- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- как ставате сутрин ?
ами когато звънне алармата аз ставам много стреснато,някакси като войник! много рядко съм оставала още малко да дремна след което има лоши последици тъй като заспивам и после забравям да се събудя![]()
по принцип,не се успива и не обичам да спя до късно така че специално със ставането нямам проблеми!
ставам с мъка в 7 ставам за даскало![]()
![]()
Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности (К.У.Р.Е.Ц.)
К.У.Р.Е.Ц. ще запълни всички дупки!
К.У.Р.Е.Ц. ще ви оправи за 800 секунди!
К.У.Р.Е.Ц. стои зад всеки от вас!
К.У.Р.Е.Ц. е вашето бъдеще!
К.У.Р.Е.Ц. е във вашите ръце!
Аз ставам в 6:30 но много трудно.И все си казвам о6те 5 минама няма как.Ина4е пък си лягам в 2 4аса сутрината и за тва ми е о6те по-гадно.
![]()
![]()
И аз съм съ6тата.Първоначално написано от ~^DaRk_AnGeL^~
![]()
Oooo много трудно ставам.
Винаги отивам на даскало за втори или трети час - никога за първи....
Навивам си алармата за 7 часа но си казвам "още 5 минутки" , "още пет минутки" и тя алармата спира да пищи и ..................
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
офф..ми ставам ужасно.Когато съм на даскало ставам 6:30 ..легнала съм си 2 смятайте как може да се чувства човек,спал 4 часа и половина..Пвв и така де като стана си надувам климатика н а30 градуса,че да ми е топло като се обличам и се оплаквам на себе се и само си мрънкам за тва даскало.;]
I'm not an artist, I'm a fuckin piece of art!
Ох,болната ми тема.Никога не успявам да стигна за пъврия час,мамка му.Все си викам още 5мин.,още 5мин., и така заспивам и се събуждам по някое време,което не ме устройва.Още повече,че съм зависима от градския транспорт,уча в друг град-още една пречка.Тука последната една седмица за по чудо цяла седмица успявам за 1вия час(да чукна на дърво) да отида.![]()
Всяка сутрин закъснявм за училище.Закон![]()
Обичам само един човек и това съм аз.
Охх обожавам да спя до късно попринцип съм втора смяна и си позволявам по късно ставане.Но просто немога непрекъснато си викам още малко и ето заспивам и айде първия час е аут.Просто си лягам към 2-3 не питайте какво правя лягала съм си и в 6 часа.Мамка му мразя да ставам рано обожавам да спя.Ставането ми е голяма мъка започвам с пазарлаците за още малко и накрая заспивам съвсем.А пък и аз съм от учещите в друг град което също е пречка.Като ставам надувам музиката и слагам яко дърва на печката после седям и гледам Тв докато не стане реме за даскало.Да каже че веднъж с тия още 2-3 минути направих егати гафа.Нали рейса ни е в 12:40 а часа почва в 13:30 спирката е на две пресечки .Лошото е че предишната нощ бях заспала в чак в 7 не съм ходила никъде просто неможех да заспя въртях се пусках ТВ.то ставах и накрая в 7 заспах и хоп аз лудата на другия ден се събуждам 5 и полвина.Бързо се оплякох и затичах към рейса разбирасе той беше минал преди 10 минути защото не винаги е точен.Наложи се да чакам следващия които е след 20 минути играех си на тела и така рейса дойде чак в 6 и полвина.Когато стигнах се надявах да хвана последните два часа пфф одавна бяхме свършили наложи се да се върна.Казвам ви това беше страхотен гаф.
мнооогоо трудно нито аларми ме събуждат ,нито сякви други екстри , а ако някой посмее да го направи го гледам така все едно ще го заколя на минутата![]()
No martini .. no party..
Ами аз се събужда много лесно,ама докато стана...това е по-трудната задача!Е,накрая няма как -ставам!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Еми по принцип съм само 1ва смяна... Вторият срок от както е почнал всеки ден ставам след 13:00ч, ама утре вече ще отида да видя какво става из училище. Лека нощ, лягам за да мога да стана утре в 6![]()
По-добре як и тъп, от колкото само тъп !!!
Изобщо не мога да ставам. Нарочно съм си сложила на телефоните една нежна мелодия, че да не се налага да се събуждам изведнъж.
Лежа 10 минути и ставам. Няма как иначе, ако трябваше да спя колкото ми се спи щеше да съм уволнена вече.
Ами зависи какво съм сънувала...Пък ако не съм и сънувала... - много зле..
:P
![]()
i az takaПървоначално написано от pepita87
:P
![]()
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
oo mani ne pitai az kat trqq da stavam maika mi me darpa za krakata i az ne moa da ne stana vapreki 4e se darja za tablata na legloto abe ne e lesno moito stavane vapreki 4e imashe period v kioito haresvah edno mom4e i stavah navreme da moga da go vida sutrinta ama sa nema brat4e![]()
![]()
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
Аз винаги си правя аларма на телефона но винаги ставам преди нея незнам защо но съм свикнала винаги да ставам в 6:30 та дори и лятото
Зависи .. понякога с родилни мъки,друг път скачам като ужилена,трети пък въобще не ставам![]()
I`m busy..you`re ugly..Have a nice day [!] [:
Питай наще, колко мъки, време и нерви им коства за да ме събудят.В сравнение с тях, моите трудности в това отношение, са си никакви.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Много трудно..понеже съм на танци в събота и неделя и пак ми се налага да ставам рано..през седмицата положението е критично![]()
Just haters make me famous! εĭз