.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Братя една дискусия

абе такова как си махате космите от топките такаче да станат идеално гладки

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    С пинсета. И, не, не те ебавам. Първият път отнема време, ама после растат съвсем малко косми и то през огромни интервали от време. Заслужава си!

ми не съм момче но се пак мисля че трява да отидеш на козметичка ако можеш да изтърпиш болката

а някой да знае по безболезнени начини?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Tiger
    а някой да знае по безболезнени начини?
    със сътъра, ако не уцелиш косъма а нещо друго, не се притеснявай, на това място косъм повече няма никога да порастне

Deflector
    Guest
    Maшинка за коса, без приставки, каквото остане - обираш с лошия бръснач.

Като дойде време за дезинфекция, ползвай някакво кремче с ниско съдържание на спирт, защото иначе адът е неописуем.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от fire_spark
    ми не съм момче но се пак мисля че трява да отидеш на козметичка ако можеш да изтърпиш болката
    uaxaxaxa 6te ide na kozmeti4ka i s kolomaskata moje osven kosmite da mu otlepi i topkite
    I wish for this night time to last for a life-time
    The darkness around me
    Shores of a solar sea
    Oh how I wish to go down with the sun
    Sleeping, Weeping, With you...

Фен
    Град
    Горна Оряховица
    Със депилаторен крем

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    Цитирай Първоначално написано от shalis
    Цитирай Първоначално написано от fire_spark
    uaxaxaxa 6te ide na kozmeti4ka i s kolomaskata moje osven kosmite da mu otlepi i topkite
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Град
    Bourgas
    ами купи си машинка за тяло. Препоръчвам ти Филипс около 90лв е и са много добри бързо лесно и ефикасно. Перфектни са

Guest
    Мажеш с бензин или нафта и после палиш...Стопроцентов ефект!

NoOоB
    Guest

аьа

Цитирай Първоначално написано от Deflector
    Maшинка за коса, без приставки, каквото остане - обираш с лошия бръснач.

Като дойде време за дезинфекция, ползвай някакво кремче с ниско съдържание на спирт, защото иначе адът е неописуем.
    И аз така. Но веднъж ми се случи да се се прескрипя с машинката за коса и ..... Вервайте ми видях си всичките мъртви роднини

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    С пинсета. И, не, не те ебавам. Първият път отнема време, ама после растат съвсем малко косми и то през огромни интервали от време. Заслужава си!
    Пробвал съм Ама ако знаеш само колко време отнема...говоря не само за тестисите, ами и отгоре (при мъжете как се казва?)

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Пробвал съм Ама ако знаеш само колко време отнема...говоря не само за тестисите, ами и отгоре (при мъжете как се казва?)
    "Отгоре"? И аз съм опощвал ливадата така. Часове работа, ама после си глаадичък.. чак на мен ми става кеф като се пипам Сега смятам да разширя културата си и да пробвам с кола маска. (пробвал съм депилаторен крем и бръснач, но ефектът е много краткотраен)

Истината си е в кола маската. Или поне най-много си заслужава болката. :Р

And each time I feel like this inside
    There's one thing I wanna know:
    What's so funny bout peace, love and understanding?

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    "Отгоре"? И аз съм опощвал ливадата така. Часове работа, ама после си глаадичък.. чак на мен ми става кеф като се пипам Сега смятам да разширя културата си и да пробвам с кола маска. (пробвал съм депилаторен крем и бръснач, но ефектът е много краткотраен)
    Може да се каже че от края на..аамм..к'во беше там..адде...преди април дето е...а тъй..марк..че края му..от тогава основно карам на пощене с пинцетката, ама е...ужас. Я сподели някой нов метой и ефективен Аз на кола маска никой път няма да отида... :

Супер фен
    Град
    Може да се каже че от края на..аамм..к'во беше там..адде...преди април дето е...а тъй..марк..че края му..от тогава основно карам на пощене с пинцетката, ама е...ужас. Я сподели някой нов метой и ефективен Аз на кола маска никой път няма да отида... :
    И аз няма да ходя на кола маска, сам ще си правя. По-яко е сам да си причиняваш болка ^_^ А за методи нямам идея. Как се справяш, когато набодат? Много е неприятно, не могат да се опощят и трябва да мине известен период, преди да порастнат достатъчно. Аз затова един път с пинсета, после с бръсначката и така в цикъл.

И аз няма да ходя на кола маска, сам ще си правя. По-яко е сам да си причиняваш болка ^_^
    Само дето сам ще те боли много повече и има голяма вероятност да не махнеш всичко като хората. Козметиците си знаят работата по-добре и така човек знае, че ще направят каквото трябва както трябва. И все пак, много момчета предпочитат сами, странно извратени сте. (:

Супер фен
    Град
    По-скоро странно срамежливи. Нямаме нищо против да си ги дндуркаме наляво-надясно, но щом дойде до козметик.. Не знам, на мен и пари не ми се дават, макар че по Коледа мога да направя този подарък на партньорката си.

Добре де, срамежливи сте, но реших, че ще сте и достатъчно такива, за да си го премълчите. :Р

А не че има причина, на тези козметички какви ли не неща са им минали пред очите, лол.
    Колкото до цените, не е скъпо. Не съм си правила сама, но до колкото знам е около 4-5лв в зависимост от марката, а при козметичка е грубо около 6-7-8лв. Така, че по-изгодно е. (:

Супер фен
    Град
    Ah, well, все още стои фактът да ида при дамите и да им кажа "извинете, бихте ли могли да ме коламаскирате отдолу и да не се притеснявате от факта, че най-вероятно ще ми стане, докато ме пипате там?"

Guest
    Ah, well, все още стои фактът да ида при дамите и да им кажа "извинете, бихте ли могли да ме коламаскирате отдолу и да не се притеснявате от факта, че най-вероятно ще ми стане, докато ме пипате там?"
    hahahaha abe tq kaza 4e kvo li ne sa vijdali... hahahaha

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    hahahaha abe tq kaza 4e kvo li ne sa vijdali... hahahaha
    shizzle, тфа мнение ме разби, сериозно.

Между другото, в интерес на истината, наистина не се бях замислила. о.0
    Но все пак, трябва да си голям герой, в случай, че ти стане и се задържи в това си състояние повече от 30 секунди.. все пак, при вида на горещата зелена течност, бълбукаща пред очите ти, която след малко се пренася върху теб, пари ти, а после дебелата мазна стара козметичка започва съдистично да отлепя и ти си подложен на поносима, но все пак силна болка.. Евалата и поздрави на гаджето ти :Р

(Всъщност в повечето случаи козметичките не са дебели и мазни, но все пак достатъчна е болката и вида на зеленото нещо, за да ти секне всякаква ерекция, повярвай ми.)

Абе вие луди ли сте ??? как ше идеш на козметик да ти махне космите по ташаците я стига . първо е много срамно представяте ли си отивате и сядате на някфа маса се едно ще раждате и си оная лелка е така си ви подмета топките . хахаха

98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!
    Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си

Мега фен
    Град
    SF

shizzle, тва с коламаскирането... направо ме разби
    Как ше ти стане при положение боли зверски? Освен тва "дамите" в пове4ето слу4аи са средна възраст, прили4но дебели, леко мазни и порядъ4но мустакати
    Не знам къв Рамбо тряя да си 4е да ти стане като те пипне такава лелка

Робинята на Quench

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си