.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: bolii

Hybrid View

ddzzzz
    Guest

bolii

mn boli be hora probvah da si sloja tampon za 1 pat i mn me zabolq dori ne mojah da go napaham celiq...be6e mn suho imam 4uvstvoto 4e zaredi tova me bole6e tolkova mn nqkak si vse edno starje6e...nqkakvi predlojeniq kak da go postavq po lesno i bezbolezneno?ne sam nikak tqsna bi trqbvalo da moje da vleze lesno...nz nz nqkakvi predlojeniq?6te sam vi mn blagodarna

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    смени посоката.
    и си купи ОБ про комфорт
    алелуя.

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    щом не си много тясна както казваш значи си отворена така ли да разбирам?!..тогава незнам защо се получава така?ама да знаеш, че 1 тампон се поставя по-лесно като 1-во си се изпишкала!айде успех следващия път! \/
    П.С.а и не е вярно че ОБ са най-добрите!на мен не ми харесват изобщо!
    Let The BEAT Control Your Body

Цитирай Първоначално написано от i'm so excited!
    смени посоката.
    в какъв смисъл да смени посоката можеш ли да обясниш малко по-подробно

Guest
    Цитирай Първоначално написано от radito
    ама да знаеш, че 1 тампон се поставя по-лесно като 1-во си се изпишкала!
    ТИ В РЕД ЛИ СИ?!?Знаеш ли какво съдържа урината?!?Явно не-непотребни вещества и изобилие от всякакви микроби!!!Трябва не само да не е пишкала преди това,ами и да се е измила със интимен сапун по възможност.Как ще си набута мръсен тампон,докоснал дори капчица урина-нали попадналите там микроби ще започнат да се размножават и ще си направи някоя инфекция,да стане някоя беля!
    В НИКАКЪВ СЛУчАЙ не се прави такова нещо.Това е като първо да си топнеш тампона в тоалетната и после да го използваш!

Супер фен Аватара на Sarabi
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ТИ В РЕД ЛИ СИ?!?Знаеш ли какво съдържа урината?!?Явно не-непотребни вещества и изобилие от всякакви микроби!!!Трябва не само да не е пишкала преди това,ами и да се е измила със интимен сапун по възможност.Как ще си набута мръсен тампон,докоснал дори капчица урина-нали попадналите там микроби ще започнат да се размножават и ще си направи някоя инфекция,да стане някоя беля!
    В НИКАКЪВ СЛУчАЙ не се прави такова нещо.Това е като първо да си топнеш тампона в тоалетната и после да го използваш!
    Аз
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ааа само да попитам ти като си си слагала тампона било ли ти е вобще дошло или еи така просто да пробваш ... по принцип когато не ти е дошло или в оискедните дни се слага по трудно ..

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

ddzzz
    Guest
    da nerazpolojena sam v momenta no ve4e mi svar6va ... te4e slabo no vse pak te4e

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    тва пък кво общо има??? аз не топвам никаде тампона!по-добре си трай!shut uuuuuuuuuuup!
    P.S.и за сапуна не споменавам щото то си е пределно ясно!

Супер фен Аватара на Sarabi
    Казах като.Няма да мисля сега примери като за олимпиада-сами можете да се сетие ,че е нехигиенично.
    Абе който иска да си бута урина в.......
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    ami edno suvet4e moga da ti kaja, kato si go slagash klekni...taka po lesno vliza

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от XXX_f
    ami edno suvet4e moga da ti kaja, kato si go slagash klekni...taka po lesno vliza
    а да и тва забравих да добавя!

Повече от фен Аватара на [m!s$_k@pr!$]
    Град
    някъде там...
    Ами значи много е важно дали си девствена. Защото аз видях както ти си написала ne sam nikak tqsna но незнам какво имаш в предвид-уточни се
    Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    На първо място ОB и то пробвай за начало най - малкия размер.Наистина е важно дали си девствена, но дори когато си би трябвало наи-малкия да ти влиза без проблем и да не го усещаш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си