- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ПЛС искам мнения по въпроса .
Искам съвет от всички без значение какъв ще е . Ето го моя проблем . Днеска скъсах с мойта приятелка . Ходихме от горе долу половин година , обаче имахме много проблеми . Ето някои от тях :
1. Един път отидох на дискотека заради нея само да не е сама и стояхме в дискотеката около 1 час и изжеднъж някой и се обади ( по късно се оказа че е бил бившия и) и тя веднага отиде при НЕГО (бившия и) и неговата компания и ме остави в дискотеката.
2. На РОЖДЕННИЯ ми ден БИВШИЯ и непрекъснато и се обаждаше и си лафиха по гсм-а и даже в дискотеката изкара над 30 мин в тоалетната само в разговори с него . След това той дойде пред дискотеката и тя веднага щом той и се обади излезна вънка и стоя 10 мин заедно с него .
3. Днеска излязох с един приятел който се познава и с нея . Отидохме с тоя приятел в квартала на мойта приятелка да пийнем нещо о се обадих на приятелката ми да дойде . Тя каза че ще учи и евентуално по късно ще дойде . По късно тя ми прати стрела и аз и се обадих и питах ще идва ли и тя каза не щото било много ТЪМНО ( тя е почти на 20 и всяка събота почти е на дискотека даже понякога и сама ) . Много се учудих на това и с моя приятел отидохме до тях да я вземем все пак е момиче и може би наистина я е страх в тъмното (м малко ме съмнява сега) . Та стигнахме с моя приятел до тях и тя излезна и и казахме да ходим на бар някаде и тя се противеше в началото и ме попита до колко ще сме на бар . Аз и казах че до 12 сигорно и тя се намращи за това и казах че ще си ходим по рано сигорно ( тя утре има лекции и за това си помислих че иска да ляга по рано ) . Та излязахме и по едно време някои и прати смс с следното съдържание "Какво става не се обаждаш" или нещо от сорта . При този смс тя веднага се обади на човека който и прати смс-а и проведе дълъг разговор и доста се забавляваше и смееше с човека отсреща . Съответно аз и казах на кой се обади и какво става а тя изведнъж ми вика че курса и щял да излиза на бар (абсолютно нищо не ми беше казала по въпроса) и тя можеле да ходи с тях (съответно ето причината поради която не е искала да излиза с мене и е питала кога ще се прибираме ) . След тази реплика директно и казах че не искам да имам нищо общо с нея и я отрязах . Все още я обичам но според вас трябва ли да и се обадя след всичките тези неща които тя направи ? И аз съм имал много грешки . Зарязвал съм я 2-3 пъти но после пак сме се сдобрявали но след това последно нещо се чудя дали има смисал ? Отказа ми и на 8 декември да идвам с нея , и ми изтъкна доста странна причина . Просто не знам какво да правя . Моля ви кажете ми вие какво бихте направили на мое място ?
Така значи това горе го бях пуснал преди време за съвет . Ами какво да ви кажа реших да и простя и пак тръгнахме при което получих най големия нож в гърба който съм получавал в живота си някаде . Значи приятелката ми вчера имаше рожден ден . Купих и подарък и въобще много се радвах за нея . Вечерта излязохме на кръчма и пийнахме и хапнахме и към 12 решихме да си тръгваме . Аз си тръгнах към нас и като се прибрах реших да и се обадя да видя какво прави . телефона и даваше свободно докато не се затвори автоматично . Така няколко пъти и накрая помислих че и е паднала батерията защото се изключи . Съответно като всеки влюбен идиот почнах да се притеснявам какво е станало и почна ми става супер кофти да не е катострофирало таксито . Обадих се в тях да проверя дали се е прибрала и ми казаха че не е . обадих се пак на гсм-а и но пак нямаше сигнал при което реших да звънна на такстио на телефона да питам дали е станала някаква катастрофа . Сърцето щеще да ми се пръсне от притеснение какво е станало с нея и когато таксито ми каза " ами тя не се прибра и отиде в белия паяк(това е заведение в пловдив) " направо щях да припадна . Съответно и се обадих да питам какво става и не ми дигна няколко пъти при което и писах директно смс че късаме и точка . Искам да попита вие какво бихте направили на мое място . Наистина много си я обичам ама това вече беше върхът просто . Не мисля да и прощавам никога за тези постъпки защото може би ме е водила за носа от началото и винаги е правила такива номера . Та общо взето кажете мнение ако това се беше случило на вас какво бихте направили .
Първо - хвала, приятел! Държал си се мъжки още първият път. Дори бих казал, че много си чакал, за да я разкараш. Огромна грешка е, че си и простил и сте се събрали отново. Тя очевидно не го е заслужавала.
Ето нещата, които ме вбесиха:
Има наглостта да говори с бившият си приятел пред теб и дори да го намира за забавно.
Игнорира те, за да излиза с нейният курс и то зад гърба ти.
Зарязва те най-демонстративно без да ти дава обяснение.
За мен всяка една от гореизбороените причини е повече от достатъчна, за да прекрати една връзка. Искрено съжалявам, че ти се е наложило да преминеш през всичко това. По действията ти съдя, че си търпелив и разумен човек. Не се самообвинявай за случилото се. Надявам се, че следващата ти приятелка ще бъде по-достойна и ще те оцени.
He who runs with aggression walks with no dignity
mersi za otgovora . prosto se 4udq kak moje edin 4ovek koito tolkova mnogo da obi4a6 da te narani po tozi na4in . prosto v momenta ne moga da osuznaq kade se namiram . super mnogo q mrazq no v su6toto vreme prosto si q obi4kam . imam tolkvoa mnogo hubavi spomeni s neq ( i lo6i de ) no vse pak tova naistina mislq 4e e kraq . ami nova tema . momi4eta svoboden sum![]()
![]()
"Не чужд груб и сто тояги са малко"
Crafter, нека бъдем реалисти.. ако ти имаше същото към някое момиче, определено не мисля че би могъл да обърнеш гръб на всичко с лека ръка. Моля те, не се изказвай крайно, най-малкото защото предполагам не си го преживял. Може и да си имал подобна случка, но не е била 100% същата.. Аз лично запазвам неутралитет, тъй като познавам и двата героя в случката, и не бих искал да взимам страна. Все пак ако трябва да изразя мнение, бих казал че не бих оставил момиче да ме разиграва така.
Regards, dX
Краен съм, драги, защото такъв съм се родил. Бивам категоричен, защото гореописаното(ако е истина) означава, че този човек и тази човечка нямат съвместно бъдеще.
Има ли смисъл да го галя с перо и да го замервам с напразни надежди "Да, мама, всичко ще се нареди. Тя пак ще те люби". Казвам го така, както го виждам.
He who runs with aggression walks with no dignity
еми бате мн правилно си постъпил! евала! още на първото писмо бих ти отговорил да се занимаваш с нея, само ако тя ти се помоли доста сносно, сега обаче дори и така да направи - режаш я отсякъде.. тва че я обичаш ше затрудни нещата и е разбираемо, бил съм в подобна ситуаци (не точно същата, ама сходна) и ми беше тежичко дори да я гледам, за тва един ден много лошо я напсувах (бях мн нервен, защото човека който я задяваше и беше от моя клас ме занимаваше с некви глупости и по едно време я видях, издразни ме и ми кипна) и така тя ме понамрази доста и така и на мен ми беше по-леко, щото не се налагаше да я виждам вече... та занимавам те с тия глупости за да ти кажа, че дори да ти е тежко трябва да държиш на решението си!
Браво бате след 6 месеца си се осъзналПървоначално написано от dertre
Аз на твое място, тъй като виждам, че не й пука мн за тебе, щях да я накарам да съжелява, че е постъпила така с тебе. Примерно като разбра, че не се е прибрала, не трябваше да правиш нищо и после да и вържеш тенекия някой път или в дискотеката като отидете да отидеш в кенефа да са натискаш с някоя и да гледаш тя да те види къде с кой отиваш и колко време те няма
Ае просто не тряя даваш на няква овца да са ебава с тебе скивам че си сериозен човек и не заслужаваш такова отношение...
Много много правелно го каза !Първоначално написано от Lambo
До афтора добре си я зарязал нея търси вече тая курвичка. Не е трябвало да я търпиш толкова време и шамари са и малко ама нали сме мъже не трябва да удряме жените![]()
Много е тъпо така да те разиграват.
Сега съвет като мъж на мъж игнорирай я ТОТАЛНО или я накарай да съжелява за постъпките и !!!!!! Ти си избери![]()
И си намери момиче което ще те цени такъв какъвто си - пекан и сериозен !!!!!!
Забрави за това момиче.Явно в теб в виждала човече,което ще задоволява капризите й,а тя ще си прави каквото си поиска.Явно все още даржи на бившия си,а по лошото е ,че няма смелостта да ти го каже.Недей да я търсиш,недей да тичаш след нея защото тя несъмнено ще се възползва.Явно си добро и искренно момче и не заслужаваш подобно отношение.А тя рано или късно ще разбере какво е загубила![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Еми банан какво да се прави... Май пак ще си пукаме заедно без да ни надзирават. Хайде тия дни ще те водя някъде да те напия за моя сметка...
Да ти кажа,държала се е доста гадно и си имал право да се притесняваш за бившия или поне тя ти е дала такова основание да не би нещо да има между тях,защото извинявай,да зарежеш гаджето си в дискотеката и да отидеш някъде при БИВШИЯ,който би трябвало вече да е минало,да говориш с него половин час.Доста неприятно и аз честно казано не мога да я разбера,освен ако не са станали добри приятели.Това последното,което казала също е тъпо от нейна страна,като се крие или нещо такова.Няма нужда според мен да я търсиш,да й се обаждаш,просто не си струва,щом получаваш такова държание от нейна страна.Остави я.Да,и ти сигурно си правил доста грешки спрямо нея,но все пак надали си се държал така.Незнам,ти ще кажеш.
Прави ми впечатление, че както каза един по-горе човек, "на чужд гръб - и сто тояги са малко"... С други думи искам да ви кажа, че не може да съдите един човек без да го познавате лично. Е хубаво ще кажете по изтъкнатите случаи, които човека е дал става. Да ама не винаги нещата са такива, каквито изглеждат. Де да знам за всичко си има логично обяснение и най-добре е според мен това момче да говори с приятелката си , да си се разберат само двамата. И защо трябва да я къса по gsm и такива истории.Не може ли да й го каже в лицето?
И още нещо никой освен него не може да реши кое е най-правилното решение. Щото той ще страда и ше се сдухва че са се разделили , а не вие нали.
по тая тема бях писала и преди.. ама карай и ся ше пиша хах
как може да се оставяш да те разиграват така е човек? грешката ти е още от самото начало е трябвало да и покажеш че не стаа така и не си некой смотлю.. още при първата подобна постъпка я поставяш на мястото и и ако го направиш както тряа няма да си помисли повече да си лафи с бившия или кфото и да било.. ама ти не си го направил така че брао че най-после си я резнал..
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
tq te razigrava kat parcal est 4e trqq da q zabravi6 i tva e...