- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Test za narkotici
Abe kvi sa tiq testove za narkotici. 4uval sum 4e sa specialni i skupi. Smisul ot obeknoven kruven test moje li da se razbere 4e nqkoi e izpolzval narkotici
Zavisi,kaji kakvo po konkretno te intersuva,ima mnogo i razlichni testove,ima kruvni ima i takiva deto se pravqt v domashni usloviq.Ako kajesh kakvo po konkretn te interesuva...Po princip pri obiknovenni izsledvaniq se sledqt biologichnite pokazateli kato(beli,cherveni kruvni kletki,hemoglobin,kruvna zahar i dr.)Първоначално написано от Анонимко
Onzi Koity Nqma Kakvo Da Gybi,Moje Da Specheli Vsichko!,A Chyvek Bez Chustva Ne Moje Da Byde Naranen!!!
еми ако се боцкат (инжектират си го венозно) предполагам, че може![]()
Със постъпката си своя на челото ти сама си лепна
Че красотата е просто и само мимолетна
И макар че сметка сметка въобще да не си даваш
Разбрах накрая че не си заслужаваш
I da e venozno i da ne e ,lovat se chrez testovete s risk da se povtorq ima mnogo vidove testove,zavisi
Onzi Koity Nqma Kakvo Da Gybi,Moje Da Specheli Vsichko!,A Chyvek Bez Chustva Ne Moje Da Byde Naranen!!!
ako ti vzimat krav i te izsledvat primerno za ne6to konkretno mislq ,4e nqma da razberat,no ako ti pravqt palna kravna kartina 6te razberat.A v aptekite se prodavat razli4ni vidove testove ima ot 3lv ima i ot 15lv.