.
Отговор в тема
Страница 1 от 21 1234511 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 514
    Guest

как ставате сутрин ?

Абе наще супер много неща обещаха да направят за мене ако почна да ставам сутрин на време. Аз съм на 16 и от както съм почнал даскало все ставам малко преди да почнат часовете...
    незнам защо ама не мога да са сабудя сутрин...

кажете вие как се събуждате и ставате на време ...
    аз опитах какво ли не ...

Град
    Sofia
    Прибирам се в 2-3 часа през нощта и се сабуждам сам в 5:30 - 6 часа
    просто си отварям очите и това е ! Немога да спя повече
    My name's Pitt and you'r ass ain't talkin' your way outta this shit !

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    По-добре не питай....с мъка и 300 зора.

Повече от фен Аватара на молец
    Град
    изядох го :F
    Аххх...то ако никой не ме събуди,мога да спя до 12 (да бе,и до по-късно мога )

Когато съм първа смяна баща ми ме буди преди работа (демек в 6) и съм си набила в тъпата глава,че няма "само още 5 минутки",или "само да си почина"...ако не стана веднага-после ставам 5 минути след като е трябвало да изляза

иначеее като не разчитам някой да ме събуди ставам и сама,стига да имам часовник
    [23:40:05] .. says: "така извънземните не могат да четат мислите ни !"
    [23:40:21] .. says: казаха те и увиха главите си с алуминиево фолио

Пффф .. мноооого трудно. Особено както е студено сега абсурд някой да ме измъкне от леглото. Ставам все пак, но след като 10 пъти съм си казала "още 5 мин." или "да да .. ей сега".

При мен е лесно, с три будилника, разположени на различни места из стаята
    шегувам се, навивам си две аларми на телефона, но пак не стигам на време и винаги закъснявам поне с 5 минути...

So, so you think you can tell
    Heaven from Hell
    Blue skies from Pain
    Can you tell a green field
    From a cold steel rail?
    A smile from a veil?

Da si priznaq i az ne e edno ot lubimite mi ne6ta,ama p1k mai ima ne6to vqrno v tova,4e kolkoto pove4e spi6,tolkova pove4e ti se spi..:} dnes bqh 1va smqna na daskalo i doosta trudno stanah,ama s vremeto se svikva,trqbva da ti stane navik.. i nqam nujda ot 4asovnivi 6ot si imam tak1v v s1znanieto,v1r6i rabota.. ako iska6 p1k moje6 da si lqga6 po-rano,ama tva nevinagi v1r6i rabota,kakto kazah po-gore...^^ sutrinta moje6 da piine6 4a6a kafe-veroqtno nqma da ti se otrazi zle..abe nai-vajnoto spored men e samata nastroika,koqto ima6 v samiq sebe si ;]

Еми на брат ми телефона звъни да ни събуди...след 10мин. и моя звъни...

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    ох...как ставам...много трудно...само мисълта за батковците ме крепи,че трябва да ида на време на училище

s... telefona mi .. navivam si go.. i taka.. predi za po sig. slagah i na maika mi tela do glavata mi i moq stariq no sled 2-iq zvun napravo poludqvah

Stavam.Samo edin pyt se uspah taq godina
    "Винаги ще получиш онова което искаш само ако се настроиш за него, човече!"

Голям фен
    Град
    nepostoqnno:)
    Оо мн трудно .. алармата на тел-а звъни поне 6-7 пъти докато си кажа: "Крайно време е да ставам", след което се обръщам на др край и казвам" Само още 5 мин." след това влиза баща ми с гръм и трясък и вече няма 5 мин. няма ей сега просто знам, че трябва да стана ..

Голям фен
    аз пък си ставам нормално в 6:30 буди ме алармата на телефона ми и като си отворя очите си казвам че деня ще е прекрасен и ставам много рядко имам проблеми със ставането...
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    адски труднооооооо. не мога и не мога да ставам рано.навивам си 4 аларми на телефона които да звънат през 5мин като 1вата е 2мин преди времето което трябва да стана.Винаги казвам "още мъничко" и ставам 10мин след това.Интересното е че не закъснявам.. сигурно защото живея близо до даскало
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Супер фен Аватара на Qnchety
    Ох не питай! И аз мноу често се се оспивам! Даже имаше една седмица дет през сичките дни закъсняях за училище. Мноу мразя да ставам рано сутрин ама кво да се прай. Даже мисля следобед да лягамда си поспивам малко ама се не остаа време !!!

Как ставам ли....ТРУДНО !

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    ох, аз сега съм 2ра смяна и едва ставам навреме, за да се оправя, да си напиша някво домашно, и пак не ми стига времето! А, леле, представям си като съм 1ва смяна....ще е някъв ад, а както уча в люлин.... гледах няква реклама за Flying Alarm Clock - има няква перка, че като почне да звънни и перката полита във въздуха и докато лети издава ужасен звук, и единственият начин да спре е да станеш и да се опиташ да хванеш летящата перка, която лети из стаята, а това определено ще те разсънни. Другият тънак момент е, че ако все пак не станеш, на хвърчилото ще му свършат батериите и ще падне на пода, дъпайките назад с една определена сума....тоя будилник струва 70 лв не бих дала толкова, за да ставам за училище

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa
    s ogromna maka......

Повече от фен
    Звъни ми алармата на телефона, ставам, отивам до банята(като внимавам да не си блъсна главата в един ръб преди да вляза, понеже мразя да си отварям веднага очите) и си взимам половин часов душ. После вече може да правя каквото и да е.
    Ползва търсачката.

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Th3WildAng3l
    Пффф .. мноооого трудно. Особено както е студено сега абсурд някой да ме измъкне от леглото. Ставам все пак, но след като 10 пъти съм си казала "още 5 мин." или "да да .. ей сега".

Az sum absoliutno su6tata.Kato mi zvunne tela si vikam aide o6te 5 min to tiq 5 min stanali 1 4as nakraq
    KOITO ME MRAZI POD MENE DA LAZI!!!

Голям фен
    Град
    Разград
    prekaleno trudno.navivam 4 budilnika i 2 telefona-moq i na maika.Znachi kakto mi e legloto,ediniq do men,edin do vratata,edin na ogledaloto i edin na divancheto.Dvata telefona sa na dvete mi biura.Aide kaji kato stana 4 pyti v toq stud kak da ne se sybudq
    ...TaKe mE In YouR ArmS...

Цитирай Първоначално написано от overlap
    Прибирам се в 2-3 часа през нощта и се сабуждам сам в 5:30 - 6 часа
    просто си отварям очите и това е ! Немога да спя повече
    добре ве киборг
    kakvo ako taka iskam taka jiveq

Фен
    Град
    SOFIA
    ami trudno,ama kvo da se pravi!
    LiFe iSn'T aBoUt FiNdInG yOuRsElF.
    LiFe iS aBoUt CrEaTiNg YoUrSeLf.

Супер фен
    Град
    София/Казанлък
    с мощна псувня.
    In your dreams
    The pain is so real
    Before the dead
    You'll have to kneel
    Hear your future screams
    See your epitaph
    As you scream
    The dead they laugh

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    ооо не питай!всички мелодии в телефона си вече съм ги намразила!коя ли не ме е събуждала!много ме кефи real love на massari, обаче както съм я сложила да ме събужда започвам да я намразвам и нея!са като се сетя че утре трябва да ставам в 7без20 и ми призлява!ужааааас!
    Let The BEAT Control Your Body

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си