.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: Dbela ili ronmalna

FiRe_LaDy
    Guest

Dbela ili ronmalna

Imam edin problem,koito imat povecheto momicheta.Postoqnno si mislq che sym debela. Kazvat mi,che ne sym,ama imam chuvstvoto che mi go kazvat,za da ne me ubidqt.Visoka sym 160sm i sam 47kg.Maika mi i bashta mi sa tvyrdo protiv dietite toneje kraq na minalata uchebna godina i lqtoto pochti ne qdqh i pripadah nqkolko pyti.Priqtelkite mi postoqnno mi se karat,che ne qm.Predi malko dori se skarah s edin priqtel,poneje vinagi kogato mi kajat ` slaba si ` az sa smeq i ne im vqrvam nikoga.Nz ko da praq.Mnogo sa nervq taka.Nqkoi pyt mi kazvat,che preovelichavam ama ...

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    не мисля че си дебела
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Guest
    abe mome ne se izlgai! ni6to ti nqma! mn si si dobre daje! stiga s teq dieti! aaaaa!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    abe mome ne se izlgai! ni6to ti nqma! mn si si dobre daje! stiga s teq dieti! aaaaa!
    taka e nedei da si vaobrazqva6 takiva raboti 4e moje da stane opasno

Guest
    tebe te e hvanala paranoqta
    kAK mojeda kazva6 4e si debela we.
    gospodi otdavna ne se bqh smqla taka
    Naistina kakto kaza nqkoi po gore ne si vuobrazqvai 4e moje da stane opasno.
    Mn si si dobre daje

Guest
    imam poznata koqto si lepna gastrit ot tova 4e e debela a vsashtnost 6te se razpadne zatova e hubavo 4ovek da se vslushva

Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete
    Hah ti ima6 moite merki sa6tite Mislq,4e sme si normalni

Голям фен
    Град
    botevgrad
    Мацка,ти си си супер-аз съм 1,60 и тежа 50-51кг и съм си добре

Така ... 1. от височина + килограми не винаги се добива ясна представа за фигурата на човек. Кажи си мерките и ще ти кажа дали си дебела или не.
    2. наистина не си внушавай че си дебела, защото колкото повече си го мислиш, мозъкът ти се насочва в тази посока ... и дори да не си ще станеш дебела.
    3. дори и да си дебела, в което се съмнявам, недей да се подлагаш на диета, пробвай със спорт.
    4. Чисто математически се замисли. :P Тежиш 47 кг. Това са кости, вътрешности, месо. Имаш 2 крака, 2 ръце, дупе, глава, тяло. Като махнеш тежестта на костите и разделиш остатъка .. колко мислиш че тежи всяка част от горе изброените????

изобщо не си дебела!аз съм висока 165 и тежа 48 ...трябва да напълнея...
    Това,което ни убива,ни прави по-силни!

Голям фен
    Град
    {СоФеТо}
    Абе супер си мацка.К`во се притесняваш
    if you see us in the club we'll be acting real nice
    if you see us on the floor you'll be watchin all night
    we ain't here to hurt nobody
    so give it to me give it to me give it to me
    wanna see you work your body

Супер фен
    Ся очакваш всички да почнем "ама как ще си дебела глупости"...ако ти нямаш самочувствие, няма как да ти го налеем

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от sineoka_kukla
    Ся очакваш всички да почнем "ама как ще си дебела глупости"...ако ти нямаш самочувствие, няма как да ти го налеем
    Точно така!Ти ако си си втълпила, че си дебела ние колкото и да ти говорим, няма смисъл!Трябва да имаш малко самочувствие!

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Ako s tezi merki kazvash 4e si debela,togava koi merki za teb sa normalni ?!!?
    Spored men si si mnogo dobre daje,taka che se hrani normalno !
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    izvinqvai za loshite dumi, no smqtam 4e ti iskash da ti se kazva i potvrujdava 4e si slaba makar 4e si go znaesh
    ima i drugo....vqrno ima super mnogo momi4eta koito sa koja i kosti naistina izklui4ilteno slabi i ti iskash da stanesh kato tqh, no tova ne e nikak krasivo i rpqitno ti si slabo momi4e i taka si si dobre

Цитирай Първоначално написано от sineoka_kukla
    =D> =D> =D> =D>

Повече от фен Аватара на krisi_l@loka
    Град
    Видин
    Абе не си дебела, даже въобще, но не може да се каже за теб 4е си много слаба

БебЕтатаа мииии

абе 4ожек ти нормална ли си да пази6 диети ? мнооо си си харна дори+ тжа да си призная и аз сам припадала неколко пати

НИКОЙ НЕ УМИРА ДЕВСТВЕН,ЖИВОТА ВСЕКИ ПРЕЕБАВА!!!!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Th3WildAng3l
    Така ... 1. от височина + килограми не винаги се добива ясна представа за фигурата на човек. Кажи си мерките и ще ти кажа дали си дебела или не.
    2. наистина не си внушавай че си дебела, защото колкото повече си го мислиш, мозъкът ти се насочва в тази посока ... и дори да не си ще станеш дебела.
    3. дори и да си дебела, в което се съмнявам, недей да се подлагаш на диета, пробвай със спорт.
    4. Чисто математически се замисли. :P Тежиш 47 кг. Това са кости, вътрешности, месо. Имаш 2 крака, 2 ръце, дупе, глава, тяло. Като махнеш тежестта на костите и разделиш остатъка .. колко мислиш че тежи всяка част от горе изброените????
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    най-смешното ми е някоя супер слаба,едва ли не приличаща на подвижен скелет да се мисли за дебела! абе стига с тия комплекси!
    Let The BEAT Control Your Body

Голям фен
    Ne si debela !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си