- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- napravih se na nedostapna a sega toi e nedostapniqt ;(
1 zdeaveite eto i moqta istoriq:zna4i hodq s edno mom4e ot drug grad,ne go vijdam 4esto no mn go obi4am no nz dali i s n ego e taka,v na45aloto toi be6e mn sramejliv a nie tragnahme za6toto az napravih 1 kra4ka keto be6e mn lo6o za6toto grubo kazano go natisnah da go celuvam(bqx piana a go haresvah predi tova)toi ne se drapna i mi otvarna i normalno svalq6e me cqla ve4er no problema e v tova 4e sled tazi slu4ka nego go be6e sram pove4e ot men tarseh go neprekasnata vapreki 4e e ot dr grad zvanqh pi6eh sms,no kogato se vijdahme toi se sramuva6e mn ama mn i az nz ko da napravq zatova re6ih da se napravq na nedostapna za da ne izleze 4e mu se vla4a otidoh v negoviq grad na diskoteka i cqla ve4er tancuvah i eto tuk be6e edna gre6ka(tancuvah s 1mom4e negov priqtel a toi me gleda6e)sled tova sednah do nego no se zagovorih s fr mi i taka toi sam mi kaza da mu obarna vnimanie i az go napravih no za mn malko,sled tova se darje6e po milo no doide 1 moment v koito mn hora mi kazvah 4e iska samo da spi s men i a zpobesnqh otidoh no ne mu vdignah skandal a se darjah mn sdudeno i toi idva6e kam men i se 4ude6e za6to se darja taka no taka i ne razbra sled tova se vijdahme no studenata ne bqh az a toi i taka do dnes az go tarsq a toi e vse po studen i po studen dori ne mi klikva kamoli da mi s epbadi i sega az sam tazi koqto go pravi mislq si 4e pri4einata e v tva 4e se napravih na nedostapna a toi si misli 4 emu iuzneverqvam i sled rtova koeto vidq (da tancuvam s dr mom4e)vapreki 4e go napravih za da mi obqrne vnimanie no nz za6to li s edarji taka mn me boli ot tova darjanie i nz ko da napravq molqvi daite mi savet mn vi moq [-o<
blqgodarq predvaritelno![]()
Не стига, че пишеш на тази отвратителна латиница, ами и една дума нямаш, като хората. Ужас!
He who runs with aggression walks with no dignity
добре ве. каква е тая мания всички жени да се правите на недостъпни не мога да разбера. това генетично ли е заложено при вас. нормално и той да е студен. няма да се прави на глупак и да те преследва постоянно я. е на такива мъже шапка свалям. има една много хубава бг поговорка. "Каквото посееш това ще пожънеш
Абе нищо не ти се разбира!Нищо не разбрах от цялата история!Аре плс пишете по-разбрано де! [-o<
Съжалявам мила ,но грешката е само и единствено в теб.Близко е до акъла ,че на момчето ще му стане тъпо,дажее ако беше някой друг едва ли щеше да се нарича твой приятел.Единственото ,което можеш да направиш и да говориш лично с него,да прекарате извесно време заедно,за да го убедиш че ти пука за него![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Той се е сдухал. Ти си "недостъпна". И двамата сте си виновни, но най-вече ти. Да се правиш на недостъпна на срамежливо момче въобще не е правилно.
Bring it! What?
We right here
We're not goin anywhere
We right here
This is ours and we don't share
We right here
Bring your crew cuz we don't care
We right here
Uh, uh, uh
За тези които неразбират ето и историята накратко:
тя и той ходили. той бил от друг град и бил срамежлив затова тя го целунала първа. тъи като си е срамежлив не се държал така както очаквала тя. Затова тя решила да се направи на недостъпна и цяла нощ танцувала с друго момче пред него. после някой и казал че момчето с което ходи иска само да спи с нея и тя му вдигнала скандал, а той и не разбрал защо. от там нататък все я отбягвал
The End
Благодаря за превода.Първоначално написано от hoseto_
Жените се правят на недостъпни, за да привличат мъжете, да. Но освен това, на тях им харесва да го правят. Чувстват се божествени и недостижими. Сега, след като те победиха в собствената ти игричка, как се чувстваш? Наигра ли се?
He who runs with aggression walks with no dignity
научи се да пишеш на кирилица и тогава ще ти четем постовете![]()
Xaaxaxxaxa =D> =D> =D> Още една, която правейки се на недостъпна е загубила.... Браво момичета правете се на интересни, но да знаете, че от това няма да спечелите нищо... най-малкото да загубите някоя добра възможност....
abe hora momi4eto vi moli da q posavetvate za6tot ima problem a vie i kazvate da pi6e po dobreПървоначално написано от anito.sl
![]()
a po temata az mislq 4e si sgre6ila no mnogo hora kazvat 4e mom4etata ne obi4at lesnite momi4eta i moje bi tova 4e si se napravila na nedostapna ti e pomognalo do izvestna stepen i toi se darji studeno mojebi za6toto vse o6te go e sram ili moje bi ima druga pri4ina no pogovorete![]()
ха-ха ... сори мила ама понякога е такъв живота...каквото повикало таквоа се обадило..![]()
Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!
95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !