- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- финала на Big Brother
кой искате да спечели?а кой мислите,че ще спечели?аз съм за Любов. \/
XAXAXA STIGA WE LUBOV 6A SI IZPOVRA6TAM 4ERWATA,,
AZ SAM ZA BOIAN ,TOI E NAI-SVESTNIQ OT TAM-PRISASTVA6TITE
e toi ve4e izleze.6e spe4eli jena.![]()
За Любов съм и аз \/ \
/
![]()
В краен случай баба Вили![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
a koq beshe tazi pesen deto q pusnaha v kraq na na klipa predi izlizaneto na vtoriq uchastnik?
Любов според мен няма да спечели,защото от това,което съм гледала,предполагам не е направила добро впечетление.Абе,аз съм за баба Вили.![]()
Някой случайно да знае коя е тази песен, където я пускаха доста често на избраните моменти и докато излизаха съквартиранти? :P
"Веднъж загубиш ли себе си имаш две възможности:Да намериш човека който си бил преди или да загубиш този човек завинаги.”(OTH)
"People always leave"(OTH)
Мога да кажа на всички,които си мислят,че са нещо ПОВЕЧЕ
от тия в къщата и че техният живот е по-стойностен..
Намирайте щастието около себе си и ценете хората,които
са доволни от това което са.За да не останете накрая сами
и неразбрани метълисти,пънкари,мечтател и,идеалисти ..
И на тези,които си мислят,че трябва да гледат ББ.
Живейте и не се занимавайте точно с ТЕЛЕВИЗИЯ!
Не че е важно..просто пиянски излияния.Ей така..да го кажа,
колкото да не кажете после,че никой не ви го е казал.
А..и Весела Коледа с Глобул.![]()
Намерена музика до момента :
Urge Overkill - Girl, you'll be a woman soon
Themes - Godfather - El Padrino
Parla Piu' Piano-Gianni Morandi(The Godfather)
Bodyrockers - I Like The Way You Move
Faithless - Insomnia
Ricky Valance - Yakety Yak
Moulin Rouge - Lady Marmalade
The Rembrands - I'll Be There For You
U2 - Babyface (Или Babyface - printable copy)
John Paul Young - Love Is In The Air
David Gray - Sail Away (Или Howie Day - Sail Away)
Paul Oakenfold - Ready Steady Go
Frank Sinatra - Love And Marriage
Bobby McFerrin - Don't Worry, Be Happy
Black Eyed Peas - Pump it
Забрави да кажеш Анатема.Първоначално написано от RedChil
Ми аз исках Боянчо..малко по-нормален е хах...
хахахаха Любов![]()
![]()
Аз очаквах тя да изхвърчи първа ама... бях за Боян-според мене той най-много заслужаваше наградата ама кво да се прави
Е добре е поне,че този път спечели жена-крайно време беше
![]()
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
То си беше ясно,че ще спечели Любов.И като си помисля тя беше най-достойна от най-недостойния Биг Брадър...
I had a talk with you in my head,you lucky you...
A view of you from your bed,I'm lucky too...
![]()
Да,бе...достойна била Любов за парите...през цялото тризначките време се циганиха и издребняваха за всичко,даже за някакви сууупер незначителни неща.Предлагаха само крещене,мрънкане,бучене и кудкудякяне.Вярно,вършеха работа-готвене,чистене иии т.н.Обаче това го използваха,за да го навират в лицата на другите,да се изтъкнат колко са...не знам и аз какви...
Не зачитаха успехите да останалите,само завиждаха и злословеха.
Не мисля,че Любов тряваше да спечели.
И аз бях за Боян,ама пръв го изгониха...
[23:40:05] .. says: "така извънземните не могат да четат мислите ни !"
[23:40:21] .. says: казаха те и увиха главите си с алуминиево фолио
=D> ако става на въпрос Big brother с всеки следващ сезон става все по-тъп.Първоначално написано от молец
специално този не съм го следила въобще.снощи не гледах и финала(гледах този на Сървайвър),обаче да спечели Любов...
всъщност дори една от тризначките
ааа тея са страшни вещици.толкова са ми смешни,една дума на български не могат да кажат,абсолютно нищо не им разбирам
сигурно е било цирк на финала.честитят на Любов победата,тя си говори,а на тебе ти трябват субтитри,за да я разбереш
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Пфф ебаси излагацията с тази Любов...Направо ми стана зле като видях,че тя печели..лелеее не ги познавам тези момичета тричките,но от това което видях по телевизията-мога да кажа,че по-ограничени и глупави същества не съм виждала...Особено тая Любов,от къде го вади това самочувствие се чудя...не стига че е антипатична,ами и 5 пъти по-тъпа...Направо са ми отвратителни и трите...А то се видя интелекта им е.....
И ако победителите в такива предавания,са представителни личности на обществото..ами голямо общество с тая куха лейка Любов...нямам думи.
![]()
![]()
![]()
![]()
П.С а тва че Биг Брадър става все по-тъп със всеки изминал сезон е напълно вярно..Чудя се въобще как могат да я дават тая глупост още .То се видя че простотията завладява...![]()
f@nt@zi@
Аз пък за финала се изпиках в кенефа ми....Победител ли съм?
mi na men o6teot samoto na4alo mi haresva6e lubov.....taka 4e se radvam 4e tq spe4eli![]()
Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach
trizna4kite moje i da sa adski skandal4iiski nastroeni,ama to tova e zashtoto sa 5 deca i sa napateni ot jivota!radvam se 4e te spe4eliha,zashtoto dokazaha 4e ne se darjat kat kurvi(naprimer paloma)i postoqnno 6etaha i ne se spiraha da lejat kat baba vili i da gledat v edna to4ka!liubov ili koqto i da e ot trizna4kite e nai-dostoiniq pobeditel \/ =D>
1.Lyubov
2.Lyubov
"Винаги ще получиш онова което искаш само ако се настроиш за него, човече!"
bravo nai-setne da 4uq edno svqstno mnenie navsqkade slu6am kak vsi4ki se radvat 4e liubov e spe4elila a na men mi e tolkova otvratitelna pfuuПървоначално написано от f@nt@zi@