здравейте форумци
искам да ви попитам какво мислите по моят проблем

харесвам едно сладурче от моето даскало,супер пич е! Та с това въпросно момченце си флиртуваме от време на време Идва при мен и тръгва да ме гали по косата или ме прегръща,говорим си мили работи и темподобни работи Когато му взех номера още същата вече му писах sms -чета и той ми отговаряше супер миличко През събота и неделя се чувахме и продължихме с флиртчетата Обаче днес като се видяхме и той се държа супер гадно,смисъл никакво внимание някъде около 5 часа По едно време аз не издаржах и му написаш съобщение: 'ще изглеждаш чудесно ако свалиш 2кд дрехите ти не тежът ли точно толкова.Какво ще кажеш а и м/у другото желая те..." при което не получих нито отговор нито среличка /после ми се оправда с факта,че е бил в час/ накрая малко преди аз да си тръгвам ми обърна малко внимание като дойде при мен и аз му викам 'нещо май не ти е на кеф' и той 'цяла нощ не съм спал' и аз 'дай една усмивка за мен' и той 'не ми е до усмивки' и аз 'еми хубаво хайде чао тогава' и си тръгнах при което до като ми казваше 'чао' и той ме гледаше някак странно...
Ей хора честно незная к'во да мисля според вас имам ли някакъв шанс или да го забравя докато не съм се влюбила в него
миси предварително