.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Какво да правя?

Здравейте аз съм в момента на 16 и съм от София!
    Когато бях на 14 си имах гадже...той беше много свестно момче докато еди ден ме попита дали аз искам да правя секс със него и аз му отговорих че не искам и той затова скъса с мен .
    Но много скоро след раздялата ми със него срещнах едно момче с което вече сме 2 години заедно и все още не е ставало дума за секс. Ние много добре се познаваме споделяме си всичко случващо се между нас... но рано или късно ще стане дума за секс и аз какво да му отговоря
    А аз не искам да късам с него...

аз ще ти кажа:
    По добре ти първа кажи на него какво мислиш за секса
    Внимавай как ще му го кажеш
    Ако той ти отговори че във вашата връзка не е важен секса значи сигурно той е твоето истинско гадже
    Но тези заключения които ги направих нямат основа на която да застанат защото не снам много за теб
    Нека да видим какво ще кажат другите

Мега фен Аватара на koalka
    Ами по думите ти разбирам,че ти все още не искаш да го правиш с това момче,с което си в момента...Просто му кажи,че все още не се чувстваш готова и ако може да изчака.

Повече от фен Аватара на Crafter
    Град
    Sofia
    Заедно сте две години и нито веднъж не сте повдигали въпроса за секс?!
    Бога ми! Смея да твърдя, че нямам предрасъдъци и не бързам да си вадя заключения, но приятелия ти е гей.
    Ако темата се развие обещавам да стана по-сериозен.
    He who runs with aggression walks with no dignity

Мега фен Аватара на iiirish
    може би той все още не е повдигат тази тема, защото се съобразява с възраста ти, а е възможно също да има и напълно лични съображение за това.
    но ти си права, че все ще стане дума за секс и щом ти не го искаш и чувстваш, че все още не си готова, то тогава просто му го кажи във прав текст! ако държи на теб ще се съобрази и ще изчака до тогава докато ти не пожелаеш да имате интимна близост. а ако постъпи като бившия ти - значи за него секса е на първо място и няма смисъл да съжаляваш за човек като него

Ами като начало не бива да се чувстваш длъжна да му дадеш секс само заради това да не го изгубиш. Тук вече трябва да знаеш че не си струва да го направиш ако ти самата не го поискаш.
    От друга страна трябва да знаеш че 2 години са страшно много време и би трябвало да го познаваш перфектно и да му имаш доверие. Според мен след толкова време щом сте били заедно няма от какво да те е страх, НО ако не се чувстваш готова и не го искаш - недей

Високо, високо, високо ... виско застани. Над завист и обида, над дребните сплетни.

Супер фен
    2 години?????!!!!!!!!!!!????????????/ лелееееееее тфа не ми звучи нормално.........

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Повече от фен
    Град
    на бюрото пред PC-то в Шумен
    Това уби всичко детско в мен. До момента вярвах че има секс без любов, но не и любов без секс.

Guest
    Абе, намеквай му за отношението ти към секса без да го казваш в прав текст! А когато си готова вече му го кажи директно

Хм говорихме с него на тази тема и той ми отговори че не е важен секса в наща връзка а е важно да се обичаме,да си вярваме...
    според вас това нормално ли е за едно момче?

? кво ще рече тва?

Повече от фен
    Град
    ми по принцип на мъжете от 16 до 60 живота им диктува все един и същ чеп. Ама ко разбирам аз. Не съм сексолог. Може пък да си намерила идеалния. Или (по-лошия вариант) - има друга която го задоволява

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Хъх.. 2 години да ходите и да не става дума за секс?
    Вие.. не сте редовни..
    А и като ходите 2 години, ти би трябвало да го обичаш.. как тогава не искаш да спиш с него?(поне аз това разбирам по думите ти...)
    А като той не повдига темата, направи го ти, нищо няма да ти стане и му сподели мнението си за секса и.. дали си готова и т.н
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Повече от фен
    Град
    не ми са критикува модератора ама я виж 3 мнения по-нагоре

Голям фен
    Не е важен само секса за някои хора...Кефи се,какво друго да ти кажа.Момчето явно те обича безгранично много и не иска да те наранява по какъвто и да е начин,бело то за добро,или за лошо
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Голям фен
    За една пълноценна връзка секса е важен,не най-важен, но все пак важен.Две години не са малко време,значи наистина държите един на друг.И след като момчето е чакало 2 години ,може да изчака още извесно време.Просто трябва да му го обясниш по подходящия начин. \/
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от hoseto_
    Това уби всичко детско в мен. До момента вярвах че има секс без любов, но не и любов без секс.
    И аз съм на това мнение

Хммм вчера той ми каза нещо относно темата за секс и каза че всички му се смеели че той е девствен и че в класа ни само 4/5 момчета не са.
    А на мене момичетата от нашия клас ми казват че щял да ме зареже заради секса....
    Но гаджето ми казва че не е важно какво мислят другите за нас и че е важно да сме щастливи!
    Вие какво мислите правилно ли е неговото мислене?

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    абе то вярно, че важното е вие да сте добре и че няма значение какво мислят другите, ама за тия 2 години, през които сте ходили, така ли не ви се е приискало да го направите най-сетне все пак след като сте заедно и се предполага, че имате някакви чувства няма нищо лошо в това да се "посближите" малко повече
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    mislq,che sled kato ti e kazal vsichkoto tova..za nego nqma znachenie...plius tova spri da rovish na taq tema...momcheto ti e otgovorilo...radvai se,che si sreshtanala nqkoi,koito da te obicha istinski i da ne e za ediniq seks..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си