.
Отговор в тема
Страница 12 от 21 ПървиПърви ... 28910111213141516 ... ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 514
    Мен майка ме буди,щот иначе няма да стана.Пробвала съм с алармата на телефона,ама тя звънне,аз я изключа и пак легна да спя.Майка ми сега ми вика,,ставай",аз казвам ок и пак продължавам да спя.Тва се повтаря няколко пъти,докато е ми омръзне майка да ми казва да ставам и вече съм се разсънила и ставам.Тръдно ми е,ама кво да направя.

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    Ами по принцип ме буди или мама или тати, ама по-често тати, защото той ме кара до училище Мама я оставя да се наспинка :P
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Ами като ми забучат Kamelot рано сутринта в шест от телефона, как няма да стана

Mistress of pain!
    Diva satanica!
    Master of temptation!

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    Когато съм на даскало ме будят наще... помотавам се 5 минутки и ставам. Бих могла да използвам и телефона си, ама кой знае дали ще го чуя, докато родителите ми няма да ме оставят докато не стана. А и те винаги стават преди мен, поне баща ми. А дори и да не съм на училище пак няма да мога да мога да спя до късно, за ради шума наоколо. ПУ БЕ

i az mnogo trudno se sabujdam .. no vse pak sled dve alarmi na moq telefon i oshte edna na sestra mi nqma kak da ne stana veche.....
    ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!

ми майка ми обикновенно става в 6 и аз няма как да не се събудя щото докато се оправа си пуска и двата телевизора в спалнята и кухнята и .. просто сичко се слуша чак до мойта стая

като часовник съм стане ли 7 часа и ставам без часовник,телефон или некви други такива... просто сам свикнал дори така става и събота и неделя когато не съм на даскало
    Винаги съм на ръба,но никога не падам

Цитирай Първоначално написано от BeBencEto
    ох...как ставам...много трудно...само мисълта за батковците ме крепи,че трябва да ида на време на училище
    еххх ама колко ми е познато това,представа си нямаш!!!!!!!

Охх и аз ствам много трудно сутрин рано за училище или имам някаква работа. Просто дори и да си легна в 10часа, сутринта пак няма да ми се става. Следобяд спя по 4-5 часа ама пак не върши работа... И редовния ми номер "Още 5 мин" и те станат 15 и все закъснявам и другите ме чакат. Или пък четвъртък сутрин като ствам си казвам "Ох и това ставане преживях, само утре да мине и два дена ще спя до когато си поискам"
    Still a baby ...

По-принцип ставам рано 8-9, но като знам, че е за даскало някакси не ми се става. Звъни телефона, аз ставам и несъзнателно го изключвам и пак заспивам

трудно
    Бъди себе си..

АмИи ТрУдНуУ.

УбИчЪъЪъм Фи

Покрай тая стачка почнах да става мн късно щото си лягам в 7 сутринта някъде ама то от СМС-и говорения по тела телевизия и не мога да заспя ама от 2-3 дена изключвам телевизора а пък като заспа даже не чувам тела и готово ама като почне даскало ще видим \/ а иначе сутрин съм на аларма която почти никога не чувам и след тва тати ме събужда

emi mnogo mi e trudno da stana sutrin ama kato 4uq telefona i si vikam eh doide vreme za edna cigarka i kafence i vednaga stavam da se opravqm

Повече от фен Аватара на EvilBrunette
    Град
    In the clowds
    Амии аз си лягам супер късно, а за училище почти винаги закъснявам с 5-10 минути и вадя идиотска физиономия, когато даскала е влезнал в час. Но те вече са ми свикнали и само въздишат: "Пак лии, аиде сядай..."
    I was born to live into a world that doesn't care...
    http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
    Дайте глас за HIM в България.
    http://chocosville.myminicity.com/

мии с много мерак честно казано смисъл спя до късно и въпреки тва ставам с доста усилия,ноо кво да се прай..

Ами като няма даскало когато стана и няма проблеми

Но иначе трябва в 5:15 да съм буден, тъй като живея далеч от училището ми, ама няма особени проблеми. Дълга и шумна аларма, макс от втория път съм буден и пускам тв-то да ме разсънва и така. Нема проблеми

Град
    Pays de la Loire
    Обикновено се будя сама, явно съм си сверила биологичния часовник доста точно Пък не е като да лягам рано и да се наспивам достатъчно, просто не мога да спя до много късно... е, освен ако не съм имала тежка вечер

Събуждам се 2-3 4аса по-рано преди брат ми за да се доредя до компа
    Don’t forget
    to Remember me
    I’ll be back – so remember me
    Please keep me in your heart
    If we have to ever part
    Don’t forget me, to remember me...

~*~ ~*~ T.I. ~*~ ~*~

Град
    Русе
    абе тоя проблем и аз го имах събуждах се 30 минути преди да излизам нагласях си тела да звани и го слагах настрани от мен да стана да го изключа и да се сабудя наистина обаче ставах изключвах го лягах и пак заспивах ама само една сутрин ако успея да стана по рано и вечерта ще ми се спи и ще си легна по рано и така ставам навреме

будя се с телефона си към 8 и половина, трудно ми е да ставам общо взето
    SMILE FOR ME NOW

Лошо но като изпия една водка в 6 сутринта се чучствам много добре

Стаам в 6 без 10 и съм като зомби!

stavam v 6 sutrinta i umiram dokato stigna do daskalo..

Супер фен Аватара на kindergarden
    Цитирай Първоначално написано от lyly_lili
    stavam v 6 sutrinta i umiram dokato stigna do daskalo..
    me too

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си