Първоначално написано от
Анонимко
Бабини деветини... Маса хора умират от рак на белия дроб/примерно/ без никога да са палили цигара, от тумори в мозъка без дори да са чували за интернет, от хормонални дисбаланси без употребата на противозачатъчни, от катастрофи без да карат пияни... Възможно е да има разни съвпадения или в дългосрочен аспект да се проявят някакви изменения /хипотетично/... Ама да не би пък хората в Козлодуй като са до АЕЦ-а и да светят нощем? Споко не вярвайте на всички твърдения кое е вредно и кое не. И дори да е вредно- сякаш някой от нас ще се откаже от нета, компа, мобилния или кабелната... По-добре да поживея няколко годинки нормално и да мра, отколкото сто години на цената на лишения от всичко хубаво... \

/
Именно, и аз така мисля! Моето бабче (понеже живеем при нея) всяка вечер ме кара да покривам монитора на "писката" си с кърпа, защото "излъчвал отрицателна енергия", а компютърът (който си е най-обикновен - не с wireless връзка) е в стаята, в която спим... Или пък това да ми махне телефона, който съм оставила до възглавницата си, след като заспя... Без коментар! Просто бива, бива суеверия, ама чак пък толковаа...айде нема нужда!