.
Отговор в тема
Страница 16 от 21 ПървиПърви ... 6121314151617181920 ... ПоследнаПърви
Резултати от 376 до 400 от общо 514
    Град
    в шишенцето на фастум гел...
    ми докато съм на даскало ми трябват около 20 мин... а иначе не ставам по-рано от 2 следобяд...

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    обикновено тогава си лягам

Повече от фен Аватара на reni7o0o
    аз пък навивам де що часовник и телефон има в къщи...да звънят през една минута и накря от бяс че трябва се да ставами да ги спирам....СТАВАМ

Фен Аватара на Zqpkov
    Град
    ...ша0лин !

Re: как ставате сутрин ?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Абе наще супер много неща обещаха да направят за мене ако почна да ставам сутрин на време. Аз съм на 16 и от както съм почнал даскало все ставам малко преди да почнат часовете...
    незнам защо ама не мога да са сабудя сутрин...

кажете вие как се събуждате и ставате на време ...
    аз опитах какво ли не ...

и аз съм като теб самоче съм на 14

just f**k y0u !?!

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от молец
    Аххх...то ако никой не ме събуди,мога да спя до 12 (да бе,и до по-късно мога )

Когато съм първа смяна баща ми ме буди преди работа (демек в 6) и съм си набила в тъпата глава,че няма "само още 5 минутки",или "само да си почина"...ако не стана веднага-после ставам 5 минути след като е трябвало да изляза

иначеее като не разчитам някой да ме събуди ставам и сама,стига да имам часовник
    +1 същата работа...кат съм 1-ва смяна не мога да стана 100 години накрая кат успея да си отворя очите и си викам още две минути ,още 5 и накрая отивам за 2-рия час направо..аз от целия клас най-много закъснявам-винаги съм последна ко да напрайм ся..обичам да спя {мога и до 1 и нещо следобед да спя,че и нататък}за тва съм си напрайла будилника по следния начин -веднъж звъни във 6 и половина-да се подготвя,че скоро ще ставам.После във 6 и 58 да имам две минути да се ококоря и после в 7 в случай,че заспя през времето за ококорване-доста честа практика!АА да и в 7 и 2 мин за секи случай..много ми се смеят приятелите ,че имам 4 будилника да ме събудят Тай е кат си лягам в 3-4...

обичам да си поспивам и адски трудно ставам рано сутрин,баща ми само ме хока,че като се събудя рано всичко ми е криво

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Оххх ... ужасно трудно.Звъни ми телефона в 5:30-6:00 само тва че ще видя гаджето ми ме кара да стана от леглото.
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Град
    Някъде там...
    Преди бях свикнала да ставам рано ама ся...

Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    По-добре не питай....с мъка и 300 зора.
    i az taka ..
    http://zar.bg/izbori2009/view_snimka...ori2009_id=526 koito iska da glasuva ms predvaritelno!

Многоооооо трудно

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    8;30 през ваканцията,а когато съм на училище в 6;00 без никакви проблеми и ме буди нокията
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Град
    София
    И аз не мога да ставам рано. Обикновено закъснявам за лекции... Ама те са по час и половина, ако закъснея с 10-20мин не е фатално.

Супер фен
    Град
    Bourgas
    еми с алармата на телефона.. като я чуя и ставма няма начин трябва да се изпълняват задълженията
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

оооооо я пробвайте с компютар и 5+1 колони така ме събуждат че некой път ми са реве как си спа спокойно и да ми писна оня комп с неклой рап или метал малееееее бъквално ма изфарга от леглото.
    Ама сега е ваканциа и ставам най-рано в 10 и си ми е супер
    Това което не те убива те прави ядрена бомба!!!
    Nuclear Missile Launch....BOOOOOM!!!
    ВНИМАНИЕ!!!: Много опасен и може би луд!
    I'll be back!
    Като заспал заек на завой съм

МОМЧЕЕЕЕЕ СЪМ!!!!!!
    Който иска да знае нещо за мен да пише ЛС.

Град
    в мазето ;dd
    като съм първа смяна започваме даскалото от 7:20 аз си нагласям тела да звъни в 6:20 и докато стана става 6:30 оправям се и към 7 без 5 тръгвам .. а училището ми е близко
    попринцип проблеми със ставането нямам но веднъж забравих да си наглася да ми звъни и майка ми ме събуди след края на първия час тогава замалко да изхвърча от вкъщи с пижама защото следващия час имахме контролно

Град
    In the middle of Nowhere
    Уредбата ми е точно на главата и колотите й също,навивам й алармата и я усилвам до краи на станция в която няма нищо и едно пращене се чува гадно и няма как да не се събудя...Ако баща ми на го беше измислил този гениален начин незнам как щея изобщо да отида на даскало като сме 1ва смяна
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

ooo az sega kat ne sme na daskalo po rano ot 11-12 ne se izliupvam ama inache kat sme na daskalo si prava tela da zvani ama samo izkl.alarmata obarna se na drygata strana i prodaljavam da noshtyvam obache maika stava za rabota kogato stavam i az i kato vidi 4e me nqma idva s edno fenerche i mi sveti v o4ite mn e gadno i nema na4in stavam.

Град
    В облаците
    Ами като начало си отварям очите.. Представи си?!
    Иначе ако ти трябва сериозен начин за събуждане.. Слагаш някое метъл парче на алармата или на телефона.. Действа. Или например такава мелодия от старите стационарни телефони.. Ужасна е и веднага трябва да станеш, за да я спреш, защото просто не се търпи.. А за още по-лесно може да си лягаш по-раничко.. Говоря за час от порядъка на 22:30 - 23:30, за да ти е по-лесно сутрин :}
    Ти си знаеш
    When I was young
    It seemed that life was so wonderful
    A miracle
    Oh it was beautiful,
    magical.
    All the birds in the trees
    They could sing so happily
    So joyfully..

Всичко е относително

Много трудно,особенно за училище.Преди две години мисля ставах без никакъв проблем за учлище само с едно "Айде,ставай" казано с нормален тон се събуждах и ставах ,а сега с хиляди пъти ми повтарят ставай ,ставай,ставай....Лятото ако ми се налага да ставам по-раничко както и това лято ходех да тичам по хладното си навивах телефона,навивам 3 аларми за по-сигурно,но ставам с първата още.
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

sys 300 zora...mnoo trydno..poprincip 10 alarmi i staam na 7-mata ili 8-mata...
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Ами лятото обикновенно се събуждам от тракане по клавиатурата,тъй като компа е в мойта стая.Или по някакъв друг нелеп начин,иначе даскало не ми е особен проблем,тъй като съм от 9:30 и не ми е особен проблем.

Голям фен Аватара на krisence
    Много лесно. Само с една аларма на телефона и готово

miiiii pri mene nomera e takuFFF : mama pyska ky4eto i to po4va da ska4a vurhy mene i da lae dryg e vuprosa 4e osven men se bydi i celiq kvartal
    * ... ОпаКофкИте бэz сЪдърЖаниЭ сА бокЛуцИ ... (doh) * вЭчэ няма хОра има саМо чуДовиШта ... :X *

И аз от 1-2 години не мога да ставам рано особено за училище ....

амиии пурво алармата на телефона ми звъни..но често не сам я чувала изобщо ии след няма 2 минути звън БУДИЛНИКААААА еии колко пъти см го тръшкала на земята ама нема начин амии той няма да спре докат не стана да го изклуча а за тази цел е в другия край на стаята ама е имало уникален случай в който съм се унесла от Дразнещото ДРЪНКАНЕ на будилника в продъллжение на половин час..уууааахх..уникат

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си