- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дали съм тясна или попадам все на надарени?
Значи като проникват в мен и имам усещането, че ме разпарят...
изтръпват ми двете срамни устни, после пръстите на краката
Ми нз... как да ти кажем така?![]()
Нито те знам колко си тясна, нито колко са им големи на въпросните мом4ета.
Може пък да не успяваш да се възбудиш достатъ4но, да си суха и затова да те боли. Пробвайте с някво овлажняващо мазилопо-добре става
![]()
Робинята на Quench
ела и ще ти кажа дали си тясна!
ВсиЧк0 е кЪсмЕт!!!!!!!!
Pitai go kolko mu e debel i shte ti otgovorim !!!
Дори и да не си тясна и да не му е в повече надареността...ако не си достатъчно възбужена (влажна), ако е груб и невнимателен...нормалко да имаш такова усеане.
A ima i drug variant kogato momi4eto e devstveno e qsno 4e e po tqsno i prosto ako o6te si v samoto na4alo na poloviq si jivot nqma ot kakvo da se pritesnqva6 prosto ti trqbva vreme za da se poraz6iri6A ako na priqtelq ti ili na mom4etata s koito spi6 puk im e mn golqm trqbva da se orientira6 kam po malki....
![]()
Аман от псевдо-познания! Момичетата не са по-тесни като девствени, па после да се "разширяват"! Ти, мой драги непознати, си ИДИОТ!Първоначално написано от Анонимко
Uaxaxaxaxaxxa tva poslednoto izre4enie me nakefi maximalno!!!Първоначално написано от shizzle
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
Прати ми снимка и ще ти кажа!Завършил съм женска анатомия.![]()
амии не може да се определи.. може да се притеняваш и затова да ти е така тясна.. може и попринцип да ти еможе и да са им дебели доста или пък да не са те възбудили достатъчно.. ама ако направите една хубава любовна игра , дори и да си тясна няма да имаш проблем
![]()
Кой ти издаде сертификата че си завършил такова нещо? Някой сайт за педофили ли?Първоначално написано от No\/\/allZ
ЕмиИиИИи според мен не та възбуждат достатъчно моме.Нека ти правят орална любов-би трябвало да те възбуди много силно и да си достатъчно овлажнена за по-нататъшни действия. ^^
![]()
Take a good look in your heart:tell me what do you see?It's black and it's dark now is that how you want it to be?It's up to you,what you do will decide your own fate.Make your choise now,for tomorrow may be far too late..
A дали ти е малко акъла или просто хич го няма, а?![]()
Животът е БРЯГ!
не акъла а аклъта и е малка не си разбралПървоначално написано от BorderManager
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хуя избирач не е ебач!
за корав уй лайнян гъз няма!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=71073
Може да не си достатъчно възбудена.
а може да е болна от нещо.....![]()
![]()
![]()
хуя избирач не е ебач!
за корав уй лайнян гъз няма!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=71073
ачката пак се гледа в огледалото, докато мастурбира и се е объркал. Ела да те прегледам, имам специален нов инструмент за теб, слушалка модел ТТ.