.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Help

Guest

Help

Хора хора довлякох си голям проблем на 14 и половина съм.И последните 2 седмици в даскало в час по музика идва една студентка на 19 дет уш наща даскалка да я учи и тя ни преподава!Миналата седмица като влязох в часа и и тя влезе точно след мен и отиваше към бюрото и ме обара за пишльока!Аз нищо не направих щото много ми хареса тя е уникално готина и на другия ден пак имаме музика последен час тя пак беше там.Като свърши часа аз тругнах последен щото гледах едно клипче на гсм и се забавих.Тя тръгна след мен и ме попита кои харесвам аз и казах да не сме в 5 клас уе и тя се засмя и пак ме хвана с кура аз не се сдържах и започнахме да се целуваме в куридора на даскалото!След което тя искаше да продължим ама аз нямах време пък и ме хвана шъбето да изчукам даскалката мале!Та ся уш ходим ама тайно и не ходим а само целувки питам редно ли е?

Кой те събуди?Майка ти с думите : ставай,да си пиеш млякото?!?
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

Фен
    Град
    House Music
    хахахахахха по голема глупост не бях чел!!! абе баце в кой филм го гледа това ?
    Armin van Buuren - A State of Trance 328 (2007)

Не му се подиграваите на момчето може наистина да има проблем хахахахах

Guest
    ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА егати фантазиора.. а ако е истина значи тая е много преверзна

Guest
    E pone da be6e iz4akal temata s gospodina po fizi4esko da otmine... kvo samo se povtarqte

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    айде стига глупости бе...

Еи смени дилъра или пък вземи си купи очила защото тя всъщност може да е много грозно момичето

Повече от фен
    Oooohhh gorkoto, to si synuva sladkite syni6ta....nqkoi da go sybudi
    I wish for this night time to last for a life-time
    The darkness around me
    Shores of a solar sea
    Oh how I wish to go down with the sun
    Sleeping, Weeping, With you...

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Ммм, това и аз съм си го фантазирал. Ама с даскалката по литература. Тя винаги казваше нещо от сорта на "Отново страхотно съчинение си написал, чудя ти се как успяваш на тези години" Останалото - и сами се досещате. На катедрата в стаята (все още ми е фантазия това), ша-ля-ля-ля-ля

Guest

Re: Help

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Хора хора довлякох си голям проблем на 14 и половина съм.И последните 2 седмици в даскало в час по музика идва една студентка на 19 дет уш наща даскалка да я учи и тя ни преподава!Миналата седмица като влязох в часа и и тя влезе точно след мен и отиваше към бюрото и ме обара за пишльока!Аз нищо не направих щото много ми хареса тя е уникално готина и на другия ден пак имаме музика последен час тя пак беше там.Като свърши часа аз тругнах последен щото гледах едно клипче на гсм и се забавих.Тя тръгна след мен и ме попита кои харесвам аз и казах да не сме в 5 клас уе и тя се засмя и пак ме хвана с "мъжкия полов орган" аз не се сдържах и започнахме да се целуваме в куридора на даскалото!След което тя искаше да продължим ама аз нямах време пък и ме хвана шъбето да изчукам даскалката мале!Та ся уш ходим ама тайно и не ходим а само целувки питам редно ли е?
    След рекламите какво стана? Думай че ми е интересно :P :P :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си