.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: MASTURBACIQ

MASTURBACIQ

HORAAA KAJETE MI DOBUR NA4IN ZA MASTURRBIRANE AMA NE TUPIIZMI KATO VSI4KI KOITO GI PI6AT ZEMI SI KRASTAVICA AWE TUPIIZMI NEKVI DOBRI NA4INI KAJETE \/

Re: MASTURBACIQ

Цитирай Първоначално написано от MIM4ETO SEXA
    HORAAA KAJETE MI DOBUR NA4IN ZA MASTURRBIRANE AMA NE TUPIIZMI KATO VSI4KI KOITO GI PI6AT ZEMI SI KRASTAVICA AWE TUPIIZMI NEKVI DOBRI NA4INI KAJETE \/
    бе момиче кеи мастурбации бе
    тка кат ти гледам ника не ти са притряяли прасчетата тка че ходи набарай некаф пич и...нали наеш

AWE NIKA NI6TO NE OZNA4AVA

NIKA E SAMO NIK ZA DA MOJE6 DA SE REGISTRIRA6 A I TOVA 4E SUM PISALA SEXA NE ZNA4I NI6TO AZ PROSTO GO NAPISAH ZA6TOTO ZNAEH 4E NQMA6E DA E ZAETO IMETO A I PAK KAZVAM NI6TO NE OZNA4AVA

Re: AWE NIKA NI6TO NE OZNA4AVA

NIKA E SAMO NIK ZA DA MOJE6 DA SE REGISTRIRA6 A I TOVA 4E SUM PISALA SEXA NE ZNA4I NI6TO AZ PROSTO GO NAPISAH ZA6TOTO ZNAEH 4E NQMA6E DA E ZAETO IMETO A I PAK KAZVAM NI6TO NE OZNA4AVA
    аааааааа ясноооо
    еми тка кат гледам мимчето девицата и тоя ник не е зает ама не си с него

HA HA HA HA

AWE 6E VI GRUMNA SE ZNAETE NE6TO DA NAPI6ETE MI DA NE SUM SE NAPISALA TAKA I KVO TVA SI E LI4EN IZBOR AE

HA HA HA HA

NA KOLKO SI WE PI4?

Guest
    tva da ne ti e 4at we tupa4ko? 15temi si pusnala deto gi ima napisani milioni puti zemi se porazrovi malko dea 13godi6nata piklas

Re: HA HA HA HA

NA KOLKO SI WE PI4?
    на 17 що

aaaaaa 6e padnaaaa s vas!xxaxa mim4eto za masturbaciq ru4i4kite batko tva e istinata koi kvo 6te da ti prikazva xaxaxa
    Той я обичаше тя него не, той я сънуваше тя него не, тои я ревнуваше тя него не, тои я забрави тя него не!!!

Фен
    Град
    Sofia
    Е какво толкова феноменално очакваш да ти кажем? То начините не са много и са ясни! А и какво против краставиците имаш!? човек трябва да има фантазия и да е избретателен! Е сега вече си имам вибратор, че им свърши сезона.

Голям фен
    Град
    Lost In Dying World
    Винаги толкова начини? Толкова ли не можеш да се сетиш? Пръсти, вибратор.

На крака на табуретката, с тръбата от прахосмукачката, може и с крак от телевизор "Рубин"!

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Вместо да щракаш глупости и да пишеш глупави теми тук, си заври мишката в хралупата.

Guest

Re: MASTURBACIQ

Намери си момче...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си