.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: kakvo mislite vie?

niin4eto
    Guest

kakvo mislite vie?

здравейте форумци
    искам да ви попитам какво мислите по моят проблем

харесвам едно сладурче от моето даскало,супер пич е! Та с това въпросно момченце си флиртуваме от време на време Идва при мен и тръгва да ме гали по косата или ме прегръща,говорим си мили работи и темподобни работи Когато му взех номера още същата вече му писах sms -чета и той ми отговаряше супер миличко През събота и неделя се чувахме и продължихме с флиртчетата Обаче днес като се видяхме и той се държа супер гадно,смисъл никакво внимание някъде около 5 часа По едно време аз не издаржах и му написаш съобщение: 'ще изглеждаш чудесно ако свалиш 2кд дрехите ти не тежът ли точно толкова.Какво ще кажеш а и м/у другото желая те..." при което не получих нито отговор нито среличка /после ми се оправда с факта,че е бил в час/ накрая малко преди аз да си тръгвам ми обърна малко внимание като дойде при мен и аз му викам 'нещо май не ти е на кеф' и той 'цяла нощ не съм спал' и аз 'дай една усмивка за мен' и той 'не ми е до усмивки' и аз 'еми хубаво хайде чао тогава' и си тръгнах при което до като ми казваше 'чао' и той ме гледаше някак странно...
    Ей хора честно незная к'во да мисля според вас имам ли някакъв шанс или да го забравя докато не съм се влюбила в него
    миси предварително

Мега фен Аватара на koalka
    Не е гаранция,че веднъж като се е държал зле,не те харесва.Все пак не може да си сигурна за причината.Всеки човек има лоши дни понякога и се случва да си го изкара на някой друг.Просто в следващите няколко дни проследи държанието му и,ако то се е променило,по-добре поговори с него.

Guest
    Какво говориш?Определено имаш шансове-давай смело...
    на всеки се случва да не му е ден...не се е държал с теб лошо, заради теб самата..не го взимай лично..
    ксъемт =D>

Повече от фен
    Град
    на бюрото пред PC-то в Шумен
    детски ми ти работи. Ще се правим на недостъпни. Я не му обръщай внимание няколко дена и ще видиш как ще дотичка при теб

'колкото повече бягаш от един човек той толкова повече те желае,колкото повече му се натискаш той толкова повече смята,че си негов/негова"
    мисля,че това въжи и за теб
    както казаха вече
    Просто в следващите няколко дни проследи държанието му и,ако то се е променило,по-добре поговори с него.

късмет
    Господи,прости за живота ми и в грях за това което съм,ще бъда или бях.Готова съм в Ада да горя цяла вечност за да си върна дори за миг неговата любов и честност

Повече от фен Аватара на Crafter
    Град
    Sofia
    Съгласен съм с дадените преди мен мнения. Искам само да добавя, че е напълно възможно момчето да не е било добре(физически). И аз съм имал дни, в които съм недоспал и крайно раздразнителен. Забрави за случилото се, но също така създай малко дистанция. Нека той те потърси следващия път.
    He who runs with aggression walks with no dignity

Мега фен Аватара на iiirish
    нищо не ти пречи да опиташ. не мога да разбера защо трябва така да се вайкате?! не сте хукнали да се жените нали? хората са казали: от опит глава не боли! винаги е в твоя полза да преживееш колкото се може повече неща за да бъдеш наясно със себе си един ден да кажеш, че знаеш какво искаш

Guest
    Здравей!Само да ти кажа браво,че не си от онези момичета,които позволяват срама да им попречи да бъдат с човека с когото искат да са! =D> Продължавай в същия дух!
    Дано най-накрая това момченце,вземе предприеме нещо повече от обикнен флирт \/

Mislq 4e mom4etata to4no tova ne haresvat.E ne vsi4ki razbira se,no golqma 4ast ot tqh predpo4itat te da izprashtat takiva sms-i.Vij mila tova e li4no moe mnenie,no go spodelqmPostarai se da se pravish na bezrazli4na.Mislq 4e shte ima polza

Въз основа на следното твърдение
    Mislq 4e mom4etata to4no tova ne haresvat.E ne vsi4ki razbira se,no golqma 4ast ot tqh predpo4itat te da izprashtat takiva sms-i.Vij mila tova e li4no moe mnenie,no go spodelqmPostarai se da se pravish na bezrazli4na.Mislq 4e shte ima polza
    искам отново да си изкажа мнението по тази тема!
    1во има много момчета,които обичат да ги търсят
    2ро: доста голяма част от мъжкото общество мрази когато момичето/жената в началото проявявам интерес към него,а после се прави на безразлична
    3то това,че момичето е малко по флиртаджииски настроена,а не е от тип 'срамежливи' само е в нейн плюс!

Това е моето мнение
    Господи,прости за живота ми и в грях за това което съм,ще бъда или бях.Готова съм в Ада да горя цяла вечност за да си върна дори за миг неговата любов и честност

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    ако те харесва..той сам ще се върне...може би наистина му е било гадно и не е бил доспал,но си постъпила глупаво...трябваше да му покажеш,че държиш на него..опитвайки се да му помогнеш..като разбереш защо не е спал и тн и тн...но трябваше минало свършено...

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Пробвай, даже да не станат нещата, голяма работа
    Може да е имал лични проблеми, затова да не ти е обърнал внимание, не винаги може да е на кеф.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Супер фен
    Да позная: милият батко е 5 години по голям от теб, ма курво

1во За какво я наричаш курва? Ти знаеш ли въобще значението на тази дума или я използваш като обърщение към момичетата?!Или си много зле защото не знаеш значението на дадената дума,но я използваш,или ако го знаеш,си много прост,защотот съм сигурна,че дори неможеш да докажеш,че момичето е такова?!

2ро Дори да приемем,че даденото девойче е курва,какво ти дава шибаното право да я обиждаш?!Точно ТИ?!С какво си по-добър от нея?!Та ти въобще познаваш ли я?!

3то Още веднъж доказваш,че дори не знаеш за кого става въпрос в тази тема.Явно нито познаваш момичето нито момчето?!

И най-важното-явно избиваш на комплекси,щом не успя да дадеш свястен съвет,а започна направо с обидите!!! Много добре знаеш,че в правилата пише,ако нямаш смислен отговор на даден проблем,по-добре не пиши в темата,отколкото само да пратиш нещо,което да няма никаъв смисъл!!!

Много си зле!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от perky_girl
    1во За какво я наричаш курва? Ти знаеш ли въобще значението на тази дума или я използваш като обърщение към момичетата?!Или си много зле защото не знаеш значението на дадената дума,но я използваш,или ако го знаеш,си много прост,защотот съм сигурна,че дори неможеш да докажеш,че момичето е такова?!

2ро Дори да приемем,че даденото девойче е курва,какво ти дава шибаното право да я обиждаш?!Точно ТИ?!С какво си по-добър от нея?!Та ти въобще познаваш ли я?!

3то Още веднъж доказваш,че дори не знаеш за кого става въпрос в тази тема.Явно нито познаваш момичето нито момчето?!

И най-важното-явно избиваш на комплекси,щом не успя да дадеш свястен съвет,а започна направо с обидите!!! Много добре знаеш,че в правилата пише,ако нямаш смислен отговор на даден проблем,по-добре не пиши в темата,отколкото само да пратиш нещо,което да няма никаъв смисъл!!!

Много си зле!
    Ti da ne si po dobre?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от perky_girl

Много си зле!
    Ti da ne si po dobre?

Поне давам съвет,който дори да не помогне ще и е от полза,сръвнение с обидите на vvs_go !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си