- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Kolko vreme ??
Vaprosat mi e kam pi4ovete :
kolko vreme ste izdarjali nai-mnogo bez da si napravite 4ekiq ??
Moqt li4en rekord e 3 sedmici![]()
Sega v momenta se opitvam da go podobrq ..
kajete
![]()
![]()
![]()
![]()
2 минути ..
![]()
![]()
![]()
![]()
The ghosts of my dead brothren lies silent now.
шшшшшшш 3 седмици ти си мастър!
аз повече от 4 5 дена не съм издаржал!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
\
/ \
/ \
/
ВсиЧк0 е кЪсмЕт!!!!!!!!
Защо ти е да правиш чикий като си имаш приятелка? 2 месеца и нарастватПървоначално написано от adriano86
Нали си чувал "Секса за гордост, чикията за удоволствие"Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
Dobre de hora ..
naprimer az ne masturbiram,dokato priqtelkata mi e v cikal i spodelqm tova,4e tq ne moje da izpita udovolstvie .Na neq mn i haresva![]()
Като партньорката ми е в цикъл, я задоволявам с ръка. И тя прави същото за мен. Така, че няма въздържание тогаваПървоначално написано от adriano86
А иначе за рекорд - два месеца. Бях си го наложил между последните ми две връзки, само за да видя какво е. Не е готино - почваш да мислиш само за секс, движенията ти се изострят, изнервяш се по-лесно.. На два пъти имах и мокри сънища, каквито не са ми са се случвали като съм бил малък. Когато след това отидох на първа среща със сегашното ми момиче, после прекарахме в леглото пет часа без почивка. Ето това беше КЕФ, ти казвам!
Razbiram, 4e sigurno mnogo q obi4a6, ama vse pak...ne ti li e gadno da q 4ovyrka6 otdolu dokato e v cikyl?Първоначално написано от shizzle
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
При достатъчно желание, мога да я докарам до оргазъм и през бельото (и превръзката). Иначе - не, не ме е гнус (добре, де, не умирам от кеф, ама това си е МОЕТО момиче), дори пробвахме да правим секс по ВРЕМЕ на цикъл, но е прекалено чувствителна тогава.Първоначално написано от shalis
Егати power-а ! Ти да не си монах бреПървоначално написано от adriano86
![]()
![]()
![]()
What have you done to me,
I’ll never be the same I'll tell you for sure
You really are my ecstasy, My real life fantasy, oh yeah
за чекиите не мисля защо трябва да издържате без.. рекорди и т.н за кфо да се измъчвате? като ви се прай си правете. а за по време на цикъл не виждам защо да не се прави секс.. под душа е идеалноа може и на леглото ама трябва да се пере после..
![]()
Ami tai kato sam na 20 god,mislq ,4e e wreme da namalqm 4ekiite![]()
A moqta priqtelka,kogato e v cikal,ne i hareswa da q pipam tam,zatova se vazdarjame ot udovolstviq .
Towa e mn vajno za men - kogato tq ne izpitwa udovolstvie i az nqma da izpitvam !!!!
Wow !! Twa e super mn vreme, topkite ti ne bqha li stanali sini ??А иначе за рекорд - два месеца. Бях си го наложил между последните ми две връзки, само за да видя какво е.![]()
Ейц ейц, голяма реклама е. Ако си сложи титаниеви гащи пак ли ще я докараш до оргазъм през тях ?Първоначално написано от shizzle
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не знам защо момчетата са много чувствителни на тема жена в менструция,зощото тя винаги е в цикъл. Правете разлика моля ви се господа. Всички мислят,че е супер гадно ил нещо такова. Е, не е най-приятното време,но какво да правим ние жените. Аз лично,когато съм неразположена умирам за секс,възбуждам се от всичко,направо от 1 целувка мога да пощурея. Обаче не мога да помоля приятеля ми да правим секс,защото той се бои от кръвта. А за друг вид задоволяване да кажем с рък съвсем не може да се говори, аз толкова искам.
Може би просто се притеснява. Това е повече от нормално, да не иска да я виждаш(усещаш) толкова "мръсна", за колкото самата тя се смята. Момичетата са мнооого срамежливи по тази тема (по принцип). Може да говориш с нея, че на теб ти е повече от приятно да й доставяш удоволствие и че за теб това, че е в цикъл, няма значение.Първоначално написано от adriano86
Точно така! Ние да не сме за едното ебане сега? (Всъщност..Първоначално написано от adriano86
)
Човек, остави топките, МОЗЪКЪТ ми се беше сгъбил! Имах чувството, че ще откача накрая.Първоначално написано от adriano86
Аз постоянно се мъкна с една раничка, вътре си нося поялника. Титаниеви гащи, here I come!Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
krem4et0: С настоящото ми момиче (щом толкова не ви харесва да казвам "партньорка") сме пробвали и секс по време (без презерватив! кой сега е рамбото, а?), но резултатите бяха по-скоро отрицателни и затова я караме ръчно.
Dobre de momi4eta , da vi pitam ne6to .
Na vas priqtno li vi 6te bade,ako va6eto mom4e se vazdarja ot 4ekii ,dokato ste v cikal,za6toto iska da izpitva udovolstvie samo s vas ??![]()
Malko maje znaqt ,kak se use6tat topki,koito sa palni sas sperma i bi dal vsi4ko za da gi izprazni6 .....
На тебе има ли нещо което да ти е приятноПървоначално написано от krem4et0
![]()
![]()
И това за по горния ти пост споко мен не ме е страх и съм правил такива работи не си мисли че всички ни е страх от кръвта и такива![]()
Аз ли4но съм против тва да караш мом4ето ти да не се самозадоволява, било когато си неразположена, било изобщо докато сте заедно.Първоначално написано от adriano86
В смисъл 4овешко си е да си удря по някоя и друга от време на времеособено пък когато съм в кофти дните от месеца или пък ако съм уморена и не ми се прави секс или френска. По-добре е отколкото да ти изневерява, нали?
![]()
Освен тва аз ли4но мн оби4ам ако мом4ето мастурбира пред мен (или пък заедно), гледката действа възбуждащо
![]()
![]()
Робинята на Quench
I kakvo e use6taneto da ima6 mokar san ??На два пъти имах и мокри сънища, каквито не са ми са се случвали като съм бил малък.
Na men za tri sedmici ne mi se slu4i...
Kato si podobrq rekorda moje i da stane![]()
i men t`va sa mi go kazvali mom4eta :PПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Кат не съм в София дори забравямА иначе седмица.
Куче касичка бе брато![]()
[quote="shizzle"]ti ako 2 meseca ne svur6va6 (po kakyvto i da e na4in) 6a sfyr6i6 o6te kato q vidi6 we..pa za kfi 5 4asa govori6 nzПървоначално написано от adriano86
![]()
[quote="shizzle"]ti ako 2 meseca ne svur6va6 (po kakyvto i da e na4in) 6a sfyr6i6 o6te kato q vidi6 we..pa za kfi 5 4asa govori6 nzПървоначално написано от adriano86
![]()