.
Отговор в тема
Страница 14 от 21 ПървиПърви ... 4101112131415161718 ... ПоследнаПърви
Резултати от 326 до 350 от общо 514
    тази тема ми е болна направо сяка сутрин с ая аларма ...

Град
    Somewhere over the rainbow*
    Трудно ставам, тежко на този който е до мен тогава иначе много рядко съм се оспивала
    Жената с характер ,плаши слабите мъже,
    но подлудява силните..! ~

С прозявка естествено,както и с опъване на ръцете

OOo izklu4itelno trydno.Parvo zvani alarmata na telefona mi koito sam zahvarlila v dr krai na staqta za da se naloji da stana za da go izklu4a 6tot ina4e go hvarlqm nanqkade i pak zaspivam. Estestveno tva ne me sabujda i telefona zvani pak.Posle maika mi nahluva v staqta i zapo4va da mi obqsnqva kade mi ostavq parite kvo da napraq i az estestveno ne q 4yvam 6tot sam v zaspalo sastoqnie posle nahluva bashta mi nadyva myzikata do krai po4va da tananika nqkva adski dosadna pesen se edno sam v kazarma vzima mi vazglavnicata po4va da me gadeli4ka i az trqbva da se nadigna i da napravq vpe4atlenie na buden 4ovek i lsed kato zamine za rabota otnovo se trashkam i zaspivam Taka e vseeeeeeeeeeeki den

Сяка Сутрин в 8-30 ама кат сам 1-ва смяна в 10 Обичам кат стана да има яко за ядене Ипосле уча и да не ми се иска и после на компа.!!!!

ФОРУМА Е МНОО ЯК

Kakvoto i da pravq vinagi zakasnqvam......
    чiSта проба ragga muффin' и RаSта мЭдiтацIя...

Добре че са колежките да ме чакат на спирката за университета да ходим сутрин на лекции-за самите лекции никога няма да стана сам ама като има с кой да си пиеш кафето

Голям фен Аватара на 50cent
    eми не ставам седя до колкото мога и тва е ставам в 1 часа щото в 1.30 съм на училище и така

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Нито пълва смяна нито втора смяна мога да стана навреме! Изобщо като цяло събуждането ми е голяма мъка!

Град
    v sur4iceto na Steli
    Mi nqmam problemi sus sabujdaneto ama obi4am da se izlejavam i vurtq v legloto i taka minava burzo vremeto i pak zakusneq za tva vikam da ni napravqt daskaloto ot 8 4asa.

Ами навивам си телефона ... и ставам мноооого трудно ... обаче после вкл. компа и пускам музика и се разсънявам \/ \/ \/

Без особени проблеми. На първия звън на алармата се събуждам. Мога да стоя десет минути и да си мисля за нещо, след което ставам и се приготвям за автобуса. Там дремя още 40 минс като гледам да не пропусна спирката ест. Доспивам си на обяд, ако ми се спи ... ако не, здраве да е
    Memento moriendum esse!

300 зора часовете ми почват в 7.30 ии трябва да ставам в 6.30 ии затова си глася две аларми

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Еми на брат ми телефона звъни да ни събуди...след 10мин. и моя звъни...
    интересн0 защо аз не ги чувам (2 телефона и будилник)

Винаги си навивам будилника
    Иначе телефон-абсурд
    Аз ще си слушам песента и изобщо няма да стана
    А тва кво гадно звънии,веднага ставам :P

stavam sas zadnika nagore.. gsm-a mi zvyni s melodiika na teletabis (eno vreme imashe takova detsko ) apak melodiikata e yjasna i.. nqma kak .. stavam

Сложи си телефона на другия край на стаята да дъни някоя бъркаща в мозъка мелодия за събуждане, както са изострени сутрин сетивата, и няма начин да не станеш. После отиваш да си измиеш очите със студена вода, правиш си кафе и толкоз
    Аз лично при 1вата вибрация на тела вече съм го изкл. и веднага излитам, че иначе пак
    Some things are better left unsaid!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Събуждам се с аларма. Малко трудно ставам, ама... няма как иначе.

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    ми телефона ме буди .. и после кафе с цигара и съм фреш
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Цитирай Първоначално написано от sun13
    аз пък си ставам нормално в 6:30 буди ме алармата на телефона ми и като си отворя очите си казвам че деня ще е прекрасен и ставам много рядко имам проблеми със ставането...
    Какъв оптимизъм.
    offline forever!

Пфф с 1000 зора телефона звани половин час слушам Linkin Park ... Мн зле се викам още 1 мин още 1 и още повече ми се доспива ;[

Ставам на време с помощта на един леген ледена вода ! Не , бе шегичка ! И аз не мога да стана с усмивка на уста , но дори с дупето напред ставам на време !

pff mn trudno stavam sutrin naposleduk i nz kvo da praa. kogato i da si legna po rano ot 8 ne moga da stana a purviq mi 4as po4va 7 i 30

Предишните години когато бях първа смяна ставах ужасно мъчително, въпреки че мама ме вдигаше. Сега, когато съм голяма и ходя сама на училище, естествено разчитам само на себе си за ставането. Въпреки че си лягам няколко минутки преди полунощ, винаги успявам да стана когато трябва. Навивам си часовника за 6:45 и примерно по някое време на нощта отварям очи за секунди и пак заспивам. Не знам защо, но ми е станало нещо като навик...и това няколко пъти. Накрая ми е много лесно да стана в даденото време. Веднага щом чуя алармата (преди години това беше за мен най-ужасният звук) скачам като заек и отивам в банята, после се обличам, правя си закуската и докато стигна до училище вече съм бодра като армейски генерал!

това е наййййййййй - голямата мъка в живота ми !!!! сутрин все едно съм в ада
    ~ цЯлъТъ sъм 0бsinaнъ s kpisтал Sфаp0фski ... аЗ sъм л0шу m0miче s лошi 0бн0ski

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си