- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- едно питане
начи едно момиче което много харесваш ми предложи да ходим но аз незнам дали да приемапроблема е,че досега не сьм ходил с момиче
и незнам как да се дьржа и такива работи
а тя е ходила с доста момчета!кажете ми какво да правя
,че в София ми е супер тьпо
![]()
Ехеее винаги има първи път бреАко наистина те харесва и й кажеш,че не си имал приятелка би трябвало да и стане едно такоз миличко...
абе ко се стягаш я дерзай
давай давай давай давай давай. Хич и не му мисли
е да но с нея сме били 3г. в един клас и незнамне,че това е от голямо значение но,в момента незнам какво да мисля
![]()
Абе незнам аз никога не съм ги мислил тези неща и затова ми е било лесно...![]()
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
Давай бре. Били сте 3 години в един клас. Значи я познаваш добре. Пък и щом си стигнал до тук да пишеш значи не ти е безразличнаПървоначално написано от lkop
![]()
Колкото повече мислиш как ще се представиш,толкова повече се излагаш.
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
За всичко си има първи път, няма какво да се притесняваш, ако я харесваш, съгласи се, тръгнете и бъди себе си. Не се стеснявай, нормално е да си имаш приятелка, не винаги нещата ще се случват перфектно, но това не е важно, важното е да продължиш напред и да не се тревожиш.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Както се казва намери си отракано момиче да те отрака. Не се притеснявай, винаги има първи път. Ако връзката продължи ще питаш, да правя ли секс с нея за първи път ми е. Закъсъл си, брато, действай, не изпускай шанса!
Черен Принц
За си4ко си има парви път
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
приемаш,излизате на срещи...водиш я на кино,театър или където тя обича да ходи...обаждаш и се поне веднъж дневно по гсм-а....и общо взето това..нищо страшно няма,спокса забравих да кажа,че може да я целунеш примерно след 2-3 среща или тя,като по опитна и по дейна-тя да вземе всичко в свои ръце,от теб се иска само да не се притесняваш,да бъдеш усмихнат,мил и от време на време да й правиш комплименти,защо не й да я изненадаш някой път с роза
![]()