- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Братя една дискусия
абе такова как си махате космите от топките такаче да станат идеално гладки![]()
С пинсета. И, не, не те ебавам. Първият път отнема време, ама после растат съвсем малко косми и то през огромни интервали от време. Заслужава си!
а някой да знае по безболезнени начини?![]()
със сътъра, ако не уцелиш косъма а нещо друго, не се притеснявай, на това място косъм повече няма никога да порастнеПървоначално написано от Tiger
![]()
![]()
Maшинка за коса, без приставки, каквото остане - обираш с лошия бръснач.
Като дойде време за дезинфекция, ползвай някакво кремче с ниско съдържание на спирт, защото иначе адът е неописуем.
uaxaxaxa 6te ide na kozmeti4ka i s kolomaskata moje osven kosmite da mu otlepi i topkiteПървоначално написано от fire_spark
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
Първоначално написано от shalis
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
ами купи си машинка за тяло. Препоръчвам ти Филипс около 90лв е и са много добри бързо лесно и ефикасно. Перфектни са
Мажеш с бензин или нафта и после палиш...Стопроцентов ефект!![]()
И аз така. Но веднъж ми се случи да се се прескрипя с машинката за коса и .....Първоначално написано от Deflector
Вервайте ми видях си всичките мъртви роднини
![]()
Пробвал съмПървоначално написано от shizzle
Ама ако знаеш само колко време отнема...говоря не само за тестисите, ами и отгоре (при мъжете как се казва?)
"Отгоре"?Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
И аз съм опощвал ливадата така. Часове работа, ама после си глаадичък.. чак на мен ми става кеф като се пипам
![]()
![]()
Сега смятам да разширя културата си и да пробвам с кола маска. (пробвал съм депилаторен крем и бръснач, но ефектът е много краткотраен)
Истината си е в кола маската. Или поне най-много си заслужава болката. :Р
And each time I feel like this inside
There's one thing I wanna know:
What's so funny bout peace, love and understanding?
Може да се каже че от края на..аамм..к'во беше там..адде...преди април дето е...а тъй..марк..че края му..от тогава основно карам на пощене с пинцетката, ама е...ужас.Първоначално написано от shizzle
Я сподели някой нов метой и ефективен
Аз на кола маска никой път няма да отида... :
![]()
И аз няма да ходя на кола маска, сам ще си правя. По-яко е сам да си причиняваш болка ^_^ А за методи нямам идея. Как се справяш, когато набодат? Много е неприятно, не могат да се опощят и трябва да мине известен период, преди да порастнат достатъчно. Аз затова един път с пинсета, после с бръсначката и така в цикъл.Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Само дето сам ще те боли много повече и има голяма вероятност да не махнеш всичко като хората. Козметиците си знаят работата по-добре и така човек знае, че ще направят каквото трябва както трябва. И все пак, много момчета предпочитат сами, странно извратени сте. (:Първоначално написано от shizzle
По-скоро странно срамежливи. Нямаме нищо против да си ги дндуркаме наляво-надясно, но щом дойде до козметик.. Не знам, на мен и пари не ми се дават, макар че по Коледа мога да направя този подарък на партньорката си.
Добре де, срамежливи сте, но реших, че ще сте и достатъчно такива, за да си го премълчите. :Р
А не че има причина, на тези козметички какви ли не неща са им минали пред очите, лол.
Колкото до цените, не е скъпо. Не съм си правила сама, но до колкото знам е около 4-5лв в зависимост от марката, а при козметичка е грубо около 6-7-8лв. Така, че по-изгодно е. (:
Ah, well, все още стои фактът да ида при дамите и да им кажа "извинете, бихте ли могли да ме коламаскирате отдолу и да не се притеснявате от факта, че най-вероятно ще ми стане, докато ме пипате там?"
hahahaha abe tq kaza 4e kvo li ne sa vijdali... hahahahaПървоначално написано от shizzle
shizzle, тфа мнение ме разби, сериозно.Първоначално написано от Анонимко
![]()
Между другото, в интерес на истината, наистина не се бях замислила. о.0
Но все пак, трябва да си голям герой, в случай, че ти стане и се задържи в това си състояние повече от 30 секунди.. все пак, при вида на горещата зелена течност, бълбукаща пред очите ти, която след малко се пренася върху теб, пари ти, а после дебелата мазна стара козметичка започва съдистично да отлепя и ти си подложен на поносима, но все пак силна болка.. Евалата и поздрави на гаджето ти :Р
(Всъщност в повечето случаи козметичките не са дебели и мазни, но все пак достатъчна е болката и вида на зеленото нещо, за да ти секне всякаква ерекция, повярвай ми.)
Абе вие луди ли сте ??? как ше идеш на козметик да ти махне космите по ташаците я стига . първо е много срамно представяте ли си отивате и сядате на някфа маса се едно ще раждате и си оная лелка е така си ви подмета топките . хахаха![]()
![]()
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!
Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си
![]()
![]()
![]()
shizzle, тва с коламаскирането...направо ме разби
Как ше ти стане при положение боли зверски? Освен тва "дамите" в пове4ето слу4аи са средна възраст, прили4но дебели, леко мазни и порядъ4но мустакати![]()
Не знам къв Рамбо тряя да си 4е да ти стане като те пипне такава лелка![]()
![]()
Робинята на Quench