.
Отговор в тема
Страница 17 от 21 ПървиПърви ... 7131415161718192021 ПоследнаПърви
Резултати от 401 до 425 от общо 514

Град
    и аз незнам....
    амии когато съм на даскало и трябва да ставам рано(особено ако съм 1-ва смяна ) ставам много трудно ,алармата на телефона дори и да звъни аз пак не искам да ставам иии в повечето случаи сестра ми ме буди.. а тя лесно се събужда и така
    ''..And so the lion fell in love with the lamb...''he murmered.I looked away,hiding my eyes as I thrilled to the word
    ''What a stupid lamb'', I sighed.
    ''What a sick,masochistic lion''

с 300 зора ...мин год отивах за последните 2-3 часа ..а училището ми е на майната си ..
    ..к0лк0т0 п0вече приятеЛи,т0лк0ва п0вече ПредАтеЛи..

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    ами будилника звъни 300 000 пъти и най-накрая ми писва да го слушам и се надигам като зомби от гроба си...т.е. леглото
    in defense of our dreams...

mi nz pone v tfa nqqm problemi staam mn rano dori predi da me subudi ili alarmata na tela,ili na6te staam si mn lesnyyy(e po4ti vinagi)

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    С телефона. Понякога го слагам на някое скришно място. И докато го търся вече съм светнала лампата, изнервила съм се и не виждам смисъл пак да лягам.

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Цитирай Първоначално написано от Chr!sSie
    С телефона. Понякога го слагам на някое скришно място. И докато го търся вече съм светнала лампата, изнервила съм се и не виждам смисъл пак да лягам.
    haha tva e hitro az go slagam nadaleche shtoto ako e domen samo sha natisna turn off i pak sha zaspa

Град
    русе
    алармата си нагласявам с неква буйна песничка и съм на крак във 6:00..

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    ох ми различно.понякога ставам 2-3 мин преди да е звъняла алармата,понякога се усещам,че е трябвало да стана преди 15 минути. обаче пък аз се събуждам 1 час преди да тръгна,а се оправям за 15 минути,така че и да поспя няколко минути повече не е проблем

Ставам с тъпата аларма на телефона.Преди години заспивах към 22-23 и сама се събуждах към 6.Сега и симфоничен оркестър да ми дрънчи на главата,спи ли ми се-спЪ.Първа смяна съм и закъсненията за първия час се извиняват.

Цитирай Първоначално написано от sun13
    аз пък си ставам нормално в 6:30 буди ме алармата на телефона ми и като си отворя очите си казвам че деня ще е прекрасен и ставам много рядко имам проблеми със ставането...
    И аз така. Е кво му е трудното?- настройваш си алармата на телефона с възможно най-гадната мелодия, която има! Ама ще го сложиш в другия край на стаята, за да станеш и да го спреш, а не да е до теб

Даа, моя будилник го държа до мен и в 7-ми клас накрая все закъснявах, ама сега не смея и се дигам в 6 и 10.

Мега фен Аватара на mynichka
    о много трудно ...ама ся у нас праят ремонт и в 8 часа вече съм станала .. то само хлопат ..дрънкат
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Град
    Лапландия!?
    Слагам няква жива песничка за аларма,и като звънне я оставям и през тва време се разтягам,усмихвам се,и си казвам ''Тоя ден ще е хубав'' и нямам проблем след тва въпреки,че ставам всяка сутрин в 4:40

А лесно,даже оня ден баба ми връхлетя в стаята,забравила да ме събуди и се оправих за 7 минути.

naviam dva 4asovnika ama poprincip ne mi e mn problem stavanate ako legna po rano ve4erta
    СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!

kym 12:30 se sabyjdam kogato maika mi mi zvanne da ma pita dali sam trygnal za daskalo ili ne6to podobno nz az spq dokato ma pita...

Много трудно ..едваам едваам..много ме мързи

С по-стряскаща песничка за аларма (SOAD- When Angels Deserve To Die). В началото на първия припев се събуждам. Тааа, събуждам се лесно, но ставам трудно.

Град
    http://en.prizee.com/?refer=Zelma0
    С много мъки

всяка сутрин в 7:00ч ( +/- 15-20 мин ) съм на линия
    Не съм Секс Машина, а е от Кокаина !!!

Ставам когато трябва,колкото и късно да съм си легнал и много рядко ми се случва да ми се спи много след това.
    Пътищата се разделят,но и се пресичат истинските приятели никога не се отричат!

Голям фен Аватара на 24white24
    Не съм много по спането, на 24 часа ми се събират около 6 часа сън, обаче след парти обикновенно заспивам вечерта на следващия ден и спя около 20-24 часа А и ставането вече не ми е проблем

Град
    BurgasS
    Цитирай Първоначално написано от BeBencEto
    ох...как ставам...много трудно...само мисълта за батковците ме крепи,че трябва да ида на време на училище

Аз ставам много лесно.По принцип си правя по три аларми за по-сигурно,но още на първата съм на крак!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си