект?
Mi mai kam ba6ta mi imam pove4e respekt i uvajenie,za6toto na maika mi dosta 4esto i se navikvam kato me qdosa,ama i na neq imam uvajenie de mnogo qsno![]()
aaaaa az kum mameto pove4e respekt.... mn pove4e se karam s neq,no mnogo po-respektirana sum kum neq,...s ba6ta mi ne smeq da se karam taka,no ninam....mameto e po-stroga v nqkoi otno6eniq.... ako jiveeh samo s papi 4ulio 6tqh da sum po-razpusnata moje bi....za6toto toi e dosta zaet 4ovek i prosto nqma mn vreme da me kontrolira taka kakto maman
абе и към двамата нямам кой знае какъв, ама все пак ако трябва да избирам, ще кажа към баща ми.. майка ми по-скоро я чувствам като много добра приятелка и й е мн трудно да ме ограничи или накаже по някакъв начин, щото хич не я слушам и пак си правя квото си знам
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
ba6tatanqkak sii maika mi znae po4ti vsi4ko a ba6ta mi po4ti ni6to ii pove4e ot nego si me e 6ube, kato mi mrudne s mustaka ..
be careful what you wish for 'cause you just might get it
към баща ми щото не ме оставя да прая кфот си искам.. така де глупостите ми.. не ми се връзва.. пък майка ми си я работя както си искам хаах
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
МНого уважавам и обичам родителите си, страхотни са... Но респект... Не бих казала, че изпитвам към който и да е от тях...
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Майка ми ми е по-скоро като по-голяма сестра или много добра приятелка. Повече респект имам към баща си.
ммм респект не е точната дума...ама към тате...щот е пич![]()
Аз пък повече към майка ... знам ли?! Може би защото татко се държи по - приятелски с мене, пък и съм му слабост и не може да ми каже нищо, а аз постоянно му се навиквамДокато с мама работите не стоят така .. с нея винаги се разбирам .. ама не мога да и повиша тон
![]()
Az k1m maika si,moje bi za6toto s ba6ta mi hi4 ne si dopadame,ne se razbirame,vse sporim ii..to s vremeto respekt1t se smalqva,maika mi q uvajavam mnogo,ina4e uj i ba6ta mi,ama maika mi pobejdava v slu4aq..za koi li p1t
Mi kum nikoi...i dvamata sa idioti!
![]()
In Search Of Sunrise 7 Asia
Не че имам респект ама тати е по силен и може да ме спре да не направа нещо![]()
Любовта е чувството което чувстваш когато почувстваш че чувстваш чувството което никога не си чувствал!!!
оо тфа па да се страхуваш от собствените си родители е суупер зле, те са такива, каквито сам си ги направиш...
бащата![]()
И към двамата имам респект, не ме е страх от тях, ами просто много ги уважавам, защото много се разбирам с тях! Може би към баща ми имам по-голям респект! От гледна точка на това че съм му единствено детенцеи той е готов да убие човек заради мен
![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
км маиката тя дава пове4е капитал
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Към майка ми. Баща ми ми е абсолютно безразличен![]()
kum ba6ta mi estestveno! maika mi...kum neq prosto nikakuv respekt,ama absolutno nikakuv! tq e 4ovekut,koito mi e pri4inil nai-mnogo bolka i s tolkova mn ne6ta me e obidila,4e uvajenieto otide na kino o6te predi godini!
Маматащот ме бие \
/ пъка тате за 5 ст го нямам , псувам го , блъскам го , абе неща да е така ама....
![]()
Майка ми определено. И двамата ги обичам, родители са ми все пак и колкото и конфликти и проблеми да сме имали(а хич не са малко) си остават мои родители. Ама баща ми е от типа слабохарактерни хора, които по принцип не харесвам.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
А към мен?Първоначално написано от lady_bird
Аз от баща ми...ограничвам се какво правя вече...смисъл...нещата които изисква от мен..спрях да спазвам правилата, но поне пред него вече не парадирам с някои неща. Правя го единствено заради него, не че го е заслужил де...
Баща ми много ясно ! Майка ми немога да я понасям
Към тати!!! Той определено си изпълнява по-добре родителските задължения а майка ми е леко истерична и заядлива.![]()
![]()