- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kakvo mislite vie?
1воДа позная: милият батко е 5 години по голям от теб, ма курвоЗа какво я наричаш курва? Ти знаеш ли въобще значението на тази дума или я използваш като обърщение към момичетата?!Или си много зле защото не знаеш значението на дадената дума,но я използваш,или ако го знаеш,си много прост,защотот съм сигурна,че дори неможеш да докажеш,че момичето е такова?!
![]()
2роДори да приемем,че даденото девойче е курва,какво ти дава шибаното право да я обиждаш?!Точно ТИ?!С какво си по-добър от нея?!Та ти въобще познаваш ли я?!
![]()
3тоОще веднъж доказваш,че дори не знаеш за кого става въпрос в тази тема.Явно нито познаваш момичето нито момчето?!
![]()
И най-важното-явно избиваш на комплекси,щом не успя да дадеш свястен съвет,а започна направо с обидите!!!Много добре знаеш,че в правилата пише,ако нямаш смислен отговор на даден проблем,по-добре не пиши в темата,отколкото само да пратиш нещо,което да няма никаъв смисъл!!!
![]()
Много си зле!
Господи,прости за живота ми и в грях за това което съм,ще бъда или бях.Готова съм в Ада да горя цяла вечност за да си върна дори за миг неговата любов и честност