.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: kakvo da pravim?

kasandra8549
    Guest

kakvo da pravim?

offf sig nqkoi hora mn 6et mi se smeqt,oba4e na men hi4 ne mi e veselo.sadbata si igrae s men i moq priqtel!1vo tr da go pravim na vila,kolata se razvali po patq,posle nqma6e kade i to4no maiak mi zaminaha na men mi doide po-rano.ve4e nqma6e kvo da ni spre ima6e kade i koga,no toi ne go vdigna.tva se slu4va ve4e nqkolko pati!aaa opredeleno vseki bi go vdignal na tva koeto pravim.moje bi se pritesnqva da ne se izloji otnovo i za tav ne se polu4ava?kakvo da pravim?a ako ne se polu4i?

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Е спокси бе мацка!то така като се шашкаш ептем няма да стане!когато си е писано тогава ше стане!спооок!
    Let The BEAT Control Your Body

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Спокойно, приятелят ти не е дефектен. Човешко е. Ама я пробвайте някакви нормални условия - празна къща (апартамент), легло, уютна обстановка, топло. И я карайте спокойно. В момента, в който го притиснеш да го вдигне, само ще спадне съвсем. Остави го да лежи спокойно по гръб и почни леко (и бавно!) да го целуваш - по лицето, врата, гърдите, корема, целуни го леко по ствола, от вътрешната страна на бедрата, надолу по краката, засмучи пръстите на краката му един по един, бавно, сластно и после като се качваш нагоре - няма как да не е камък! А можеш да пробваш същия маршрут, ама с езиче. Или с коса.

Понякога момчетата не сме толкова елементарни - да ни го налапат и да сме готови. И ние имаме нужда от внимание ^^

А така стига само ние сме задоволявали женското общество
    Ако не ме убие щанга няма какво друго!

Имай търпение спокойно
    What have you done to me,
    I’ll never be the same I'll tell you for sure

You really are my ecstasy, My real life fantasy, oh yeah

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Супер най-дезиорентираната!
    МИ к'во да правите...да опитвате докато не се получи

Голям фен
    Град
    Бургас
    ами просто се отпуснете и всичко ще дойде.. ще се получи успокойте се..

Guest

Re: kakvo da pravim?

Цитирай Първоначално написано от kasandra8549
    offf sig nqkoi hora mn 6et mi se smeqt,oba4e na men hi4 ne mi e veselo.sadbata si igrae s men i moq priqtel!1vo tr da go pravim na vila,kolata se razvali po patq,posle nqma6e kade i to4no maiak mi zaminaha na men mi doide po-rano.ve4e nqma6e kvo da ni spre ima6e kade i koga,no toi ne go vdigna.tva se slu4va ve4e nqkolko pati!aaa opredeleno vseki bi go vdignal na tva koeto pravim.moje bi se pritesnqva da ne se izloji otnovo i za tav ne se polu4ava?kakvo da pravim?a ako ne se polu4i?

По мъжки ми звучи да го вдигаш по често и да свършваш преждевременно отколкото да го вдигаш рядко и да свършваш бавно. Извода и сама можеш да си го направиш

Повече от фен
    Uspokoi se, ne go pritiskai i vsi4ko 6te se polu4i ot samosebe si...kogato nai ne o4akva6!
    I wish for this night time to last for a life-time
    The darkness around me
    Shores of a solar sea
    Oh how I wish to go down with the sun
    Sleeping, Weeping, With you...

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Ако му направиш качествена свирка макс до 3 минути ще е готов. Все пак не е от стомана

kasandra8549
    Guest
    Ако му направиш качествена свирка макс до 3 минути ще е готов. Все пак не е от стомана Wink

emi toi go vdiga oba4e predi poloviq akt qvno se pritesnqva i mu spada!

Фен
    Град
    Свищов
    Имаш нужда от секс-гуру \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си