- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Запознах се с друго момиче и съм объркан
Ох, не знам вече! Полудявам.
Сам се маразя и сам не мога да се спра...
Просто ми кажете на коя от двете да кажа цялата истина...
НЯМА момче, което да не се заглежда!!! единствения начин да не заглежда е да е сляп (едно от най-лошоте неща, който магат да се случат на човек, не го пожелавам на никой).. и според мен не знаеш мн за какво точно говориш - една любов винаги има свойте изпитания, а това според мен, е едно от най-добрите... човека не се двуоми, той знае какво му се иска, знае че не е правилно и знае какво ще изгуби... колкото и силно да обичаш и колкото и да си се борил за тази любов винаги има нещо, което ти привлича вниманието, не знаеш защо, знаеш че не трябва и тогава точно разбираш дали си готов да обичаш някой, защото тва не са само безкрайни вълни от чувства, тове също така е и волята да издръжаш на изкушения(които винаги се появяват), това е да подкрепяш любимия човек когато има нужда дори на теб да не ти изнася много (има и такива случаи) това общо взето е готовността ти да останеш с човека, който е породил чувства в теб... винаги ще има нещо ново, нещо интересно, важното е да си наясно с чувствата си към любимия човек... и бих добавил, че когато попаднеш в такава ситуаци не трябва да споделяш с любимия, поне докато не се изясниш(въпреки, че тогава вече няма смисъл), защото може мн неща да се осложнят, а това си е нещо което зависи само от теб....Първоначално написано от koalka
бих казал, че любовта не е да не виждаш никой друг освен твоя човек, а да знаеш, че никой друг не може да те направи толкова щастлив...
Първоначално написано от InNeedOfHelp
Всичко зависи от ТВОИТЕ чувства. Без коя от двете смяташ, че няма да си щастлив?![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)