- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- как ставате сутрин ?
аз пък навивам де що часовник и телефон има в къщи...да звънят през една минутаи накря от бяс че трябва се да ставами да ги спирам....СТАВАМ
![]()
![]()
![]()
![]()
+1 същата работа...кат съм 1-ва смяна не мога да стана 100 годиниПървоначално написано от молец
накрая кат успея да си отворя очите и си викам още две минути ,още 5 и накрая отивам за 2-рия час направо..аз от целия клас най-много закъснявам-винаги съм последна
![]()
![]()
ко да напрайм ся..обичам да спя {мога и до 1 и нещо следобед да спя,че и нататък}за тва съм си напрайла будилника по следния начин -веднъж звъни във 6 и половина-да се подготвя,че скоро ще ставам.После във 6 и 58 да имам две минути да се ококоря и после в 7 в случай,че заспя през времето за ококорване-доста честа практика!АА да и в 7 и 2 мин за секи случай..много ми се смеят приятелите ,че имам 4 будилника да ме събудят
![]()
![]()
![]()
![]()
Тай е кат си лягам в 3-4...
![]()
обичам да си поспивам и адски трудно ставам рано сутрин,баща ми само ме хока,че като се събудя рано всичко ми е криво![]()
Оххх ... ужасно трудно.Звъни ми телефона в 5:30-6:00 само тва че ще видя гаджето ми ме кара да стана от леглото.
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
i az taka ..Първоначално написано от p4elata_brumze
http://zar.bg/izbori2009/view_snimka...ori2009_id=526 koito iska da glasuva ms predvaritelno!
Многоооооо трудно![]()
8;30 през ваканцията,а когато съм на училище в 6;00 без никакви проблеми и ме буди нокията![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
И аз не мога да ставам рано. Обикновено закъснявам за лекции... Ама те са по час и половина, ако закъснея с 10-20мин не е фатално.![]()
еми с алармата на телефона.. като я чуя и ставма няма начин трябва да се изпълняват задълженията
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
оооооо я пробвайте с компютар и 5+1 колонитака ме събуждат че некой път ми са реве как си спа спокойно и да ми писна оня комп с неклой рап или метал малееееее бъквално ма изфарга от леглото.
![]()
![]()
Ама сега е ваканциа и ставам най-рано в 10 и си ми е супер![]()
Това което не те убива те прави ядрена бомба!!!
Nuclear Missile Launch....BOOOOOM!!!
ВНИМАНИЕ!!!: Много опасен и може би луд!
I'll be back!
Като заспал заек на завой съм
МОМЧЕЕЕЕЕ СЪМ!!!!!!
Който иска да знае нещо за мен да пише ЛС.
като съм първа смяна започваме даскалото от 7:20 аз си нагласям тела да звъни в 6:20 и докато стана става 6:30 оправям се и към 7 без 5 тръгвам .. а училището ми е близко
попринцип проблеми със ставането нямам но веднъж забравих да си наглася да ми звъни и майка ми ме събуди след края на първия час тогава замалко да изхвърча от вкъщи с пижама защото следващия час имахме контролно![]()
![]()
![]()
Уредбата ми е точно на главата и колотите й също,навивам й алармата и я усилвам до краи на станция в която няма нищо и едно пращене се чува гадно и няма как да не се събудя...Ако баща ми на го беше измислил този гениален начин незнам как щея изобщо да отида на даскало като сме 1ва смяна![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
ooo az sega kat ne sme na daskalo po rano ot 11-12 ne se izliupvam ama inache kat sme na daskalo si prava tela da zvani ama samo izkl.alarmata obarna se na drygata strana i prodaljavam da noshtyvam obache maika stava za rabota kogato stavam i az i kato vidi 4e me nqma idva s edno fenerche i mi sveti v o4ite mn e gadno i nema na4in stavam.![]()
![]()
![]()
Ами като начало си отварям очите.. Представи си?!
Иначе ако ти трябва сериозен начин за събуждане.. Слагаш някое метъл парче на алармата или на телефона.. Действа. Или например такава мелодия от старите стационарни телефони.. Ужасна е и веднага трябва да станеш, за да я спреш, защото просто не се търпи.. А за още по-лесно може да си лягаш по-раничко.. Говоря за час от порядъка на 22:30 - 23:30, за да ти е по-лесно сутрин :}
Ти си знаеш
When I was young
It seemed that life was so wonderful
A miracle
Oh it was beautiful,
magical.
All the birds in the trees
They could sing so happily
So joyfully..
Всичко е относително
Много трудно,особенно за училище.Преди две години мисля ставах без никакъв проблем за учлище само с едно "Айде,ставай" казано с нормален тон се събуждах и ставах ,а сега с хиляди пъти ми повтарят ставай ,ставай,ставай....Лятото ако ми се налага да ставам по-раничко както и това лято ходех да тичам по хладното си навивах телефона,навивам 3 аларми за по-сигурно,но ставам с първата още.
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
sys 300 zora...mnoo trydno..poprincip 10 alarmi i staam na 7-mata ili 8-mata...![]()
![]()
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Ами лятото обикновенно се събуждам от тракане по клавиатурата,тъй като компа е в мойта стая.Или по някакъв друг нелеп начин,иначе даскало не ми е особен проблем,тъй като съм от 9:30 и не ми е особен проблем.
miiiii pri mene nomera e takuFFF : mama pyska ky4eto i to po4va da ska4a vurhy mene i da lae![]()
![]()
dryg e vuprosa 4e osven men se bydi i celiq kvartal
![]()
* ... ОпаКофкИте бэz сЪдърЖаниЭ сА бокЛуцИ ... (doh) * вЭчэ няма хОра има саМо чуДовиШта ... :X *
амиии пурво алармата на телефона ми звъни..но често не сам я чувала изобщо ии след няма 2 минути звън БУДИЛНИКААААА![]()
![]()
еии колко пъти см го тръшкала на земята ама нема начин
![]()
![]()
амии той няма да спре докат не стана да го изклуча а за тази цел е в другия край на стаята
ама е имало уникален случай в който съм се унесла от Дразнещото ДРЪНКАНЕ на будилника в продъллжение на половин час..уууааахх..уникат
![]()
![]()