.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Град
    На 3тата пейка в ляво завит с вестници

Харесвам 2 момичета...

Едното момиче е с по-"опечен акъл" от другата и за това много ми харесва, но другата пък ме привлича със изключителния си чар... Много се колебая...С по-красивото момиче вече от 2 месеца се опитвам да я пленя но тя както казах е с по-различен характер и трудно се привързва към всеки...Незнам как да действам и много се колебая! Моля дайте вашето мнение. Знам че е редно аз да си преценявам но в случея не мога...

Мега фен Аватара на koalka
    Ти все пак се опитваш тя да се привърже към теб и може би ще успееш.От поста ти разбирам,че второто момиче ти харесва повече по външност,но все пак се замисли и за това,че човек трябва да избира човека,с който е и по характера.

Голям фен
    По-добре се стреми към момичето,което ти харесва повече и което се привързва по-трудно
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Повече от фен
    Град
    на бюрото пред PC-то в Шумен
    хвърляй боб и виж коя ще ти се падне. Аз лично наи добре гледам на 2 бирички с 4 кювтенца

Guest
    taka.
    1.na kolko si godini i na kolko sa tezi 2 momi4eta. (tfa e vajno)
    2.Ami.... ako 6te e samo broika to da e tazi s 4ara ama ako e za po dalgo.... gledai drugata i taka. Predstavi si 4e taq deto e mn hbava i ima 4ar se okaje nqkoq kurva (izvinqvam se za izraza)
    Emi tfa e ob6to zeto. Ama kaji se pak na kolko si da mojem da ti kajem pove4e

Супер фен
    Послушай сърцето си.Не се вглеждай толкова във външния вид.Земи си момичето с готиния характер .Но избери една от двете
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Повече от фен Аватара на Disorder
    Град
    Добрич/Свищов
    Преспи и с двете и после си хвани трета - 2 в 1. Няма да имаш проблем.
    When I look into your eyes there's nothing to see, nothing but my own mistakes staring back at me...

Супер фен Аватара на Qnchety
    По красива е тази чиято вътрешна красота е по хубава. Не й гледай на едната чара много много, а я гледай що за човек е!!!

Голям фен Аватара на KisskilleRcHe
    Град
    В света на силния звук!
    Умното винаги печели!!!!!!!!!!!!!
    Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
    В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
    На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
    my skype : KisskilleRcHeTo

Град
    Bourgas
    виж коя има повече пари (парите винаги са важен критерий)

Град
    Bourgas
    виж коя има повече пари (парите винаги са важен критерий)

Мега фен Аватара на iiirish
    прецени с коя ще ти е по-хубаво и по-приятно да прекарваш времето си. една връзка не е само да се изфукаш с някое невероятно красиво момиче пред приятелите си, а е начин да ти е хубаво с даден човек и да знаеш, че когато ти се наложи винаги можеш да се опреш на него

Повече от фен
    чар??? Щом харесваш и оная а "опечения акъл" значи все пак и тя си има някъв чар нали??? Абе да ти кажа много често хубавиците са адски лигави*.

* тва ест не се отнася за всички момичета!!![/list]

DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]

Фен
    Град
    Вървиш направо,продължаваш и завиваш надясно спускаш се надолу и така в един кръг а посредата-аз
    Трябва да им размениш духовете с няква магийка!
    Амм според мен трябва да избереш тази която ти допада като характер...стига да не е баба яга

Град
    На 3тата пейка в ляво завит с вестници
    Значи и 2те са готини но просто едната е повече от другата...Благодаря за всички отговори

Голям фен
    трябва да си изясниш, коя ти харесва повече. не може да испитваш еднакви чувства и към двете защото са прекалено различни. Помиси, разбери коя ти харесва повече и действаи.

Kato v reklamata na vivatel obadi se i si poru4ai tam eli veni i nz si koq o6te i 6e doidat 3-4 maceta!zaebi gi oniq ne im se kosi:P

Уф чадо само по ника те познавам. избираш една и си пробваш късмета. Тя те реже пробваш с другата. Точка. Една по една!
    А сега какво...?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си