- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво е искала да каже? :S
С бившето ми гадже се разделихме след като си личеше, че нещо куцаше, въпреки, че и двамата много се обичахме. Е, аз поех по своя път както и тя. Тя тръгна с един мой приятел,ходиха известно време (даже и аз не знам колко) и тя го скъса. Един ден си говорихме и тя ми каза колко много ме обича и т.н. а аз тогава не знаех, че вече са скъсали и й казах "Е, ти нали си имаш гадже? Дано си щастлива" и т.н. и тя ми каза, че е тръгнала с него само защото е искала да ме забрави.. От една страна това значи че изпитва още чувства към мен, но от друга... тя каза, че е искала да ме забрави...това звучи повече от ужасно, а аз продължавам да я обичам и се чудя какво е искала да ми каже с това и това значи ли, че вече не ме понася..
сори има малка грешка.. когато си говорихме тя не ми каза, че ме обича, а само че е тръгнала с него колкото да ме забрави![]()
Ами какво да ти кажа, аз същото го казах на бившия ми, защото всеки ден да мислиш за някого, мисълта за него да те изгаря и да си блъскаш главата в стената защо така е станало те побърка.Когато обичаш някого а не можеш да си с него е така.Осъзнала е, че те обича което ме навежда на мисълта, че едва ли си и безразличен.Дай и втори шанс но почнете от самото начало, гради доверие давайте си подкрепа и кой знае може този път да излезе нещо красиво и дълго!Пожелавам ти успех, ако мога с нещо да помогна драсни едно лично!
Не! Не значи че не те понася. Просто за да приеме по-леко раздялата...това почти всички момичета го правят, какво и "искам да си остенем приятели"...
Ако наистина мислиш че можеш пак да си с нея...може да пробвате.
Пробвайте...Ако и тя още те обича, както ти нея, може да се получат нещата. Ако не, здраве да е, поне ще знаеш, че си опитал.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Ми,щом е искала да те забрави,значи е имала в приедвид,че все още те обича,но го е казала,малко по-заобиколено.Хванете се пак!Когато едно момиче се опитва да забрави някой,това значи,че още има чувства към него и не може да забрави хубавите моменти с него
![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Казала го е,защото си е мислила,че ти не я обичаш и,че не искаш да си с нея.А и недейте да се разделяте за щяло и нещяло,щом твърдите,че се обичате...Просто говори с нея и й предложи да се съберете,след като се обичате.
Съгласна съм!!!Първоначално написано от koalka
![]()
не виждам какво толкова се чудишта тя в прав текст ти е казала, че те обича (сам си го написал това). а че е тръгнала със твой приятел... ми за мен лично това както и да го погледнеш не е начина да забравиш някой!
ТЪП ли си,наистина може да е искала да те забрави но не е успяла за това ти е казала колко мн те е обичала...
vij sega. Vsi4ki dosega sa pravi. Ama nikoi ne oba6ta vnimanie na tova 4e
e iskala da go zabravi (dotyka qsno za6to) ama ako go e zabravila!?!
Ne kazam 4e ne moje da go obi4a o6te (daje tfa da go obi4a e po veroqtno) no i drugoto e vazmojno
No nepremenno govori s neq![]()
Yspeh!![]()