Цитирай Първоначално написано от krem4et0
Цитирай Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
Цитирай Първоначално написано от Анонимко
значи с приятеля ми ходим от 8 месеца,и когато правим секс пържия път оти сжър6жа за 7-8 мин и естестжено още не съм свършила и когато му кажа да го напраим о6те един път,тои ми вика "ти само секс искаш" и някви такива.и общо взето за всичкото това време,което сме заедно,аз съм свършвала само веднъж.аз му бия чикии,прая му свирки,а тои нито веднъж не ме лизал,и общо взето никога не ме е задоволявал.казвала съм мн пъти че и аз искам да ме задоволи,тва онова,а тои или се праи че не ме чува или почва да мрънка.каже те ми по какъж друг на4ин да му го кажа,4е накрая и аз да получа своето
ами главното е че ние правим секс а вие не. Ние правим движенията а вие просто си седите и пъшкате, а колко пот се лее от нас. Имайте малко самоинициатива деба не само ние правим секс ами и вие
Пълни глупости-в последно време ми се налага да правя секс в кола и мога да ти кажа,че приятеля ми просто си седи,а аз правя всичко. Е,има схванати крака после,ама си е готино. Друг е въпростът,че не експериментирате в леглото. Има доста пози,в които жената е активна,а мъжат седи и се наслаждава. А ако ви е толкова зор-не го правете бе!

Дае, нека да видим в кои тооооооооооооолкова много пози жената е активна, лъжици? Кучешката? Мисионерска? Има само една поза в кама сутра при която жената е отгоре на мъжа и да признавам че тогава жената прави цялата работа, но при останалите ДА ТИ ИМАМ АКТИВНОСТТА КРЕМЧЕ, пак ние вършима цялата работа-да ви предразположим, да ви възбудим да се овлажните, да измисляме сексуалната игра, да ви съблечем дрегихе Е ТО ЕБАСИ ВСИЧКО ПРАВИМ (е не се оплаквам де, готино е ) :P ама имайте и вие малко самоинициатива. Облечете нещо секси, тръснете ги тия цици и тоя задник закво ги имате? Използвайте устата и ръцете си, направете ни богове от удоволствие...... защото за сега само ние ви правим богини, не ви ли е самотно там горе ? :P :P :P