- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- как ставате сутрин ?
Ами малко трудничко ставам,но вече съм свикнала...За по-сигурно майка ми ме буди,при което веднъж ме събуди 10 минути по-рано отколкото трябва.
Но понякога и с телефона си но...абе някой да ме събуди няма да е зле!![]()
Охх през лятото ставам към 12-3-4 следобяд понякога и в 10-11 но много рядко веднъж станах в 9 часа ужасс .Иначе за даскало ставам в 6.00 да се оправя и да си хващам автобуса иначе никой не ме пъти навивам си тела и тва е ако чуя го чуя ако отивам за останалите часове или не ходя.
Аз ставам в 6,20 ама днес се събудих лесно,но точно като отидох да училище и ми се доспа ужасно много![]()
![]()
![]()
Както и да е -иначе си ставам различно.един ден лесно,друг ден трябва да ме дърпат от леглото...
Three words.Eight letters.Say them and im yours..
навивам си аларма и като гледам веднага да стана, защото иначе пак ще заспя и ще закъснея за даскало...а почваме в 7:25 и пишат вече отсъствия...![]()
Аууу, това ми е болното място! Не мога и не мога да ставам рано, просто ми се спи! А, като съм първа смяна на даскало, не ме питайте, то не са телефони, то не са часовници, телвизори ала-бала, няма спасение просто. А, утре даже нз как ще стана като трябва 11.45 да съм вече ехеее на др край на градаСмятайте, как ще ставам другия срок
![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Еми аз ставам лесно сутрин като тръгвам за училище но като стана се едно че пак си смя дори неусазнавам какво права![]()
телефона ми звъни, зимам го ...аз докат го погледна в дисплея.. отварям си очите, гледам в тавана и ставам...бързо привиквам, а и + ми е че се оправям за 10-15 минути...мога да си позволя малко да се успя
гледаш на някъде и очакваш нещо да се случи.а като се замислиш се случват неща на които ние казваме,че нищо не се случва! е извинявайте ама вятъра също се случва...!?
oFff tva mi e nai-omraznoto da stavam rano sutrinta i to za u4ili6te ujas...Ama ina4e ve4er si kazvam da gledam da ne zakysneq i sutrin telefona mi zvyni 2-3 pyti i nakraq iskam ne iskam stavam.A ako slu4aino ne go 4uq best fr mi zvyni po telefona 6tot jiveem edna sre6tu druga i kato ne svetne lampata e qsno 4e o6te spq i tq me budi i takam :P
~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`
mi pопринцип аз нямам проблеми със ставането сутринОт на4ало майка ми ме будеше(тя още го прави де),но сега аз сама си се будя от само себе си
Все едно имам будилник в главата,така да се каже
![]()
navivam si 4asovnika 15 min predi 4asa za stavene... i prez tezi 15 min prosto si e jivo my4enie.... nito moga da zaspq ot melodiqta ( super gadna e ) .. nito pyk q izkliu4vam... i taka.. stavam si vinagi navreme![]()
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
S budilnika na GSM-a. Zaradi nego ve4e spq ujasno leko i v momenta v koito go 4uq da zvyni iztrypvam ot ujas i ska4am ot legloto![]()
You're a looser. But I'm not.
S budilnika na GSM-a. Zaradi nego ve4e spq ujasno leko i v momenta v koito go 4uq da zvyni iztrypvam ot ujas i ska4am ot legloto![]()
Мнооого трудно ставамНавивам 4 будилника през една минута, но и пак се успивам.Как ли?Ами изключвам ги ,заключвам си стаята и така нищо не може да дзърне или да влезе да ме събуди
После се успивам.....
![]()
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Когато съм на училище ставам в 7..часовете ми започват в 7:30.Винаги закъснявам..човешко еСтавам с голяма мъка,ако съм си легнала де.Не винаги лягам,а ако заспя на клавиатурата или на земята в 6:55 звъни алармата на кака,тя става и ми пуска Green Day-"Jesus of suburbia" или Pro Pain-Make war,not love.Аз се събуждам,ядосвам се,но докъто се усетя вече се клатя в такт.Кака ме залива с едно малко шише(половин литър)вода и вече съм се убодрила.Глася се за 30 минути и в 7:40 съм в даскало.Вземам си едно силно кафе от автомата и в 7:45(15 минути закъснение)вече съм се довлякла до стаята ни.Ако не съм спала през ноща си нямам никакви проблеми..нали училището разполага с чинове..има къде после да спя
![]()
Walk go home boy...
alarmata na GSM-a i ako ne stana do 10 min sled tova ,maika mi idva i me budi
Оф, ставанеГолям зор...тати ме буди и гледам да стана веднага, защото иначе....отиват още 10-15-20 мин и айдеее.... Ух как мразя да ставам рано
![]()
Аз пък 7 години съм бил първа смяна и вече съм свикнал....но иначе в колкото и да си легна пак мога да стана в 6 7
Еми точно до леглото секе ден си държа една спринцовка със чист 100%
Кофеин! и като ме събуди будилника си го инжектирам директно в мозака иначе не може![]()
![]()
Мнооого трудно. По принцип с алармата на мобилния, ама нещо не става.Сега няма и кой да ме събужда и е мноого тежко.
![]()
...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...
mi navivam si alarmata na telefona po 3 p1ti i to s v1zmojno nai drazne6tite melodii![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Xax mi lесно...мен не ми е проблем ставането...по принцип джиесема ме събуждаше до сега ,но сега майка ми идва и ми казва - "айдееее" и аз директно ставам......цяло лято мързелувах и сега вече си ставам без проблем раничко![]()
men me durpat za krakata![]()
![]()
![]()
ЕдНи мЪъ мРазЯтТ .. вТорИ мЪъ нЕнАвИжДъЪт .. тРетИи нЕ мЪъ тЪрпЯяТ.. аЕ вСиЧкИтЕе КомПлЕкСирАнИи ЗлОобАрИ зНаЯт дЕ дА сИ Го HAврЪъТ !!!