Аз съм на мнението, че ако лъжеш човека, когото обичаш, лъжеш себе си. Това е много гадно нещо. Не го допускай. Още от първите няколко реда на поста ти разбрах какъв ти е проблема. Приел си приятелката си за даденост, даже да не го възприемаш, точно така е. Виждаш, че доста време сте заедно, тя е почти перфектна и това някак си те кара да се чувстваш сигурен с нея, спокоен...Мислиш си, че винаги ще е до теб и някак си не я оценяваш. Тогава се появява и непозната, която има други положителни качества. Тя е нещо непознато за теб, нещо различно. Именно това ти харесва. Ако пробваш с нея, много ще съжаляваш после, убедена съм. Това е моментно и е породено от факта, че знаеш, че не трябва да си с нея. Забраненият плод е сладък, но може да е гнил...А и не си струва да оставиш такова хуабво и добро момиче заради друга, която тепърва ще опознаваш. Не си струва да я лъжеш и да ходиш зад гърба й с друга. Не рискувай хобавата си връзка за нещо моментно. Притежаваш злато. Радвай му се...Защото ако го загубиш, ще разбереш, колко си бъркал, но ще е късно.