.
Отговор в тема
Страница 15 от 21 ПървиПърви ... 5111213141516171819 ... ПоследнаПърви
Резултати от 351 до 375 от общо 514
    Сутриин да ставам рано.. това ми е най - омразното нещо в живота..
    По не мога да стана.. с 300 зора в най добрия случай
    Мечтите са безкрайни..

Град
    НяМъ Ти КаЖа
    Не ми е голям проблем събуждането сутрин.Първя смяна съм на даскало и ставам в 5:40,като чуя алармата и искам не искам ставам.Пък и по принцип не мога да спя да късно и се събжудам долу горе по това време.

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P
    Ако няма кой да ме буди , няма да стана ..
    Не мога да стана ..
    Часовници , ала-бала , смених кви ли не бесни песни на телефона за аларма - нищо не ме събужда .. сам мога да стана , иначе - Не ...

Иначе .. дейм , чудя се , дали ако ме целунат .. ако ме целуне приятелката ще се събудя
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

Ами аз ставам лесно. Навивам си телефона и сутринта като звънне и си казвам: "Днес ще закъснея! Няма пък да стана!" обаче след 10 секунди разбирам, че все пак трябва да отида на училище, и ставам. Един път само си бях изключила алармата вечерта и ми се наложи да се оправям за 7 минути, ама пак не закъснях!

Namen edinstveniq mi problem sutrin e 4e kato stana umiram ot stud. Nikoi ne se e setil da pusne parnoto i umiram ot stud. Ina4e sam se sabudila po-rano ot kolkoto tr no ne moga da izlqza ot pod zavivkite
    Голям размер на картинката! /machoka/

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Ставам със стотици родилни мъки.Ужас,ужас и пак ужас.Непосилно трудно е за мен да стана преди 9 часа.
    Сега съм втора смяна,а се чувствам като първа,по простата причина,че ставам в 8:00,8:30.Ходя на уроци,а и като стана уча,а след това се глася със скоростта на жираф в тоалетна,та така ми се налага да стана доста раничко.От една страна е яко,защото не си проспивам животеца,ама не ми е много яко. Лягам си късно,и нямам време да се наспя.Спя по 4-5 часа,а това е малко.Гаднооо... Реално погледнато,проблема ми не е точно това,че не мога да спя много,а самото ставане.
    За да наруша съня си,използвам аларма.Тя звъни в 08:00,после в 08:05,после в 8:10,а после в 08:15.Аз търпеливо я спирам винаги,а след това отново се просвам върху леглото.Адски трудно е.После събирам олимпийски сили,надигам се,започвам да залитам ту надясно,ту наляво из коридора...ииии най-накрая стигам до тоалетната. След като извърша този подвиг,всико придобива леснота.Аз си вземам душ и съм готова за един изморииителен ден,осеян с чудесии...

ами зависи от това колко съм се наспала..имам сутрини в които ставам с адски голяма мъка ..а когато немога да стана се самоизбутвам от леглото и падам на пода..това ме разсънва добре че не ми се е налагало скоро а имам и сутрини които само като чуя първите секунди на песента на алармата и буквално скачам от леглото

охх аз си нагласям gsm-а 30 мин по рано от колкото трябва да стана и будилника когато трябва да се събудя...а майка ми като не е на работа и тя ме събужда =D> =D>

ако някой не ме събуди просто ще се събудя за вечеря а и много късно си лягам ако никой не ме кара да си лягам такаче аз просто майка ми като ме събужда секи ден ме събужда към 6:30 и аз ща неща вече съм буден

Повече от фен
    Град
    sofia
    emi prosto nikoga ne sum imala tozi probl i ne moga da ti pomogna prosto si navivam budilnika za 6 i 15,zvunka mi i vednaga stavam

Фен
    Град
    Somewhere between Heaven and Hell...
    Ами с 300 зора + наглостта на GSM-aлармата

Супер фен Аватара на Amateur
    Еми имам 1 програмка на компа казва се AlarmClock избирам в колко часа и на коя дата да ми се пусне Winamp-a и еди коя си песен надувам музиката лягам и сутринта почва да свири някоя дива песен и ставам!

S gaza napred stavam sytrin!!!!!!!

Голям фен Аватара на asasfdf
    навивам го за 5 и половина, после за 5 и 50, после за 6 и 10 и до 7 съм станал...проблемно ми е, даже на детска градина ходех по-късно..

Оле...много трудно особено кат треа хода на даскало...и ставам към 6
    ...::LoVe Is The Slowest Form Of Suicide::...

Повече от фен
    Може да се каже,че това е най-лесното нещо на света.Освен,ако не спя по-малко от час и да отивам направо на училище.Но и тогава не ми е било трудно.Само съм кисела.
    Чисто и просто - трябва ти мотивация.
    П.П. Не съм закъснявала за училище от времето ,когато мама ме водеше.Тази жена закъснява безбожно ( ),а и да се вземе на предвид,че не уча в града,в който живея

Не много трудно... навивам си гсм да звънне в 6 и 30, до 6 и 40 когато е следшащата аларма съм станала и запътила към банята като се блъсна поне 2 пъти, в стената, вратата, някой ръб щото ходя и спя... и много бързо се оправям за даскало та имам време да си взема и кафенце и съм навреме..ако закъснея за 1 час изобщо не влизам.. то в моето даскало е по добре да те няма отколкото да закъснееш...

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Аз си навивам алармата на тела за 6 часа,което е голяма мъка,но докато се оправя и е станало 7 и нещо и тръгвам
    Суетата.Моят любим грях.

Затова си оставям телефона в другия край на стаята... Така като се разпищи не мога да го оставя, защото ми надува главата от сутринта, а стана ли вече е лесно...

Ами при положение,че си лягам късно ставам многооо трудно,с 300 зора,както беше споменал някой. И все пак си навивам алармата на часовника,но рядко успявам с нея и се налага някой друг да ме сабуди,час преди да започнат часовете понеже се оправям много бавно
    Better DeaD,Than In Love ...

Лесно.. Като ми викнат 10 пъти да ставам и още толко ми звъни телефона

Не сериозно мн е трудно!Особено зимата,като стана и умра от студ а и на всичкото отгоре ми се спи..

Повече от фен Аватара на yozito
    Цитирай Първоначално написано от Amateur
    Еми имам 1 програмка на компа казва се AlarmClock избирам в колко часа и на коя дата да ми се пусне Winamp-a и еди коя си песен надувам музиката лягам и сутринта почва да свири някоя дива песен и ставам!

и аз съм така,обаче ставам спирам я и пак лягам
    Smoking can really kill a person,why don`t you try it?

Ами имаше един период , в който и майка и татко бяха на работа рано сутринта ..Трябваше да ми звънят 10-.15 пъти докато се събудя.Иначе ,ако си навия алармата в съня си я изключвам и пак си заспивам.А като съм 2-ра смяна е още по зле.. почваме даскалу 1:30 ,а аз ставам в 12-13ч. Незнам тая година какво ще прая

Дам, втората смяна е по-кофти, защото аз пак трябва да ставам рано, за да мога да си науча и да изляза да се помоткам малко... Затова си обичам първата смяна, ама уви, сега пак ще съм втора...

ставам си без проблем!
    Понякога израз на любов е да общуваш с някого, с когото нямаш нищо общо и все пак си очарован от неговото присъствие.

[ Дейвид Бърн ]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си