.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 55

Тема: Kolko vreme ??

adriano86
    Guest

Kolko vreme ??

Vaprosat mi e kam pi4ovete :
    kolko vreme ste izdarjali nai-mnogo bez da si napravite 4ekiq ??
    Moqt li4en rekord e 3 sedmici
    Sega v momenta se opitvam da go podobrq ..
    kajete

Повече от фен

2 минути ..

The ghosts of my dead brothren lies silent now.

Град
    plovdiv
    шшшшшшш 3 седмици ти си мастър!
    аз повече от 4 5 дена не съм издаржал!!!!
    \/ \/ \/
    ВсиЧк0 е кЪсмЕт!!!!!!!!

Guest

Re: Kolko vreme ??

Цитирай Първоначално написано от adriano86
    kajete
    Защо ти е да правиш чикий като си имаш приятелка? 2 месеца и нарастват

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка

Цитирай Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
    Нали си чувал "Секса за гордост, чикията за удоволствие"

adriano86
    Guest
    Dobre de hora ..
    naprimer az ne masturbiram,dokato priqtelkata mi e v cikal i spodelqm tova,4e tq ne moje da izpita udovolstvie .Na neq mn i haresva

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Dobre de hora ..
    naprimer az ne masturbiram,dokato priqtelkata mi e v cikal i spodelqm tova,4e tq ne moje da izpita udovolstvie .Na neq mn i haresva
    Като партньорката ми е в цикъл, я задоволявам с ръка. И тя прави същото за мен. Така, че няма въздържание тогава

А иначе за рекорд - два месеца. Бях си го наложил между последните ми две връзки, само за да видя какво е. Не е готино - почваш да мислиш само за секс, движенията ти се изострят, изнервяш се по-лесно.. На два пъти имах и мокри сънища, каквито не са ми са се случвали като съм бил малък. Когато след това отидох на първа среща със сегашното ми момиче, после прекарахме в леглото пет часа без почивка. Ето това беше КЕФ, ти казвам!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Dobre de hora ..
    Като партньорката ми е в цикъл, я задоволявам с ръка. И тя прави същото за мен. Така, че няма въздържание тогава

А иначе за рекорд - два месеца. Бях си го наложил между последните ми две връзки, само за да видя какво е. Не е готино - почваш да мислиш само за секс, движенията ти се изострят, изнервяш се по-лесно.. На два пъти имах и мокри сънища, каквито не са ми са се случвали като съм бил малък. Когато след това отидох на първа среща със сегашното ми момиче, после прекарахме в леглото пет часа без почивка. Ето това беше КЕФ, ти казвам!
    Razbiram, 4e sigurno mnogo q obi4a6, ama vse pak...ne ti li e gadno da q 4ovyrka6 otdolu dokato e v cikyl?
    I wish for this night time to last for a life-time
    The darkness around me
    Shores of a solar sea
    Oh how I wish to go down with the sun
    Sleeping, Weeping, With you...

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от shalis
    Razbiram, 4e sigurno mnogo q obi4a6, ama vse pak...ne ti li e gadno da q 4ovyrka6 otdolu dokato e v cikyl?
    При достатъчно желание, мога да я докарам до оргазъм и през бельото (и превръзката). Иначе - не, не ме е гнус (добре, де, не умирам от кеф, ама това си е МОЕТО момиче), дори пробвахме да правим секс по ВРЕМЕ на цикъл, но е прекалено чувствителна тогава.

kajete
    Егати power-а ! Ти да не си монах бре
    What have you done to me,
    I’ll never be the same I'll tell you for sure

You really are my ecstasy, My real life fantasy, oh yeah

Голям фен
    Град
    Бургас
    за чекиите не мисля защо трябва да издържате без.. рекорди и т.н за кфо да се измъчвате? като ви се прай си правете. а за по време на цикъл не виждам защо да не се прави секс.. под душа е идеално а може и на леглото ама трябва да се пере после..

на мен пък би ми било гадно да правя секс по време на цикъл
    как успявате да се навиете просто не разбирам

adriano86
    Guest
    Ami tai kato sam na 20 god,mislq ,4e e wreme da namalqm 4ekiite
    A moqta priqtelka,kogato e v cikal,ne i hareswa da q pipam tam,zatova se vazdarjame ot udovolstviq .
    Towa e mn vajno za men - kogato tq ne izpitwa udovolstvie i az nqma da izpitvam !!!!

А иначе за рекорд - два месеца. Бях си го наложил между последните ми две връзки, само за да видя какво е.
    Wow !! Twa e super mn vreme, topkite ti ne bqha li stanali sini ??

Guest
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Цитирай Първоначално написано от shalis
    При достатъчно желание, мога да я докарам до оргазъм и през бельото (и превръзката). Иначе - не, не ме е гнус (добре, де, не умирам от кеф, ама това си е МОЕТО момиче), дори пробвахме да правим секс по ВРЕМЕ на цикъл, но е прекалено чувствителна тогава.
    Ейц ейц, голяма реклама е. Ако си сложи титаниеви гащи пак ли ще я докараш до оргазъм през тях ?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не знам защо момчетата са много чувствителни на тема жена в менструция,зощото тя винаги е в цикъл. Правете разлика моля ви се господа. Всички мислят,че е супер гадно ил нещо такова. Е, не е най-приятното време,но какво да правим ние жените. Аз лично,когато съм неразположена умирам за секс,възбуждам се от всичко,направо от 1 целувка мога да пощурея. Обаче не мога да помоля приятеля ми да правим секс,защото той се бои от кръвта. А за друг вид задоволяване да кажем с рък съвсем не може да се говори, аз толкова искам.

Супер фен
    Град
    A moqta priqtelka,kogato e v cikal,ne i hareswa da q pipam tam,zatova se vazdarjame ot udovolstviq .
    Може би просто се притеснява. Това е повече от нормално, да не иска да я виждаш(усещаш) толкова "мръсна", за колкото самата тя се смята. Момичетата са мнооого срамежливи по тази тема (по принцип). Може да говориш с нея, че на теб ти е повече от приятно да й доставяш удоволствие и че за теб това, че е в цикъл, няма значение.

Towa e mn vajno za men - kogato tq ne izpitwa udovolstvie i az nqma da izpitvam !!!!
    Точно така! Ние да не сме за едното ебане сега? (Всъщност.. )

Wow !! Twa e super mn vreme, topkite ti ne bqha li stanali sini ??
    Човек, остави топките, МОЗЪКЪТ ми се беше сгъбил! Имах чувството, че ще откача накрая.

Ако си сложи титаниеви гащи пак ли ще я докараш до оргазъм през тях ?
    Аз постоянно се мъкна с една раничка, вътре си нося поялника. Титаниеви гащи, here I come!

krem4et0: С настоящото ми момиче (щом толкова не ви харесва да казвам "партньорка") сме пробвали и секс по време (без презерватив! кой сега е рамбото, а? ), но резултатите бяха по-скоро отрицателни и затова я караме ръчно.

adriano86
    Guest
    Dobre de momi4eta , da vi pitam ne6to .
    Na vas priqtno li vi 6te bade,ako va6eto mom4e se vazdarja ot 4ekii ,dokato ste v cikal,za6toto iska da izpitva udovolstvie samo s vas ??
    Malko maje znaqt ,kak se use6tat topki,koito sa palni sas sperma i bi dal vsi4ko za da gi izprazni6 .....

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    По принцип не ми е приятна мисълта,че приятеля ми се самозадоволява. Не,че го примам за изневяра-просто не ми е приятно. Ако се въздържа от това за известно време ще го оценя разбра се.

Фен
    Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    По принцип не ми е приятна мисълта,че приятеля ми се самозадоволява. Не,че го примам за изневяра-просто не ми е приятно. Ако се въздържа от това за известно време ще го оценя разбра се.
    На тебе има ли нещо което да ти е приятно

И това за по горния ти пост споко мен не ме е страх и съм правил такива работи не си мисли че всички ни е страх от кръвта и такива

Мега фен
    Град
    SF
    Dobre de momi4eta , da vi pitam ne6to .
    Na vas priqtno li vi 6te bade,ako va6eto mom4e se vazdarja ot 4ekii ,dokato ste v cikal,za6toto iska da izpitva udovolstvie samo s vas ??
    Malko maje znaqt ,kak se use6tat topki,koito sa palni sas sperma i bi dal vsi4ko za da gi izprazni6 .....
    Аз ли4но съм против тва да караш мом4ето ти да не се самозадоволява, било когато си неразположена, било изобщо докато сте заедно.
    В смисъл 4овешко си е да си удря по някоя и друга от време на време особено пък когато съм в кофти дните от месеца или пък ако съм уморена и не ми се прави секс или френска. По-добре е отколкото да ти изневерява, нали?
    Освен тва аз ли4но мн оби4ам ако мом4ето мастурбира пред мен (или пък заедно ), гледката действа възбуждащо

Робинята на Quench

adriano86
    Guest
    На два пъти имах и мокри сънища, каквито не са ми са се случвали като съм бил малък.
    I kakvo e use6taneto da ima6 mokar san ??
    Na men za tri sedmici ne mi se slu4i...
    Kato si podobrq rekorda moje i da stane

Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Нали си чувал "Секса за гордост, чикията за удоволствие"
    i men t`va sa mi go kazvali mom4eta :P

Кат не съм в София дори забравям А иначе седмица.
    Куче касичка бе брато

Guest
    [quote="shizzle"]
    ti ako 2 meseca ne svur6va6 (po kakyvto i da e na4in) 6a sfyr6i6 o6te kato q vidi6 we..pa za kfi 5 4asa govori6 nz

Guest
    [quote="shizzle"]
    ti ako 2 meseca ne svur6va6 (po kakyvto i da e na4in) 6a sfyr6i6 o6te kato q vidi6 we..pa za kfi 5 4asa govori6 nz

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си