.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    Guest

чувствам се ужасно самотна и нехаресвана...

Здравейте!аз съм едно много самотно момиче,което е на 14 години и никога сам нямала гадже!незнам дали е нормално на моята възраст все още да не съм изпитала тръпката на любовта....Всички мои приятелки и приятели се хвалят с гаджетата си....а аз нямам с какво...кажете ми как мога да се приспособя по лесно към момчетата и да успея да си хвана гадже,защото се чувствам ужасно самотна и тъжна......

Мега фен Аватара на iiirish
    не смятам, че на 14 трябва да се отчайваш. живота е пред теб и тепърва ти предстоят хубавите неща в него. това че сега нямаш гадже не е проблем. важно е да имаш добри приятели, които ти помагат и родители, които да те разбират и подкрепят. останалото си идва от самосебе си.
    а това, че на твоята възраст връстниците ти вече се били влюбвали... абе лапешка му работа каквото и да мислят сега, след години ще осъзнаят какво значи наистина да обичаш, а не просто да си хлътнал по някой. жалко че никой от тях не прави разликата между двете чувства. те винаги си мислят, че изпитат ли по-силна тръпка към някой вече са влюбени напълно погрешно!

така че споко - има време

Голям фен
    Аз съм в същото положение и също съм на 14,с разликата,че съм имала гадже,но сам 1.Вече имам чувството,че човек трябва да е грозен,за да го харесват...Отчайващо,найсти на и аз се чувствам нежелана...
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

аз пък мисля че момчетата гледат само външността и дали едно момиче е отракано. винаги между 13-19 години е важно не да се отличаваш а да си от стадото с овцете-димек да пушиш,да пиеш и да се дрогирваш а резултатите-никой не мисли за тях!а защо трябва да е така?защо хората не искат да се отличават да бъдат различни а не един от цялото.....по-късно се осъзнават,ама вече е твърде късно...затова истинските момичета са отблъсквани и наранявани,защото явно се отличават от "всички"....

Голям фен
    Град
    София
    Нормално е да се чувстваш така. Всеки е минал през това, на тази възраст всички сме много емоционални и чувствителни. Не си мисли, че само ти си така Напълно добре си си, не си болна щом нямаш гадже. Хората са го казали - всичко с времето си

Повече от фен Аватара на Disorder
    Град
    Добрич/Свищов
    Хахах Това, че не можете да си намерите приятели не значи, че момчетата са тъпи. И освен това, за какви гаджета ми говорите, та вие сте още деца. Защо по-добре не си гледате уроците и не се занимавате с нещо по-приемливо за възрастта ви, а те гаджетата сами ще почнат да идват след време. Без да се обиждате, но не мисля, че това би трябвало да е на дневен ред за вас 14-годишните и надали факта, че приятелките ви са имали гаджета говори много добре за тях. Изчакайте да се дооформите физически и тогава ще се утоли този ви глад за мъжко внимание.
    When I look into your eyes there's nothing to see, nothing but my own mistakes staring back at me...

Повече от фен
    Град
    на бюрото пред PC-то в Шумен
    Какво става с тоя живот Да не се връщаме към 20-те години на миналия век когато са се женели/омъжвали на 15-16 години???
    Била на 14 и нямала гадже. Е чакай де

Guest
    Бъди себе си...Възрастта ти показва, че тепърва ти предстоят най-горещите любовни истории :P Въпрос на време е да намериш с кого да ги споделиш, но знай, че скоро това ще стане и ти ще си 246237357357 пъти по-щастлива от приятелките си, които си въртят на пръста по 2-3 'лапета! (не искам да ги обиждам, щото все пак са ти приятелки, ама....) Успех и със здраве!

Мега фен
    Град
    Utopia..
    mnogo vajno

Мега фен Аватара на koalka
    Важното според мен е,че имаш приятели и приятелки,на които да разчиташ.Не е проблем,че на 14 си нямала гадже,аз нямах до 15. Това не трябва да те притеснява според мен.Познато ми как се чувстваш в момента,но съм сигурна,че ще намериш момче,което ще те направи щастлива.

Guest
    всичко с времето,мила ще има време и за гаджета,а сега...за даскало И какво от това,че вс тови приятели имат???На теб пречи ли ти да излизаш с приятелчета и да се забавляваш? Радвай се на свобода и прави каквото си искаш

Важното според мен е,че имаш приятели и приятелки,на които да разчиташ....
    МНОГО ТОЧНО КАЗАНО.... !! Приятелите ти помагат за всичко в живота.. с времето ще разбереш а това че си на 14 да не ти прави впечатление Утре ще си на 16.. и ще намериш точния човек
    I Keep the Demons in my Soul and every moment they can grip you...
    Only the SoulKeeper can save me from this hell

Guest
    Kato si na 20 i nqma6 gadje togava ela da se oplakva6

Фен Аватара на SickBoy
    Град
    Леко вдясно от Господ
    поустни дена снимка и ми пиши,хехе!!
    You know, we always called each other good fellas. Like you said to, uh, somebody:You're gonna like this guy. He's all right. He's a good fella. He's one of us. You understand? We were good fellas. Wiseguys.

Супер фен
    Кат имаш интернет що не влизаш в aha.bg ?
    2т. системно

Голям фен Аватара на KisskilleRcHe
    Град
    В света на силния звук!
    Дай си телефона пак аз ще му мисля после....
    Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
    В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
    На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
    my skype : KisskilleRcHeTo

Хм я постни един pic може би затва да не те харесват момчетата?
    spox аз ще ти помогна макар и да не те познавам! Имаш ли skype?

Голям фен Аватара на KisskilleRcHe
    Град
    В света на силния звук!
    Цитирай Първоначално написано от maria_smb_f
    Хм я постни един pic може би затва да не те харесват момчетата?
    spox аз ще ти помогна макар и да не те познавам! Имаш ли skype?
    Много си прав.... И аз ще окажа съдействие....
    Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
    В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
    На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
    my skype : KisskilleRcHeTo

mii..to i az bqh t1i do skoro,pri tva s1m na 16,ama kato gr1m ot qsno nebe mi se poqvi moq nastoq6t lubim ti ne se 6a6kai,mila! 6te si nameri6 i ti nqkoi,s koito da ti e kef da si prekarva6 vremeto..samo ne nasilvai situaciite iii ne zabravqi- Nai-Hubavoto tep1rva predstoi ;} na 14 si..ima6 vsi4koto vreme na sveta!

... на 14 години...все още се изграждаш като личност...нормално е да взимаш пример от другите, но все пак бъди себе си..незнам какво е истинската любовта, но някои ден , ако ти е писано я откриваш... споко за къде си се разбързала живей си живота и това е, любовта ще доиде най-малко когато я очакваш ...
    Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!

95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    tova che do sega si nqmala gadje ne te pravi po-razlichna ot drugite..ta chak i da se otkazvash..bezsmisleno e...ako iskash gadje ogledai se...nabeleji si nqkoi i zapochvai da deistvash,a ako vse oshte ne vijdash takuv chovek..prosto zapochni da obshtuvash i poveche i da se sreshtash s novi i novi hora...taka ne samo shte sreshtnesh liubovta,no i shte si namerish novi priqteli i zabavleniq

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    О божее! Ама ти не си на 23 какво се оплакваш!Само на 14 си живота е пред теб!Спокойно и ти ще си намериш гадже

Еи, горе главата, та ти си само на 14... целия живот е пред теб... спокойно... пък и няма нищо лошо в това, че си нямала гадже... има време. недей да се отчайваш
    Танцът е вертикалното изразяване на хоризонталното желание...

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Важното е 4е имаш приятели......а пък гаджета колко щеш ше имаш после се 4удиш що толкова си ги искала....
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

v toq forum samo tova li se pravi edin reve za neshto i drugite go uspokoqvat nqma li pone edin realist da kaje che...prosto moje da e zadrastena da pravi neshto v taq nasoka

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си