- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- как да му го кажа
значи с приятеля ми ходим от 8 месеца,и когато правим секс пържия път оти сжър6жа за 7-8 мин и естестжено още не съм свършила и когато му кажа да го напраим о6те един път,тои ми вика "ти само секс искаш" и някви такива.и общо взето за всичкото това време,което сме заедно,аз съм свършвала само веднъж.аз му бия чикии,прая му свирки,а тои нито веднъж не ме лизал,и общо взето никога не ме е задоволявал.казвала съм мн пъти че и аз искам да ме задоволи,тва онова,а тои или се праи че не ме чува или почва да мрънка.каже те ми по какъж друг на4ин да му го кажа,4е накрая и аз да получа своето
Ами италианеца е шибано копеле и тряя да му го кажеш директно че е некадърен и трее малко за теб да помисли.)))))
Курвее![]()
аахаха хахаха ебати простата кучка тва ми прилича повече на ебавка отколкото на сериозно зададен вапрос ТУРЦИЯ ЗА ВИНАГИ[/url]
mi kvo da ti kaja mace.To i moq priqtel 1viq put svyr6va burzo kam 15min,no sled 2 riq az se 4uvstvam prekaleno zadovolena.MOje bi go karai da si igrae pove4e s tebe.Kaji mu tova,koeto pi6e6 i na nas,a puk,ako vijda6,4e ne te razbira,smenqi go!!!
po6tata mi e malkata_nadia@abv.bg ako iska6 mi pi6i da ti poobqsnq nqkoi rabotki![]()
ами главното е че ние правим секс а вие не. Ние правим движенията а вие просто си седите и пъшкате, а колко пот се лее от нас. Имайте малко самоинициатива деба не само ние правим секс ами и виеПървоначално написано от Анонимко
... може да не го бива момчето, ама пък и той голям бодала![]()
What have you done to me,
I’ll never be the same I'll tell you for sure
You really are my ecstasy, My real life fantasy, oh yeah
кажи си му в прав текст какво искаш и т.н все пак сте заедно от доста времене се притеснявай да бъдеш пряма
![]()
Пълни глупости-в последно време ми се налага да правя секс в кола и мога да ти кажа,че приятеля ми просто си седи,а аз правя всичко. Е,има схванати крака после,ама си е готино. Друг е въпростът,че не експериментирате в леглото. Има доста пози,в които жената е активна,а мъжат седи и се наслаждава. А ако ви е толкова зор-не го правете бе!Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
Мисля, че това бе достатъчноПървоначално написано от krem4et0
Чак мен ме заболя нещо ниско долу.
![]()
Първоначално написано от krem4et0
Дае, нека да видим в кои тооооооооооооолкова много пози жената е активна, лъжици? Кучешката? Мисионерска? Има само една поза в кама сутра при която жената е отгоре на мъжа и да признавам че тогава жената прави цялата работа, но при останалите ДА ТИ ИМАМ АКТИВНОСТТА КРЕМЧЕ, пак ние вършима цялата работа-да ви предразположим, да ви възбудим да се овлажните, да измисляме сексуалната игра, да ви съблечем дрегихе Е ТО ЕБАСИ ВСИЧКО ПРАВИМ (е не се оплаквам де, готино е ) :P ама имайте и вие малко самоинициатива. Облечете нещо секси, тръснете ги тия цици и тоя задник закво ги имате? Използвайте устата и ръцете си, направете ни богове от удоволствие...... защото за сега само ние ви правим богини, не ви ли е самотно там горе ? :P :P :P
Кой пък ви излъга че и жените трябва да изпитвате удоволствие от секса?
Бабите ни са рождали по 5 деца пък никога не са имали оргазъм
аре стягайте се и не се оплаквайте
научете се да получавате оргазъм от миенето на чинии и всичко ще е наред![]()
hahahaПървоначално написано от Анонимко
Глупости-в 70% от случаите аз предразполагам гаджето си и съм тази,която иска секс непрекъснато. Освен това ходя с него 2 години и дори сега,когато е студено гледам да се обличам предизвикателно и възбуждащо. Освен това нямам нужда вече от такова предразполагане-само да го докосна и см готова за секс. Просто не се правя на интересна-когато искам нещо си го вземам и точка. А и дрехите сама си събличам. Колкото сексуалната игра-аз май имам повече фантазия и гледам да правя нещо по-различно всеки път.А и все пак повтарям-като толкова ви е зор сексът-самозадоволявайте се бе!Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
В заключение-това,че ти попадаш на пасивни жени,не значи че всички са такива!
Тоя е голям егоистОстави го известно време на сухо и му кажи че ако не те задоволява достатъчно няма да правите секс,а ако пак почне да ти мрънка го зарежи.
![]()
Ми явно тоя е някъв егоист![]()
Давай сама с пръст4ета след това или направо някой път го изненадай и както си лежи му "седни на лицето"![]()
Или просто пробвай докато правите секс да не му дадеш да свърши преди теб - определяй темпото, ако усетиш 4е е близо до финала, спри за малко... някви такива работи
Ааа, и спри му свирките докато не се навие да ти прави и той френска![]()
![]()
Робинята на Quench
Ти в кой век живееш? Вземи ходи се гръмни егоистично, самовлюбено и недорасло момченце!Първоначално написано от Анонимко
Такива като теб не трябва изобщо да съществуват!
![]()
А по темата, говори с него - това е най-добрият начин. Кажи му какво искаш, ако той не се съобразява с теб или по-скоро не иска да се съобразява с теб, не виждам какво още правите заедно...
Ako moje6 da prodaljava6 taka s1s prenebtrgvaneto ot negova strana davai hara6ono ako ve4e ti pisva spored men trqbva prosto da smeni6 partniora ili ako si darji6 da si s nego edin lubovnik taka da se kaje 6ti pomogne tova e spored men no ti si re6ava6 vse pak
![]()
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата
ИСКАМ ДА ТИ СТИСНА РЪКАТА, ВЪПРЕКИ ЧЕ НЕМОГА ПРЕЗ МОНИТОРА!Първоначално написано от krem4et0
Ти си първото момиче, което поема самоинициативата. Поздравлявам те! (не си правя бъзик, сериозно говоря) Получаваш голямо признание от мене! БРАВО =D> =D> =D> =D> =D> =D> Авера ти трябва да е голям късметлия
au gorkoto kompleksar4e se zasegnaПървоначално написано от KiLLeR_InSTiNkT
Заеби го,какво е т'ва 7 минути секс-ебавка,ако сексът в една връзка не е ОК.....![]()
hahahah това е супер долно ,зву4и като изказване на селски бек... ох.. няма зна4ение.. само ще кажа 1 ако жената е сексуално задоволена пе4ели единствено и само мъжа... все пак! помислете какво може да полу4и 1 мъж от жена(задоволена) готова да изпълни вси4ките му фантазии!Първоначално написано от Анонимко