- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- как ставате сутрин ?
Ами...ставам във 7 без 15 обикновено,защото се разсънвам около 5 минути...И докато се оправя..идва време да тръгвам за даскалото.Но нямам проблем общо взето,дори се страхувам да стана късно,когато съм на училище.![]()
zna4i variantite sa 2
1 - ima koi da te sabudi...
zna4i v moq slu4ai do skoro kat ostavah v 7 ba6ta mi bukvalno me vdiga6e ot legloto i me iztyrsva6e v banqta direktno...(1 pyt i tam zaspah no tfa e drug vapros)
2- nqma koi da te budi...
kogato ve4e trqbva6e da stavam v 6 i az budeh ba6ta mi stana lo6o....
navivam si budilnika v 5:15... 4uvam go v 5:45 i stavah okolo 6:15 (pri polojenie 4e bodilnika zvani prez 3 do 5 min)
za sega pomaga ... e vqrno 4e ti se spi ama to vinagi ti se spi sled kato stane6 ako 6te da e v 2 pm
uspeh![]()
Един живот Една борбЪ
Бира и шкмбе ЧорбЪ
ставам с мъкаПървоначално написано от Veno0m
btw тая картинка за медитиране ли си я оставил
![]()
![]()
Мразяяя да ставам ранооо![]()
![]()
През лятото ставах в 1-2
обикновено наще когато се връщаха от работа ме събуждаха
Напоследщк почнах да ставам по рано към 10-11 малко ми е трудно ама тряа свиквам. И сега като свърши стачката ще съм 1ва смяна и нз просто как ще ставам... Винаги като ставам рано си глася алармата и като ми звънне все си викам още 2-3 мин, и по 2-3 мин и ми омръзва и ставам, пък ако не стана майка ми ще ме събуди...На даскало първите часове още спя
Ама съм забелязала, че колкото по - късно ставам толкова повече ми се спи през деня.
![]()
еми как?с кракатаспя до 1-2 4аса и на вси4ко от горе после се излежавам още поне половин 4ас и то деня си мина
само се 4удя как ше ставам после за у4илище след като свърши ста4ката
![]()
Лягай си навреме и няма да имаш проблем..![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
ami kak ako sum na u-6te sytrin ili puk imam nqkakva rabota po -rano sus 4asovnik a puk ako sum n au-6te na obqd si stavam kum 9 4asa i kogato ne sum an u-6te si stavam kogat si stana
Първоначално написано от peps_from_mars
![]()
![]()
![]()
Ама това ме изкефи максимално
Аз също ставам сс хиляда мъки,особено като знам какъв студ е.Иначе си навивам алармата на гсм-а и я изключвам,като си казвам "Айде,връщай се в реалността" и тъкмо стана и пак лягам,казвайки си,само да се протегна малко и ставам ии ставам към 7 и 30.Иначе навивам часовника за 7 и 15 и до и 30 си полежавам.А друг е въпросът,че на училище първите 3 часа спя и въобще не съм в час!
Но забравих да спомена,че имам и още 1н начин за събуждане.Имам морско свинче,което от най-малкия звук започва да цвичи на умряло и като чуе алармата,докато не му се даде храна не млъква.А повярвайте ми,няма по-гаден звук от това!
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
как се събуждам ли? Изключително трудноАз съм на даскало от 7:30 , 1 час ми е пътя , 30 минути приготвянето...т.е. ставам в 6. Ииии обикновено си навивам алармата на GSM за 6 без 10 иии до 6 се готвя да стана , но така или иначе майка ми в 6:10 ако още не съм станала ме изхвърля от леглото
така че нямам голям избор
А ако съм втора смяна съм от 2 часа значи започвам да се приготвям в...12:30. И сутрин ставам в 8-9...пак по същият начин
абеее при мен няма 6,5...в гимназия съм и тряя се стягам че иначе трябва да си търся квартира че няма да ме пуснат у нас
![]()
sabujdam se s misulta..Boje trqbva da hodq na uchilishte..sled koeto si kazvam ''ae oshte 5 min ae oshte 5 min''ii nakraq vzema da se uspq i zakusneq ii taka..![]()
[!]..гЛеДаМ НеБеТо-ВиЖдАм тЕб..ГлЕдАм ЛуНаТа-ВиЖдАм тЕб..ГлЕдАм ЗеМяТа-ВиЖдАм тЕб..Е дА Ти ЕбА мАйКаТа..МрЪдНи мАлКу..[!]
Как... С мнооооооооого зор!![]()
Бъди отракан, за да не бъдеш очукан!
В 7:30 сутринта с лекота
I'll take pleasure in guttin' you, boy.
Ами включи си алармата на телефона и го сложи на дюшека така от вибрирането още преди да е почнала мелодията се зъбиждам ( поне аз ) . А енда приятелка много трудно се буди и майка й ся събижда като я обръща с матрака или някоя от котките й я дере за добро утро![]()
сложи си телефона м-у краката![]()
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
към 6-7 часа ми е доста трудно
ноо попринцип спя макс до 12 напоследък ставак мъм 8-9
Някак си се надигамНо сега по време на стачката си спя спокойно до кам 11:30-12
![]()
Ставам с много зор, с много "Ей сега ставам" , "Още 5 минутки" . Ако си легна след полунощ , ставането става мисията невъзможна
![]()
![]()
If you love something, you must be prepared to fight for it!
ooo сякато не уча спядо 11.30 понякога 12 ....просто ужасен мързел съм ..
а като съм на даскало ставам едвам едвам ..понякога 5 мин след като съм станала още си мисля че сънувам ... мноо ми е трудно но кво да правя примирявам се , особено като е студено ...мани мани
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
С мнооого зор. Будят ме в 10, казвам 2 минутки, аз ставам след 2 часаА като съм на училище си слагам телефона да ме буди в другия край на стаята, че като стана д го изключа да се поразсъня малко
![]()
първия половин час съм вървящ спящ труп ... след това съм арогантно, заядливо и алчно копеле ... това продължава докъто не дойде време за сън![]()
Който иска от мен това-онова, получвава туй-онуй
11 - 12 e mnogo dobre...Първоначално написано от IdiOtKa
az si naglasqm budilnik v 11 da me budi (za da ne prekalqvam) 4uvam go kam 12 12 bez ne6to....zaspivam pak..... sybujdam se kam 12:45 i stavam kam 1:30 a ako ne si naviq budilnik 2 4asa ne mi myrda......
Един живот Една борбЪ
Бира и шкмбе ЧорбЪ
az kat si legna 4-5 posle ela me vdigni v 12
Уф ужЪсСтаването винаги ми е било проблем! Особено зимата като ми е студено и сутрин много ме мързи да ставам и даже всеки път си казвам "аа ще полежа още 3-4 минути" ама така става,че заспивам и като се сабудя в последния момент се оправям на бързо и изхвърчам от нас като ракета
Иначе си навивам телефона или майка ме сабужда когато е първа смяна на работа
![]()
Pain, without love
Pain, I can't get enough
Pain, I like it rough
'Cause I'd rather feel pain than nothing at all