.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    InNeedOfHelp
    Guest
    Ох, не знам вече! Полудявам.
    Сам се маразя и сам не мога да се спра...
    Просто ми кажете на коя от двете да кажа цялата истина...

gorillaz_unit!!
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Обичаш я много-ок,щом казваш,но действията ти показват друго.Двоумиш се какво да правиш-значи си готов да зарежеш "любовта си" уж,заради друго момиче.Не използвай чак толкова силни думи.Когато човек обича истински,той не се двоуми,като теб и не иска да прави нищо.Просто явно чувствата ти са изчузнали...И да,има момчета,които не се заглеждат. Колкото и да е трудно за вярване на някои.
    НЯМА момче, което да не се заглежда!!! единствения начин да не заглежда е да е сляп (едно от най-лошоте неща, който магат да се случат на човек, не го пожелавам на никой).. и според мен не знаеш мн за какво точно говориш - една любов винаги има свойте изпитания, а това според мен, е едно от най-добрите... човека не се двуоми, той знае какво му се иска, знае че не е правилно и знае какво ще изгуби... колкото и силно да обичаш и колкото и да си се борил за тази любов винаги има нещо, което ти привлича вниманието, не знаеш защо, знаеш че не трябва и тогава точно разбираш дали си готов да обичаш някой, защото тва не са само безкрайни вълни от чувства, тове също така е и волята да издръжаш на изкушения(които винаги се появяват), това е да подкрепяш любимия човек когато има нужда дори на теб да не ти изнася много (има и такива случаи) това общо взето е готовността ти да останеш с човека, който е породил чувства в теб... винаги ще има нещо ново, нещо интересно, важното е да си наясно с чувствата си към любимия човек... и бих добавил, че когато попаднеш в такава ситуаци не трябва да споделяш с любимия, поне докато не се изясниш(въпреки, че тогава вече няма смисъл), защото може мн неща да се осложнят, а това си е нещо което зависи само от теб....

бих казал, че любовта не е да не виждаш никой друг освен твоя човек, а да знаеш, че никой друг не може да те направи толкова щастлив...

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Цитирай Първоначално написано от InNeedOfHelp
    Ох, не знам вече! Полудявам.
    Сам се маразя и сам не мога да се спра...
    Просто ми кажете на коя от двете да кажа цялата истина...

Всичко зависи от ТВОИТЕ чувства. Без коя от двете смяташ, че няма да си щастлив?
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си